Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Almy, mi-ar fi placut sa existe o metoda nedureroasa care sa elimine firele de par pentru muuult timp, total opusul lamei
Wow, cata rabdare ai cu nesimtitii

Buuuubuuuu!!!!

Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

cu spatele..sunt mai ok..am avut grija sa fac pauze si m-a durut mai putin...merci de intebare

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

almy...m-ai amuzat cu taticii astia... pe mine femeile ma oresc sa-mi ureze nastere usoara si sanatate ... azi m-a oprit o vecina de pe aici si-mi spune:wow ai gemeni?!!?? si dupa a urmat un intreg interogatoriu, varsta, de ca am asteptat atat, daca as incerca in apa... daca voi naste natural sau nu.. moaammaa ce curioasa sau nevorbita era..

voi incerca sa-l tin pe bb cat mai mult la san.. sa suga... si ma voi face ca am uitat de laptele praf...

multumim de siteul cu tampoane.. dar mie dra mi-a spus ca urmaresc si ei mai bine sangerarea.. hmm.. ma bate gandul sa-mi comand totusi un pachet...

cu epilatul si eu m-am chinuit cu ceara pana acum dar e tare greu la smuls ca nu prea ai pozitie.. de burta.. azi am tras o lama ..in oglinda, normal.. pt nastere.. cred ca tot lama ramane.. nu m-as duce la cosmetica.. parca mi-e nu stiu cum.. eu ma fac de la 14 ai singura cu ceara mea...
douradoudou, tu te faci cu zahar??!! mi-am amintit ca am incercat si nu am reusit.. am inteles ca este o adevarata arta sa stii sa folosesti pasta de zahar cu lamaie...

eu trosnesc din toate balamalele soldurilor...dar la controlul de azi a fost cel mai jenant.. sa nu te mai poti rostogoli.. pe masa de gine... a fost haios ca am intrebat-o pe dra ..acum cine ma ridica de aici?!??

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Fetelor care ati mai facut tampoane din vata cu tifon..explicati-mi si mie cum se fac, ca la idioti va rog :P, ca nu are efectiv cine sa ma invete si pe cine sa intreb: deci se ia una bucata vata de dimensiunea sa zicem: 15 cm?? si se inveleste aceasta bucata cu una bucata tifon?? (pe asta de unde il cumpar, aveti idee?) ca ni s-a zis sa avem asa ceva la maternitate..dar mi-era rusine sa ridic mana sa intreb cum se fac:))

- eu tot cu lama ma epilez..de cand am ramas..si am observat ca nu imi mai creste asa des..cred ca de la sarcina e asta... cu ceara mi-e frica sa ma fac acum ca tip de durere si nu vreau sperieturi si contractii...iar cu lama acum ma fac singurica in oglinda:)) sunt constienta ca gogosica mea arata intr-un mare fel epilata pe Neve aproape, dar nu ma mai intereseaza acum;))

32+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu am cerut fese sterile. tifon steril.
sunt de diverse dimensiuni. eu am cerut mai lat. Apoi am luat cate o fasie de vata... cam ca un tampon asa... poate ar fi trebuit sa le fac mai mari dar nu le suport. Sa stai cu ditamai... in fine. cam cat crezi tu ca nu te deranjeaza. si am impaturit vata in tifon.
Eu de epilat am fost sapt trecuta la cosmetica... naspa alegere.
dureroasa si f nepractica pt ca gagica aia nu a vrut sa ma faca de tot ca era frica sa nu nasc acolo
incepuse sa se plimbe bebelina mea prin burtica de nu stiu ce a tras aia acolo ca numai cu ochii pe mine statea.
ma duc sapt viitoare cu lama la ea ca eu nu vad in oglinda prea bine ca am ochelari...nu vad la distanta
Prima data l-am pus pe sot sa ma faca...
cand sa nasc m-a intrebat asistenta cine m-a ciopartit asa...
si m-a ras ea cu lama de acolo...ruginita
numai fac prostia asta...vin eu gata facuta frumos, chiar daca dau 20 lei sa ma faca aia cu lama mea.

& +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Helou burticoasele!

Azi ma duc iar la cursuri lamaze,abia astept Vad ca vorbiti de tampoane,eu sper sa imi dea de la Medicover...daca nu il trimit pe sot la farmacie.In afara de vreo 2 camasi de noapte si papuci chiar nimic nu o sa iau cu mine.Si hainule piticului ca sa-l scot din spital le aduce sotul in ziua plecarii...asa m-am gandit sa fac.

Helau !

Dana0000Ai semnat contractul cu Medicover (scuze dar neuronul meu nu mai tine minte decat drumul pana la baie si inapoi in patut)? Eu am vorbit cu ei si mi-au zis ca pentru nastere nu am nevoie de nimic de acasa, eventual de papuci ca cica nu sunt comozi ai lor (cat am stat internata la ei chiar nu mi s-a parut asa, dar cine stie...) . Eu, ca o mamica strangatoare ce ma aflu tot o sa imi iau una alta. Iti dau inclusiv periuta de dinti si pasta...Partea proasta e ca nu am vazut un feon in baile lor, asta ca sa te anunt in cazul in care vrei sa iti usuci parul (la mine uscatul parului este o necesitate pt ca e scurt,rarut si ondulat deci nu sta nicicum daca il las de capul lui).

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello fetelor! Iar n-am somn , adica mie mi-e somn, dar fetita e foarte agitata asa ca probabil mai am de stat vreo ora sa se linisteasca si am zis sa scriu si eu acuma ca am acces la calculator. Nici azi (adica de fapt ieri) n-am facut nimic, in primul rand pt ca am fost rupta de somn, azi noapte am dormit vreo 4 ore (de la 2 la 6 dim), dar am recuperat la pranz, am dormit vreo 3 ore. In al doilea rand, sotul a lucrat de acasa si nu ma lasa sa fac nimic greu nici daca m-as fi simtit eu in stare. Avand in vedere ca e dupa 12 ora, inseamna ca e vineri si am implinit 34 de saptamani . Incredibil ca mai sunt doar 6 saptamani!
bioana, ce bine suna conditiile din spitale si la voi. Si e foarte fain ca o sa invatati si cum sa faceti masaj lui bb, am inteles ca e foarte important.
angiuta, e foarte fain caruciorul tau. Deci al meu nu e singurul din colectia 2011 , nu ca m-ar deranja in vreun fel, ca si mie imi place culoarea pe care am luat-o foarte mult si in colectia noua nu era.
ipraty, de acord ca ar tb testata si varicela la gravide.
Macarie, succes azi la stomatolog, sa scapi cu cat mai putina durere si sa fiti ok si tu si bb dupa.
menics, eu am acum +14 kg, de vreo 2 saptamani oscilez in jur de greutatea asta (de fapt intre +13- +14).
Onutz, si la mine au inceput in ultimile zile arsurile, e destul de nasol seara, sper sa scapam repede. Sper ca ti-a iesit bine testul de glucoza.
Mami_de2, succes cu zugravitul si reamenajatul. Nici eu nu mai pot manca foarte mult la o masa, dar am o pofta foarte mare de dulciuri in ultima vreme. Incerc sa ma abtin macar seara, dar nu prea imi iese intotdeauna.
Bubu,, super ca dormi bine noaptea. Si super ca ai intrat in sfarsit in concediu.
Popi, dupa cum am zis, n-am facut pana la urma nimic nici azi. Pt maine nu mai imi fac nici un plan, oi vedea ce s-o intampla. Nici eu nu am inca vergeturi, dar probabil nu scap, ca mostenirea genetica nu e buna.
Dannnah, felicitari pt Mark grasunel si intors. Placenta e super gradul I la varsta asta a sarcinii, a mea era gradul II.
Gina, nasol ca nu te-ai simtit bine, sanatate sa te simti mai bine de acum.
Lorelay, sanatate Mayei sa-i treaca bubitele cat mai repede. Spor la aranjat hainutele.
menics, ce putin mai aveti si tu si Alina! Felicitari pentru rezultatele de la control, nasol insa de ecoli.
Angelique, ai grija de tine. Nasol ca tot ai contractii, stai linistita in pat si bb o sa stea si el linistit la locul lui in burtica pana la termen.
Mena, si tu ai grija de tine si de pestisor.
Iulia, succes in continuare la intzepat , e chiar usor sa-ti faci injectiile dupa ce te obisnuiesti.
Onutz, super ca a iesit bine testul de glucoza.
Dana, succes cu mutarea, foarte bine faci sa nu faci efort. Si eu sunt in aceeasi situatie cu indemnizatia de CIC, nu ma avantajeaza cu nimic noua lege, nici mie nu mi se pare corect, dar asta e.
Doura, super ca bb e bine si ca te simti mai bine cu spatele.
logam, bine ai revenit, nasol ca trebuie sa stai in pat, dar o sa treaca si timpul asta si bb o sa vina sanatos si la timp.
almy, si eu ma misc din ce in ce mai greu in ultimul timp. Cu epilatul, cred ca o sa apelez la sot in weekend-ul asta, eu nu sunt prea indemanatica oricum si nu ma simt in stare sa ma rad singura in oglinda. In mod normal (adica daca nu eram insarcinata) m-as fi dus la cosmetica sa ma fac cu ceara, dar acuma n-am curaj (mai ales din motive de igiena, dar si de durere).
Mena, tu ce ai de gand sa-ti iei in bagajul de spital? Ma tot gandesc si eu ce sa-mi iau (ca tot asa ne-a zis ca nu e nevoie de nimic, dar care nimic, ca sa zic asa ).
O noapte buna sa aveti toate, somn usor si sanatate!

Andreea 34+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Mi-am afisat si eu burta de 35s pe contul comun. Ca tot vorbeati voi de burtici si mi-am dat seama ca nu mi-o mai pozasem de prin luna 7. Asa ca m-am pozat in seara asta.

Alma 35+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Salut bulinutele!

Azi am schimbat si noi saptamana, am terminat 33, intram in 34.Zau ca ma ia asa, cu calduri, cand ma gandesc cum zboara timpul de repede!!

Onutz, super, ti-am zis eu sa nu iti faci griji neintemeiate, ca e de bine cu analizele, bravo!

Cu epilatul -si eu tot la sot apelez si vorba lui Onutz, nu m-as duce intr-un cabinet nici batuta, de regula -chiar si cu ceara-prefer sa ma fac eu acasa, trag rapid si gata, am scapat!Nu mai vb de manichiura/ped, alt subiect hot, numai cate cazuri de infectii am auzit, pana si aici a avut o fata de-a noastra...Silviad parca?Lasa ca sunt foarte frumoase si cum mi le fac eu -si mai e si gratuit si instrumentele mele le folosesc numai eu si atat.Deci pt spital varianta cu apelat la sot pentru aparatul de ras e f buna si indicata.

Popicule, chiar daca iti dau ei tot, macar periuta de dinti, halat care iti place tie, chilotii tai noi, prosopul +sapunul preferat,perie de par- ceva tot tre sa iti iei!

Andie

Almy, super burtica!
Tre sa ma expun si eu maine, ca sa particip la sedinta foto:) de pe Picassa.Toata lumea sa apara, daaaa?

Doura, ma bucur ca bebelina e bine si ca tu esti mai ok, cu spatele!

Iulia, bravo! la inceput e cel mai greu, dupa aia intra in rutina..

Deny, pe unde esti?

Eu continui sa ma "distrez" cu sedintele de arsuri si cu cele de dureri ingrozitoare sub sani, - coastele mele, dragele de ele...azi noapte a fost rau de tot,bye nani, plus ca au venit in vizita si niste carcei, ca nu mai fusesera de mult...

gata, dispar, va pup pe toate, aveti grija de voi, in curand e weekend!

33 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Almy,ti-am vazut pozele.A doua poza e simpatica rau !
Azi incheiem si noi 34 de sapt si intram in sapt.35.
Apropo de epilat,eu tot cu lama ma voi epila,probabil in oglinda ca nu vad nimic de burtica...
Saptamana viitoare merg sa-mi comand mobila de bucatarie si poate si de dormitor.Abia astept.Sper sa nu stau mai mult de o luna cu doi copii in garsoniera ca innebunesc.
O zi frumoasa si un week-end dupa sufletul vostru !

Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput