FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 33

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

buna dimineata,
Amalia multa bafta!!!
Miracol, sa te odihnesti daca ai liber zilele astea!
Sandy, esti bine?
salutari la toate fetele

Mergi la inceput

un mare pentru fiecare burtica!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetele si pupici

Amalai acu chiar ai intrat pe ultima suta Doamne ajuta sa fii graviduta la sfarsitul lunii.
Amalia imi pare rau ca nu am vazut mesajul tau inainte de a pleca la endocrinolog si nu amdiscutat cu el nimic de Seleniu. Mie mi-a marit doza de Eutyrox de la 50 la 62,5 si urmeaza sa ma duc la control cu analizele refacute peste o luna. Mi-a zis ca toata sarcina musai sa repet TSH, FT4 si FT3 in fiecare luna. Ecografie mai imi face in ianuarie.

Fetelor va pup pe toate si va doresc o zi minunta

Mergi la inceput

Vai Amalia te-am botezat da ai inteles tu ca de tine e vorba

Lara te asteptam cu bobocei lipiciosi si peste 10 zile cu beta de gemenasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor voi luati euthyroxul dimi pe stomacul gol, da? E f imp ac lucru. Cica dc il iei dupa masa creste TSH-ul. Eu il iau dimi la 6:30 cand inca nu m-am trezit definitiv si nu stiu dc e ok ca mai trag un pui de somn dupa ce il iau. Fac asta pt ca mai tb sa iau ceva tot dimi si tb sa fie la distanta intre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,

Amalia yey ! ai intrat pe ultima suta. Sa fie intr-un ceas bun.
Lara am toate degetele incrucisate pt tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor am fost la banca sa scot bani ca vineri ma duc la clinica si vreau sa ii dau la medic o parte din bani si mie sa nu faca asta vreo greva asa i am scos de azi am fost si am luat nuci braziliane pentru selenium si am fost sa fac si analezele de mi lea dat endocrinologul T3 T4SI TSH acum cu dumnezeu inainte

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

si eu iau la fel dimineata la 6 jumate si dorm pe urma l am intrebat pe endocrinolog daca este ok si mia zis ca da

Fata plina de speranta
[/i][/b][/teal][/size=1]
[/quote]

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Lara, te asteptam cu beta mare!

Mergi la inceput

Buna fetele din nou,

Sper eu iau Eutyrox fix la 7 dimineta si tot atunci iau si utrogestanul(pe alta cale desigur), dupa care mai fac nani cam o ora.

Fetelor am fost la eco si am un saculet gestational de aprox 8mm si o vezicula vitelina de aprox 3 mm. Toata ziua m-am rugat sa am un banut acolo si acum mor de frica. Dr m-a programat din nou la eco abia in 15 octombrie. Tot atunci imi face si secretiile si pt ureaplasma, mycoplasma, chalmidie. A zis ca e musai sa le fac.
Cred ca pana in 15 ma urc pe pereti.
Sigur mai trag vreun beta si ma mai duc undeva la eco.
Noi 2 acum stiu de ce ti-ai planificat eco la 3 zile

Fetele va pup pe toate

Mergi la inceput