FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 33
Raspunsuri - Pagina 8

amaliaro spune:
Sandy deasta te agiti tu puiule pe la cite beta ai facut tu ce mai cinteaza sa mergi la o clinica particulara sa faci o ecografie eu daca as fi in locul tau asa as face un eco la particular
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Sandy2707 spune:
Ai dreptate Amalia. iti dai sema ca nu rezist eu atata si ca probabil luni mai faco eco, macar sa vad ca creste saculetul; Ma rog la DD sa vad si embrion data viitoare

amaliaro spune:
Sunt sigura ca vei vedea
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

tusferi spune:
Sandy, cate sapt si zile ai tu acum?
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Sandy2707 spune:
Tusferi am 5 saptamani si 3 zile daca introduc in formula data ET. Asa mi-a calculat si Dr a mea. Daca introduc data ovulatiei am 5 sapt si4-5 zile in functie de calculator

miracol11 spune:
Sandy super veste!!!...ma bucur enorm ca ai un saculet acolo care creste!!eu zic sa nu te mai stresezi...i-ati tratamentul asa cum trebuie si sunt sigura ca vei auzi o inimioare curand!!important e ca e acolo si creste frumos!
amaliro...mi-ai luat-o inainte cu ciclu...mie inca nu mi-a venit...azi e a 6-a zi de cand am terminat pastilele si ar fi trebuit sa vina azipoate vine maine...ar fi bine ca inca sunt acasa si am timp sa ma mai odihnesc...astept sa imi dai vestea cea buna vineri ca intrii in linie dreapta!!!abia astept!
fumi, ma odihnesc nitel azi si maine...ca pe urma continui distractia...te pup
va pup pe toate si va doresc o seara buna!!
Astept un "miracol" curand...

tusferi spune:
Sandy, poate e mai bine sa astepti pana pe 15 octombrie, cand o sa ai 7 saptamani. Eu m-am dus la prima eco la 7 sapt si 4 zile si am stiut ca e now or never. Inimioarele s-au vazut bine si m-am linistit. Daca te duci prea devreme si nu se vede inimioara, te stressezi degeaba. La tine, la 5 sapt si cateva zile e prea devreme sa se vada inimioara. Macar mai asteapta o saptamana daca nu mai ai rabdare pana pe 15. Oricum, eu sunt sigura ca o sa fie bine si ca o sa creasca mare si frumos
Pupici
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

amaliaro spune:
Fetele mie trebuia sa imi vina ciclu maine si la donatoare pe 5 si eu am decalat putin ca sa fiu simbata in ziua 3 si nu duminica pt ca nu ar fi fost medicul la clinica ...il sun acum pe medic si ii zic ca sunt z1 si el imi zice ca donatoarea incepe si eu il intreb cind si el imi zice azi pai cum azi nu pe 5 si imi zice pai ia venit azi deci....am ramas cu gura cascata cineva acolo sus le potriveste pe toate
amalia tsakoniati

cocolino2010 spune:
amalia asa sincronizare!!! sa fie cu noroc
sandy mami nu te linistesti? asteapta si tu sa creasca Fat Frumos
lara te asteptam acasa cu bebei lipiciosi si sanatosi