Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna seara fetele, ce mai faceti?

maine dimineata mi-am propus sa fac si alt capitol si sa mai actualizez datele. Astazi am fost tare deprimata, am plans destul de mult si m-am certat cu toata lumea. Pingu pleaca duminica si ma streseaza f tare gandul ca joi nu ma opreste si ma cheama abia luni la inducere

Credeti-ma ca nici prin cap nu imi trecea ca nu voi naste pana acum!

Slimfitmada, cat ma bucur ca ne-ai povestit cate putin din povestea nasterii si ca totul a fost bine! M-ai linistit putin pentru cazul in care pingu mic nu se gandeste sa vina si va trebui sa mi se induca si mie nasterea

Nu stiu ce sa va mai zic, ma simt ciudat si parca nu imi vine nimic in cap. Sunt tare trista...

Va pup si va urez o noapte usoara Iertati-ma dar nu sunt in stare de mai mult...

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

kytana draga, te credem ca esti trista dar poate da Dumnezeu si nasti pana pleaca dl Pinguin ca sa ai si tu parte de sprijin moral la nastere si sa aiba si el bucuria de a-si vedea puiutul. Of, nu stiu cum sa te incurajez mai bine, pana acum tu ai fost cea care ne-ai inveselit si ne-ai ridicat moralul .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Salutare fetelor,

Am ramas fara net pe mobil asa ca raspund mai greu.
Mami Ilinca, merci de recomamdarile pt restaurante. In seara asta am rezolvat cu reataurantul, am dat si avansul, pe 10 noiembrie il facem. Sunt foarte incantata ca il facem unde vroiam, dupa ce credeam ca nu se poate, azi m-au sunat ca cei de pe 10 au renuntat si am luat noi locul

Eu am luat ceaiurile de la plafar si pe fiecare scrie asa pt o cana: fenicul 1/2lingurita, anason 1 lgta, chimen 2 lgte.

Legat de sotiori, si eu ma mai rastesc la al meu, ca mi se pare ca nu ma ajuta atat cat as vrea eu., cu toate ca el face saracul, dar cand mi se aduna mie nervii... Ferea!
Aacum colac peste pupaza e racit copt, asa ca sta la distanta de noi.

Citesc din urma si revin.

Pupicei

Mergi la inceput

Mirabela, bine ai revenit! 600 g pe luna e bine, nimic de zis, atat a luat la mine si cu lp, dar 200g nu e bine deloc, d-asta am apelat la lp

Ramona, sughitul nostru trece cu jumate de lingurita de gripe water (si e bun si la colici).

Mergi la inceput

Kytanutz draga te inteleg ca esti suparici, stii cum e pingu mic se va naste de ziua lui. Hai ca poate pana duminica isi alege o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Off Kytanutz ce sa zic...sper din toata inima sa se hotarasca bblul sa vina mai repejor pana pleaca tati ca na sa il ai langa tine cand nasti...te inteleg perfect ca esti stresata...nici nu stiu ce sa zic...macar de-ar fi putut si el tati sa stea un pic mai mult sa nu fie nevoie sa fiti in contratimp... multi...
Mami-Ilinca am salvat info multumesc mult pt raspuns!
Slimfitmada bine ai revenit!am citit pe nerasuflate povestea!
Mirabelac ma bucur ca ai avut timp sa intri chiar ca e un dulce David cu cel mic!

Azi a venit toamna si pe aici ma gandesc dc am camasi /pijamale prea subtiri pt spital...hmmm pe de alta parte e cald in spital ma gandesc .In rest totul ok bb e miscator,burta n-a coborat...totul bine :)Azi am facut o ciorbica si maine vreau sa fac un chinezesc...acum cat mai pot ca dp ce vine bb cel putin la inceput o sa cam tai multe sa nu-i fac probleme....cam atatic
Pup fetele si bbceii din si din afara burticilor...seara linistita!

38s2z

38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu am timp acum, va dau doar un link util: http://www.avocatnet.ro /content/articles/id_30528/Legea-care-majoreaza-indemnizatia-de-crestere-a-copilului-la-85-din-venitul-net-promulgata.html
Stergeti spatiul de dupa avocatnet.ro ca sa mearga.

Revin cand pot, !

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept.oct2012 spune:

Va invit in casuta noua, cu rugamintea de a-mi transmite ce anume mai trebuie updatat

Mergi la inceput