Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
douradoudou spune:
eu am de la farmacie un roll on mic de tot cu ulei de menta si eucalipt pt tample...din romania l-am luat acum vreo 2 ani...pt mine e f bun
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
mena1906 spune:
Bubu Nicholas e cat un cozonacel acum .Felicitari pt bubulin.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard
In love with my little kid :X
lorena_86 spune:
buna fetelor
dau si eu buzna la voi si va citesc de cand am auzit de valicutza, o cunosc de la aspirante
imi pare foarte rau pt ce a patit, multa putere sa treaca peste
am vazut ca vb de clexane si aspenter, eu am mthfr c6667t homozigot si fac clexane de la inceputul sarcinii de 0.4 si aspenter cica 1 la 2 zile dar uit de el si nu il iau chiar regulat, uneori si la 3-4 zile odata...la morfofetala la 23 sapt bebe era in grafic, 535 g si IR dreapta 0.46 si stanga 0.49, 136 batai pe minut...ideea e ca stau departe de bucuresti si imi e dificil sa ajung asa ca i-am scris email dr uscatescu dar inca nu am primit raspuns
dr ginecolog a zis ca e totul ok si nu are rost sa fac drumul pana la bucuresti si sa continui tratamentul
ieri am facut 25 sapt si sa inteleg ca de pe la 28 sa intrerup aspenterul
eu ma tem sa nu trebuiasca sa maresc doza de clexane si sa nu stiu
voi ce ziceti? sa merg la bucuresti oricum sau sa mai astept putin si sa mai vad la eco cum evolueaza bebe?
ma scuzati ca am pus atatea intrebari
va pup
24+
epopeasca spune:
Buna seara, gravidutelor
Noi de dimineata am fost la medic dupa prenatal si am mai stat plecate (eu cu Andreea) si una peste alta pana acum nu am apucat sa intru.
Am fost si la cumparaturi si mi-am luat pt bagajul de spital periuta de dinti, pasta (tub mai mic), niste prosopele si vata pt tampoanele alea homemade. Nasc la stat si imi vor trebui doar pana ma coboara de la terapie intensiva. Apoi pot folosi tampoane normale. Chiloteii de babute ma ingrozesc si pe mine ca aspect, dar sunt super-comozi, mai ales la cezariana si nici nu ii voi purta decat pana se vindeca rana. Dar si eu ma uit la ei si ii pun inapoi pe raft; aman momentul cumpararii cat mai mult
Pijamale eu am deja 2 de la prima nastere; nu sunt de babe si nici sexy; sunt camasi de noapte asemanatoare tricourilor, cu fante pt alaptat. Sper sa nu fie frig in saloane (dar nu cred). Pt nastere voi avea alta. Si aici o sa stau cred vreo 5-6 zile in spital; in caz de furia laptelui voi scimba ziua si pijamaua, dar pe cea murdara o trimit acasa la spalat. De patat cu sange nu a fost cazul la mine.
Alina, merci de link, m-am pus pe citit. Se pare ca e ok, atata vreme cat esti sigura ca nu mai vrei alti copii.
Bubu ai un flacau pe cinste Ce n-as da sa avem si noi asa conditii de nastere. Wishful thinking!
Azi am schimbat din nou saptamana, am intrat in 35 Inca 2 si suntem in termen.
Gina 35 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
onutz83 spune:
Popescule, cred ca esti taaaare emotionata
Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui epopeasca Buna seara, gravidutelor Azi am schimbat din nou saptamana, am intrat in 35 Inca 2 si suntem in termen. Gina 35 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana |
Uh...ce emotii imi dai! Noi suntem asa de mititei! Maine facem 26 de saptamani. Va prindem noi din urma. Sa nu ma lasati singura, eu o sa va mosesc pe toate. Ma ia plansul de emotii.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard
In love with my little kid :X
S.ellena spune:
Buna fetelor! Si eu m-am confruntat cu durerile de cap in al 2 lea trim de sarcina. Am dat un search pe net dupa remedii naturiste si o graviduta spunea ca e foarte eficienta un pic de cafea cu putina zeama de lamaie stoarsa in ea. Am incercat-o si eu de cate ori am avut dureri de cap si, pe langa faptul ca mi-a trecut durerea imediat, e si delicioasa (eu nu beau cafea de fel, nu-mi place nici gustul si nici mirosul). Va doresc sa aveti noapte buna si somnic odihnitor
30+ cu Eva Maria
MACARIE spune:
buna fetele, nu am intrat de mult, dar va citesc, si vroiam sa va intreb daca cunoasteti fete care si-au scos maseaua de minte in sarcina, am 31 saptamani si o scot saptamana asta pt ca nu mai suport durerea,nu mananc, nu dorm,sunt nervoasa,am contracti severe in fiecare zi, este groaznic dar imi este teribil de frica.am zis ca scot ori maseaua ori bebelina. ce ziceti, este ok sa o scot? ------------—----------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
A.C spune:
Epopeasca,mama ce putin mai ai...Doamne ajuta sa stea bebe cat trebuie in burtica si sa treceti cu bine peste...
Alina 33+ mami de Delia ( 6 ani)
onutz83 spune:
Macarie, ai incercat ce zicea Bubu mai demult, sa tii un catel de usturoi acolo? Parca trebuia sa tai o feliuta din el si sa tii partea unde ai taiat pe masea...
In alta ordine de idei, din cate stiu eu exista anumite tipuri de anestezie care nu dauneaza sarcinii. Crezi ca e atat de grav incat sa o scoti, sau se mai poate repara, cel ptin provizoriu? Nu de alta (NU vreau sa te sperii), dar se pot ivi diverse probleme in procesul de extractie- nu ai voie sa faci radiografie, deci medicul va lucra orbeste, lucru care nu e vital in cazul unui incisiv sau canin, dar maselele pot avea radacini lungi si cu diverse forme. Din cauza asta extractia unei masele, mai ales de minte, poate fi extrem de dureroasa cu toata anestezia, si cum nu poti face o radiografie nici nu stii la ce sa te astepti. Asta daca nu ai o radiografie mai veche.
Daca treaba cu usturoiul nu functioneaza eu zic sa fugi la medic, poate iti face acolo ceva local care sa calmeze durerea si te ocupi de don'shoara dupa nastere.
Sper sa treaca repede
Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali