Varza - idei si retete
Raspunsuri - Pagina 5
andacos spune:
Daa...interesanta placinta asta!
Am o prietena care face chiftele din varza dulce!(uite ca chiar mi-am achizitzionat o masina de tocat carne clasica,poate am s afac si eu)
Dana
andacos spune:
Ela ,cu placere,sa stii ca sunt foarte buni!
Cum adica sare iodata pentru muraturi?Cu asta nu se strica ...muratura sau cum?
Dana
b.nica spune:
Aoleu s-a dus pe vale cura mea de slabit!
Roxanaz, cred ca ai obezi in familie la cat de priceputa esti!
ela_04 spune:
habar nu am daca se strica sau nu...
pot insa sa va spun ca azi noapte erau deliciosi si cruzi asa
tot nu am gasit ceva concret...se pot consuma dupa 3 zile sau o saptamana? ii tin la temperatura camerei sa ii pot manca mai repede.
& +34
andacos spune:
Ela eu cred ca au nevoie de cel putzin o saptamina!La temperatura camerei!
Si nici atunci nu-s sigura ca-s muratzi complet,depinde si cit de "indesatzi"i-ai facut!
Sa ma anuntzi si pe mine cind il maninci pe primul!
Dana
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Aoleu s-a dus pe vale cura mea de slabit! Roxanaz, cred ca ai obezi in familie la cat de priceputa esti! |
haha, da, din pacate doar eu sunt asa....
marius spune:
@ela04
Scoate-i repede.... fa o saramura cum a scris si andacos mai sus (sare de sac/grunjoasa 1 lingura mare varf de sare de sac la 1l de apa) si pune-i inca odata.
Cred ca pun de-o paine asa ca fac mai mult aluat daca tot sta la dospit si bag si cateva placinte...
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
roxanaz spune:
da, da, exact asa se si face. si nu ma mai puneti sa intru aici ca mor de foame ( si de pofta......)
andacos spune:
Marius,dar daca o fi "frecat"amestecul ala de varza cu morcov si retul ...toto cu sare iodata?
Eu am cumparat ieri niste ardei rosii,pe care ma sa-i pun imediat la otzet dupa retzeta de gogosari!(la noi nu s egasesc gogosari iar ardeii astia sunt un subtituit perfect pentru gogosari)
Asta ca tot e liber la noi!
Dana
ela_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Ela eu cred ca au nevoie de cel putzin o saptamina!La temperatura camerei! Si nici atunci nu-s sigura ca-s muratzi complet,depinde si cit de "indesatzi"i-ai facut! Sa ma anuntzi si pe mine cind il maninci pe primul! Dana |
Aha..ok. Intreb mai mult pt sot ca nu cred ca o sa-i aprecieze cruzi
I-am indesat...bine! Si pe unde mai era vreun loc mai puneam si rondele de morcov.
va tin la curent!
Marius... altceva nu am prin casa iar deplasarea a devenit tare anevoioasa pt mine. Nu prea mai pot nici sa conduc...
a ajuns burtoiul la volan iar daca las scaunul mi-e teama ca imi aluneca piciorul de pe pedale.
in fine...daca vine sotul meu mai devreme poate trag o fuga cu el la piata...daca nu... asta e.
& +34