FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 33
Raspunsuri - Pagina 6
cocolino2010 spune:
buna, fetele vesele!
ivisor pupam fetita din burtica, sa creasca mare si sanatoasa
noi2 asteptam cu nerabdare inimioara bataiosa
sandy mai ai putina rabdare sa vezi/auzi inimioara
Eu nu am facut nici un pipi test, iar beta numai 2 si am asteptat "cuminte" eco la 6s+2z. Dr. meu scortzos nu m-a lasat sa mi se "urce la cap" intotdeauna a fost retinut si eu m-am incapatinat sa am rezultate bune.
tusferi pupam burtica.
despre utrog: am luat 800mg/zi pina in s11, apoi am redus la 400mg/zi in s12, si am continuat cu 100mg/zi pina la 18s pt. ca dr. meu a zis sa nu renunt la el pina cind a considerat ca doza e prea mica si nu mai este necesara.
Nu l-am luat compensat pt. ca, desi am primit scrisoare med. de la gineco, dr. de fam. mi-a dat reteta compensata insa farmacia mi-a spus ca asta se compenseaza prin casa de sanatate unde ar fi trebuit sa depun un dosar, care dura ceva timp pina se aproba, asa incit am renuntat si l-am platit integral.
noi suntem bine, am intrat in 31s, cu mari emotii
asteptam vesti de la apalina, ne rugam pentru nastere usoara si bebe sanatos.
pupam burtoasele si viitoarele
tusferi spune:
Cocolino, pup si eu burtica de 31 saptamani. O sa merg in continuare, pana vineri cu 800, iar vineri o sa vad ce zice doctorita, cum scadem si la cat scadem. De la Reprofit nu mi-au raspuns. Mai ai putin si tu
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
miracol11 spune:
Buna seara fetelor...
Ivisor, felicitari pt fetita!!!sa fie sanatoasa si voi la fel!
irilac Sandy, sper
eu sunt bine fetelor, asa cum zicea si amaliro muncesc destul de mult in perioada asta....sper mai am pana la statuie
maine si joi sunt libera pt ca muncesc in weekend!
maine ar trebui sa imi vina ciclu dupa cyclacur, ma bucur ca si joi sunt acasa cand ar trebui sa am o hemoragie mai abundenta...sper sa se elimine tot ....dupa ce termin cu menstruatia, sun la dr sa ma programez la eco...probabil va fi pe luni sau martea viitoare!
sper sa vin cu vesti buna atunci!
tot sapt viitoare incep si distractia cu analizele....Dumenzeu fie cu mine si sa speram ca o sa am cauza pt ce am pierdut puiutii!
noi2, stai cumintica, sunt sigura ca totul e ok si in cazul tau!
coco, pup buritca de 31 de sapt!
ma gandesc la apalina, o asteptam cu vesti bune!!
Astept un "miracol" curand...
miracol11 spune:
amaliaro, mai am 20 de zile fata draga!!!!nu mai pot de nerabdare sa te vad graviduta in decembrie cand vin!!!abia astept!!!
miracol11 spune:
amaliaro, mai ai 20 de zile...am gresit cand am scris! dar cred ca m-ai inteles!!
tusferi, asteptam vesti bune in continuare de la tine!
rodica, tu cum mai esti?ai inceput sa iti faci analizele?
dorinta
va pup pe toate...va doresc o seara minunata!!ma duc sa ma imapc cu sotiorul meu...aseara ne-am cam ciondanit...ce sa fac daca am gura mare...dar ce dulce-i impacarea
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miracol11 amaliaro, mai ai 20 de zile...am gresit cand am scris! dar cred ca m-ai inteles!! tusferi, asteptam vesti bune in continuare de la tine! rodica, tu cum mai esti?ai inceput sa iti faci analizele? dorinta va pup pe toate...va doresc o seara minunata!!ma duc sa ma imapc cu sotiorul meu...aseara ne-am cam ciondanit...ce sa fac daca am gura mare...dar ce dulce-i impacarea Astept un "miracol" curand... |
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Buna dimi fetele !
declar azi z1 ciclu prima data cind vine mai devreme cu o 1 zi decit trebuie dar cred ca din cauza emotiilor
Sa aveti o zi frumoasa si linistita
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
irilac31 spune:
Neata fete frumoase,
Amalia, sa fie ultima data in urmatoarele 9 luni cand declari z1
Sa aveti o zi superba
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
28+