Super Baita! (concurs)
Raspunsuri - Pagina 2
admin spune:
Draga Corina,
Este foarte bine ca ai observatii cu privire la regulament. O sa facem o analiza atenta si o sa-l imbunatatim. Pana atunci un raspuns scurt:
1. Este suficient ca sa participi cu contul Desprecopii.com
2. Datele suplimentare le cerem daca esti in lista de castigatori ca sa putem trimite premiul.
CorinaDani spune:
iertare, poate azi nu-i ziua mea cea mai buna si inteleg mai greu.
daca intru pe link-ul care permite incarcarea pozei pentru concurs, nu vad nicaieri ca sunt logata cu userul meu si nici nu exista optiunea de a te loga. e ca si cum ai fi vizitator anonim pe site-ul respectiv.
daca trec cu mouse-ul peste eticheta "apasa aici si incarca pozele tale", apare o eticheta alba in care scrie "failed to load Silverlight addon. Use IFrame mode automatically". aparent poza se incarca, dar nu o pot vedea, nu pot scrie comentarii/explicatii la ea. si nu pot vedea nici pozele incarcate de altii, nu ar trebui sa fie tot pe-aici ?
gresesc eu undeva ? sau are calculatorul meu setari care nu-mi permit sa vizualizez toate cele de pe ecran ?
later-edit : acum am vazut in regulamentul concursului ca nu pot participa copiii care au peste 5 ani la data inscrierii in concurs. deci, nu pot participa cu pozele fetitei mele. nu-i nimic, vor fi si alte concursuri. succes celorlalti participanti !
Eseea spune:
si eu exact ca si Corina, aceleasi probleme am intampinat. am incercat de dimineata sa incarc de 2 ori poza, s-a intamplat exact cum descrie Corina, deci ce se intampla?
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
dankutza spune:
Si eu tocmai am incercat sa incarc o poza la 2+ si nu-mi apare nici ca a salvat-o, nici unde sa scriu 2 cuvinte si nici nu vad galeria de concurs. Scrie doar "se incarca".
cu 20+ ... si am ajuns la jumatate
tyyanna spune:
Eu am incarcat o poza la categoria 0-2 ani dar nimeni nu-mi poate vedea poza ca sa ma voteze doar eu o vad, de ce?
cassady spune:
nu putem trimite pozele pe mail ca la celelalte concursuri? aplicatia nu este activa eu nu pot incarca poza
Eseea spune:
si eu am incercat din nou si tot nu merge.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tyyanna Eu am incarcat o poza la categoria 0-2 ani dar nimeni nu-mi poate vedea poza ca sa ma voteze doar eu o vad, de ce? |
eu ti-am vazut poza si am votat-o...
ceilalti sa dea refresh la pagina principala
dankutza spune:
Nada are dreptate. Cand dai referesh vezi pozele. Dar nu o vad pe a mea. O sa mai incerc sa o mai incarc o data. Poate o sa ia a patra oara cand o incarc.
cu 21+ ... si am trecut de jumatate
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Nada are dreptate. Cand dai referesh vezi pozele. Dar nu o vad pe a mea. O sa mai incerc sa o mai incarc o data. Poate o sa ia a patra oara cand o incarc. cu 21+ ... si am trecut de jumatate |
vezi ca sunt mai multe pagini...