Ajutati-ma sa o ajut pe Andreea

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Tinem pumnii pt Andreea si-i dorim multa sanatate si multa putere mamicai!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Sa le dea Domnul sanatate si putere sa treaca si de hopul asta. O sa se faca bine, sunt sigura, nu se poate altfel!!! Fetita este o luptatoare, iar mamica ei .. ce sa mai zic, un suflet urias!
Iti tinem pumnii, Andreea, sa auzim de bine!

iar voi, fetelor, sunteti minunate, pur si simplu minunate!

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Multa sanatate fetitei si mamicii mult curaj si forta sa treaca peste necazul asta.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Bietul copil! Sper sa nu i se mai dea medicamente aiurea si sa se faca bine. Multa sanatate!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Cum o putem ajuta pe fetita? Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajele voastre..uite ca mai exista oameni care nu raman impasibili la nevoile unor copii nevinovati.
Nimic nu est prea mult pentru a o ajuta pe Andreea.
Cum se simte?

Carmen si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sanatate fetitzei si multa putere familiei!!
Numai ginduri bune pentru fetele care au ajutat!!
Si spuneti-ne daca si noi putem face ceva.
Dumnezeu s-o ocroteasca pe Andreea!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

uh ce trist!
sanatate maxima fetitei si putere familiei!

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oh, Doamne! Le doresc la amindoua, fetita si mama, puterea de a trece peste acest episod trist din viata lor. Am plins cit am citit, mai ales cind am aflat a saraca mamica a mai pierdut un copilas... imi imaginez ce e in sufletelul ei. Sanatate!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Vesti bune!

Am fost astazi la spital si am intalnit-o pe Andreea. Arata bine , este foarte frumoasa,are niste ochi migdalati- este frumoasa si dezghetata.

Se pare ca a trecut perioada critica-ne-a povestit mama ei ca weekendul trecut era saracuta cu burtica umflata,se invinetise la fata, nu i se schimbau sondele- lumea din salon susotea deja ca moare; poate de aici copilul a auzit si i-a spus educatoarei.

In numele mamei ei multumiri tuturor celor care s-au mobilizat s-o ajute. Ne-a spus ca acum trece doctorul si o vede si seara si ca toata lumea e mai atenta.

M-am intalnit cu o doamna tot de pe site si mai venise cineva cand plecam noi. Fetita primise jucarii, era imbracata cu un trening nou (si el cadou). Purta pampersi totusi pentru ca face pipi f des (nu se stie inca daca asta e normal sau nu)

Personal cred ca ajutorul este binevenit in continuare (bani si chiar hainute)pentru ca mai are doi copii acasa. Mama ei este destul de rezervata, spune greu ce are nevoie asa ca mi-am permis eu sa postez. Ne-a spus ca va rezolva cu doctorul la externare (marti, 2 dec) caci intr-adevar el nefiind sigur de reusita nu a vrut sa ia bani inainte.

Am ramas oricum impresionata de efectul extraordinar pe care l-a avut strigatul de ajutor lansat de Cristina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

MULTUMIRI sincere toturor care s-au implicat in aceasta actiune de ajutor.

Este important sentimentul ca aceasta comunitate poate aduce o mica diferenta unor oameni care au nevoie de un sprijin.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput