Ajutati-ma sa o ajut pe Andreea

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Ma bucur foarte mult pentru Andreea. Sa ii dea Dumnezeu sanatate!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Azi dupa-amiaza am vizitat-o si eu pe Andreea. Este o scumpete.
Sa stiti ca este mult mai bine, rozalie in obrajori, merge singura pe picioarele ei fara sa dea semne evidente de suferinta, este destul de dinamica dupa cate a indurat pana acum. Eu am ramas foarte placut impresionat de ea.
Si mamica ei este vesela si optimista si are si de ce !
Marti ar trebui sa se externeze.
Cristina, iti multumesc pentru ca ne-ai dat sansa sa ajutam un pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ce bine e cand se termina cu happy-end! Felicitari, fetelor, si va urez din toata inima sarbatori fericite, le meritati din plin!!!!

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Mai fetelor, mai e si baieti pe aici

Mergi la inceput

La Multi Ani ! Andreea, sa fi sanatoasa si sa te reintorci cat mai repede la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor, am o perioada cam grea, si mult de lucru, de asta abia acum am citit povestea micutei Andreea, si ma bucur tare mult ca se simte mai bine! Iata ca ajutorul vostru a facut sa se miste ceva acolo, la spital...Doamne ajuta! Este groaznic de trist insa, ca atat de multi altii zac prin spitale si nu se uita nimeni la ei...nu stiu ce am putea face, sa schimbam ceva in acest sistem...
Am insa o intrebare: eu am hainute frumoase de la Mara, care i-ar putea prinde bine Andreei, oare voi, fetele care o cunoasteti pe mamica ei, o puteti intreba daca as putea sa ii trimit un pachet? Cred ca i-ar prinde bine. Daca da, poate imi trimiteti un mesaj cu adresa lor.
Va sarut pe toate, si sunt alaturi de voi si de micuta Andreea.
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

Am fost si eu la Andreea si tot Vineri. O mai cheama si Cristina. Fata se simte mai bine si probabil Marti o sa fie externata.

Acum partea financiara: or sa fie foarte grele sarbatorile pentru ei. Au avut foarte multe cheltuieli. Propun varianta unui cont bancar cu o mica donatie de la noi. Cine se incumeta? Sigur fetita se simte bine, insa pentru ceva timp de acum incolo ea mai are ceva nevoi speciale!
Tatal ei este somer, din motive de sanatate nu prea poate sa munceasca. Andreea mai are doi fratiori acasa. Merge si varianta cu trimis lucrusoare. Andreea a crescut bine si frumos pentru o copila de varsta ei!!
cred ca trebuie sa facem si ceva din punct de vedere financiar!
Cine se ofera sa se ocupe de partea financiara! Eu nu pot fiindca pe 7 ar trebuii sa plec din tara. Cred ca e bine sa existe cineva de la noi care sa supervizeze toata povestea. Adica sa creeze contul sa se duca cu banii si tot asa! Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Da, Lix, daca tu crezi ca banii o ajuta mai mult, atunci poate asta ar fi mai bine. Dar pe ce cont sa trimitem?
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Am sunat-o azi pe Andreea sa ii urez La Multi Ani ! (prin mamica ei) si cand am aflat ca are in continuare diaree si ca bucataria nu mai lucreaza 100% si nu le asigura mancare de regim sa imi vina rau nu alta Asa ca am fost iarasi pe la spital cu mancare de regim.
Andreea arata in continuare foarte bine, insa problema cu pipi necontrolat inca persista, speram sa se rezolve in cateva zile (eu am intrebat un doctor, dar nu este pediatru, si mi-a spus ca cateva zile dupa sonda este relativ normal controlul slab al vezicii).
Am tiparit si i-am dat mamicii Andreei toate mesajele de aici, ca vada ca nu a fost si nu este singura, ca multi suntem alaturi de ele.
Mine este posibil sa plec din Bucuresti. Daca mai poate careva sa treaca pe la spital cu ceva mancare de regim pentru Andreea, cred ca o va ajuta. Mamica este destul de rusinoasa si nu prea cere direct nimica...

Mergi la inceput

Intr-adevar, familia nu sta deloc pe roze la partea financiara. La primirea unui plic mamica s-a cam inrosit, dar se vedea ca se bucura pentru ca are mare nevoie.
Putem vorbi cu ei sa deschidem un cont direct pe numele lor, dar sa nu se simta jenati. Daca merge careva la ei cat de cat cunoscut cred ca vor simti mai bine caldura oamenilor...
Pe mine nu ma deranjeaza sa deschid un cont, dar nu le voi putea da banii instantaneu, ci in general la sfarsitul saptamanii, pentru ca nu stau in Ploiesti. Oricum mi-am propus sa ii vizitez cat de curand si acasa. O sa ma interesez cum sta treaba cu conturile astea, ma gandesc la varianta unui cont de card, insa nu stiu daca se poate alimenta si in valuta si in lei simultan.
Adresa o sa o cer azi si pot sa v-o trimit pe PM sau email, cred ca si Cristina poate ajuta aici.

Mergi la inceput