Bv Ramo, Ana, LoryD! Hai Ralu, Kytana! (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Mihaela, eu sterg cu o compresa sterila si cu spirt, dimineata de obicei.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

La noi s-a vindecat f repede buricelul, am dat-o pe bebelusa doar cu o compresa bine stoarsa cu spirt cateva zile, nu am avut niciodata dare de sange. poate e de la pampers, sa nu se frece exact de buricut si sa nu lase sa se vindece.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Bob, chestii de-astea ni se intampla fiecaruia. Si eu (stiind ce mult isi doreste un copil) ma asteptam la mai multa implicare din partea sotului si chiar ieri l-am intrebat cand vrea si el sa-i schimbe pampersul, sau sa-i dea papica cu biberonul (de multe ori ma mulg ca sa vad cat scot si-i dau lapticul ala la bebe), iar raspunsul lui a fost ca dupa 6 saptamani, cand nu mai e asa fragil copilul. Deci mai am de asteptat 3 saptamani :))). In schimb, incearca bietul sa-mi faca toate poftele si n-am spalat inca niciun vas de cand am nascut. Azi am vrut prima data sa fac papica (nu va speriati c-a gatit el, venea mama sau maica-sa si ne gatea), dar m-a sunat maica-sa ca vine ea cu supica si tocanita.
Bob, eu sunt convinsa ca si daca ar vrea sa se ocupe el mai mult, nu l-ai lasa, asa ca nu mai fii asa suparata pentru neimplicarea lui.

Corina, imi pare rau pentru colicii ce-i aveti, sa speram ca vor trece repede si va dormi mai mult bebe. Deja incep sa ma simt privilegiata cu un bebe care plange doar cand se trezeste pana-i bag tzitzi in gura si 10 minute cand il pun in patut (pana-l iau cu noi in pat).

Mergi la inceput

Parca a intrebat cineva de un retaurant sect 2 pt botez?! Sper ca nu am visat eu...La Ilinca am avut in jur de 30 de invitati si am facut la restaurantul CASA CU TEI , zona piata rosetti, am fost f multumiti de mancare si de locatie , e o viluta f cocheta.
De data asta avem de ales intre casa jienilor(am mancat aici si ne-a placut ff mult,;zona pro tv) sau pizza comandata acasa.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dragele mele surate, cum sunteti voi?

Noi tot 2in 1, dar cred ca nu pentru multe zile. Ieri am fost la biserica iar dupa mi-am luat pinguinul de o aripa si pe mama de cealalta si i-am dus la Hanul lui Manuc. Experienta pe care as repeta-o doar pentru mancare, personalul in schimb jalnic. Am mers ieri in total vreo 4-5 km pe jos si m-am simtit de zile mari. Evident azi noapte nu prea am putut dormi.

Azi la medic: monitorizarea a decurs okay, pingu mic nu e stresat in burtic insa placenta e cam batranica pentru el. Asa ca joi la 10 dimi mergem sa facem o biometrie si un doppler si s-ar putea sa nu mai plec de la spital. Oricum maximum ar fi vineri.
La control mi-a spus ca desi intra un deget in col, acesta este tot posterior. Am sangerat nitel cand am ajusn acasa si cred ca am avut primele contractii dureroase. Acum ma pregatesc sa ies iar pe afara si apoi sa fac o mancarica de mazare

Mai demult intreba cineva de ceaiul de zmeur. L-ati incercat? As fi tentata sa beau si eu vreo 2-3 cani

Citesc si din urma si revin. Pupici

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Carmen, mai suntem putine bulinute Ar trebui sa modific pentru Sandy si pentru Irimell, caci sincer de stres cu pingu care nu vine nu prea m-a tras inima

Of dragul meu Bobuletz! Fix asa imi este teama mie ca se va intampla mai ales ca Dl Pinguin va pleca dupa nici macar 1 zi petrecuta acasa cu pingu mic In Anglia va avea cursuri de dimineata pana seara si noaptea probabil va dori sa se odihneasca. Nici nu vreau sa ma gandesc, sper sa reziste, altfel si eu voi trece la 400 decibeli. Pe de alta parte imi dau seama cate ai pe cap, avand si socrii la doi pasi. Sunt sigura ca oboseala si-a spus cuvantul si ai nevoie de putin "me time". Incearca daca ai cum sa iesi nitel fara miss dragonita, macar 30 min sa-ti eliberezi un pic ganduri.

mami.ilinca saru'mana de grijaaa! Sincer sunt nitel panicata si as vrea sa nasc macar sa fie si tati acolo, daca nu sa venim cu el acasica macar sa ii vada mutrita. Acum, cum Dumnezeu inainte!

Ah, mi-a revenit si dupa Polygynax prostia de secretie asa ca mai fac o tura de Canesten Bobuletz astazi am vazut si eu cum arata salile de nastere de la Elias cand am fost la monitorizare. Era o tipa in sala de nasteri (sala de nasteri cu usa era deschisa ca doar e prima sa avem si privitori neinvitati, nu?) si tocmai o coseau (cred) sau toaletau. Se auzea din cand in cand cate un aolit si cate un strigat stins. Mi s-au inmuiat genunchii... Si visam cu ochii deschisi la sala de travaliu despre care ne spunea Lulutza Nicio treaba, la 180 grade ce e la noi...

Stiti ceva de Sandy? Sper sa fi decurs bine totul!

Fug la o plimbarica, doar trebuie sa imi fac norma si revin sa va mai citesc.
Cine mai e in afara de Elfica, Moro, madanan, Ramona_bm, Vickyi si cu mine? Noi suntem "codasele"? Nu imivine sa cred ca aproape se termina si odiseea noastra...

Hm vestile despre pantofii care nu mai vin nu prea ma bucura, mi-ar fi tare greu sa renunt la perechile pe care le am (nu multe dar fix pe gustul meu sunt!) La haine m-am mai impacat cu ideea dar la pantofi nu prea imi vine sa renunt

39+ cu Pingu mic Luca

Mergi la inceput

Andreiuta, hm parca nu ne-ai relatat povestea nasterii, nu? Sau mi-a murit si ultimul neuron care schiopata deja? Daca ai timp ne povestesti, te rooog?

Recunosc ca ultimele zile au fost si sunt cumplite. Daca nu as avea capul pe umeri m-as indoi ca am creier E mooort de tot!!

39+ cu Pingu mic Luca

Mergi la inceput

Fetelor, mi-am cumparat fenicul, anason si chimen sa-mi fac ceai pentru stimularea lactatiei, ca mi se pare ca incet incet o sa-l pierd daca nu fac ceva. Daduse cineva mai demult reteta aici, nu stiu daca nu mami.ilinca. Daca va rog, puteti sa mai scrieti o data cum se prepara? Si inca o intrebare. Pe anason scrie ca e pentru stimularea poftei mancare. Cele care ati folosit ceaiul, ati observat o schimbare in apetitul vostru?

pupici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mlhaela

Fetelor, mi-am cumparat fenicul, anason si chimen sa-mi fac ceai pentru stimularea lactatiei, ca mi se pare ca incet incet o sa-l pierd daca nu fac ceva. Daduse cineva mai demult reteta aici, nu stiu daca nu mami.ilinca. Daca va rog, puteti sa mai scrieti o data cum se prepara? Si inca o intrebare. Pe anason scrie ca e pentru stimularea poftei mancare. Cele care ati folosit ceaiul, ati observat o schimbare in apetitul vostru?

pupici.

nu eu dadusem reteta, dar pot sa-ti zic cum fac eu, pun cantitati egale din fiecare , cam la 1,5-2 l cate 1 lingurita din fiecare ceai. nu prea mi-am batut capul , sincer , cu treaba asta. despre pofta de mancare ,hm, nu stiu daca e de la ceai sau din cauza oboselii , stresului...as roade mereu cate ceva, in special dulce.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Saru`mana de reteta mami. ilinca. Ma si duc sa-l prepar.

Noapte buna, fetelor.

Mergi la inceput