Caravana DC 'Doneaza Viata!'
Raspunsuri - Pagina 4
Rufus spune:
Ma inscriu si eu.
Vin cu fata cea mare, care doreste de ceva vreme sa doneze.
Rufus, Tora si iadele
alinuk spune:
printre prietenii care ma cunosc mai bine si pe care ii stiu ca sunt receptivi la glume...o sa promovez campania in felul urmator:
'Atentie vampiri!... se lasa cu 'varsare de sange'!'
sa nu aiba motive mai apoi gen... 'nu am vazut, nu am auzit...nu mi-a atras atentia'
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
dyana27 spune:
Venim si noi (eu si sotul). E super, suntem in concediu, asa ca nu avem probleme de invoire. Ne vedem marti!!!!
alinuk spune:
NicaVika am o rugaminte
activeza-ti te rog PM, vreau sa te intreb ceva
sau da-mi un mail la am2000ro@yahoo.com
tuturor!
de data asta o sa avem embleme personalizate
cu numele
sa stim care ce nick poarta
Alinuk
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
Eleni spune:
Eu sunt frustrata. Si acum m-am gandit sa ma manifest. Subiectul asta are doar 4 pagini? Zau? Come on, nu e vorba de dat banii, de facut vreo mare chestie care sa necesite efort. E de acceptat o intepatura in deget (pentru analize) si una in mana pentru pus punguta. Ce naiba... Stiu ca sunt si motive reale pentru care nu putem, dar chiar toata lumea care activeaza aici are 45 de kile si anemie? Cum naiba sunt subiectele alea foileton cu "sa dam jos kilogramele" si acum e plin de silfide. Pleci de aoclo cu 450 de grame mai usoara, fara efort. Pentru mine e scuza perfecta sa mancan porcarii in ziua aia, ca mi se pare ca sunt innobilate. haideti mai, ce naiba. ACum bine, lesina 1, lesina 2... imaginati-va ca sunt oameni care au nevoie... daca iti tai in deget in bucatarie si te versi pe tot blatul lesini?
Si cat sa te lasi dominata de frica?
Haideti, oamenii aia ne-au pus la dispozitie in extra interval centrul. Mie mi-e rusine sa mergem cu 2 peturi de cola de sange, ce naiba...
cris_09 spune:
Sper sa ajung si eu.
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Cricor spune:
Eleni...sa stii ca si eu tot asa ziceam..ca slabesc brusc 500gr. Dar o prietena medic mi-a zis ca le pun foarte repede la loc.
Tot ea, pritena medic (la urgenta) s-a bucurat tare cand a auzit ca merge lumea la donat...ca e putin sange.
Si cica si A2 pozitiv al meu..e foarte bun .
alinuk spune:
hai sa ne batem 'in sange'
eu am A2 negativ!
Alinuk
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
Eleni spune:
Cricor, le pui inapoi in timp ce donezi practic... stiam, dar aveam nevoie de scuza sa mananc mizerii in ziua aia, si 500 de grame less... face minuni pentru moralul meu.
Asa ca raman la convingerile mele .
monicabo spune:
O1 pozitiv
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria