Varza - idei si retete

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Daa...interesanta placinta asta!

Am o prietena care face chiftele din varza dulce!(uite ca chiar mi-am achizitzionat o masina de tocat carne clasica,poate am s afac si eu)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ela ,cu placere,sa stii ca sunt foarte buni!

Cum adica sare iodata pentru muraturi?Cu asta nu se strica ...muratura sau cum?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Aoleu s-a dus pe vale cura mea de slabit!
Roxanaz, cred ca ai obezi in familie la cat de priceputa esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

habar nu am daca se strica sau nu...
pot insa sa va spun ca azi noapte erau deliciosi si cruzi asa

tot nu am gasit ceva concret...se pot consuma dupa 3 zile sau o saptamana? ii tin la temperatura camerei sa ii pot manca mai repede.

& +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ela eu cred ca au nevoie de cel putzin o saptamina!La temperatura camerei!

Si nici atunci nu-s sigura ca-s muratzi complet,depinde si cit de "indesatzi"i-ai facut!

Sa ma anuntzi si pe mine cind il maninci pe primul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Aoleu s-a dus pe vale cura mea de slabit!
Roxanaz, cred ca ai obezi in familie la cat de priceputa esti!


haha, da, din pacate doar eu sunt asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

@ela04
Scoate-i repede.... fa o saramura cum a scris si andacos mai sus (sare de sac/grunjoasa 1 lingura mare varf de sare de sac la 1l de apa) si pune-i inca odata.



Cred ca pun de-o paine asa ca fac mai mult aluat daca tot sta la dospit si bag si cateva placinte...


www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, da, exact asa se si face. si nu ma mai puneti sa intru aici ca mor de foame ( si de pofta......)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Marius,dar daca o fi "frecat"amestecul ala de varza cu morcov si retul ...toto cu sare iodata?

Eu am cumparat ieri niste ardei rosii,pe care ma sa-i pun imediat la otzet dupa retzeta de gogosari!(la noi nu s egasesc gogosari iar ardeii astia sunt un subtituit perfect pentru gogosari)

Asta ca tot e liber la noi!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Ela eu cred ca au nevoie de cel putzin o saptamina!La temperatura camerei!

Si nici atunci nu-s sigura ca-s muratzi complet,depinde si cit de "indesatzi"i-ai facut!

Sa ma anuntzi si pe mine cind il maninci pe primul!

Dana


Aha..ok. Intreb mai mult pt sot ca nu cred ca o sa-i aprecieze cruzi
I-am indesat...bine! Si pe unde mai era vreun loc mai puneam si rondele de morcov.
va tin la curent!


Marius... altceva nu am prin casa iar deplasarea a devenit tare anevoioasa pt mine. Nu prea mai pot nici sa conduc...
a ajuns burtoiul la volan iar daca las scaunul mi-e teama ca imi aluneca piciorul de pe pedale.
in fine...daca vine sotul meu mai devreme poate trag o fuga cu el la piata...daca nu... asta e.


& +34

Mergi la inceput