FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 33

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Ivisor, Smaick, Tusferi, Iri, Cocolino, Sper, Amalia, Teli, Lara si toate celelalte fete stiu ca sunteti alaturi de mine si va multumesc
Stiu si ca bebele meu nu s-a oprit din evolutie, dar parca ii e greu si nu stiu cum sa il ajut, dar tare imi doresc sa creasca bine si sa fie sanatos si sa vad inimioara saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sandy, apreciez, sa stii
nush' ce-am zis/scris/facut sa merit mesajul ala lung, dar, m-am bucurat tare de el
eu, starile post beta++, doar mi le pot imagina, chiar nu le cunosc..si..incepusem sa ma simt prost deja, ca, se pare ca sunt singura de la acest topic transformat in odisee
apoi, am citit-o pe Teli si mi-a mai venit inima la loc putin (wow, ce life story)..astept cu nerabdare insa, sa confirm (sau infirm) ceea ce spui tu ca se intampla post beta++..
he, he, poate ma apuca nebuneala, who knows??

pana atunci, ma retrag la un film..simt ca tre sa fac/ma preocup de altceva..
pupic si astept continuarea de sambata/luni

p.s.: de dr ta, nu mai zic nk, relax..pt ca, acum abia am realizat ca, tu ai derutat-o (cm-ul tau, chiar dc ai avut, e irelevant - relevant e doar cm-ul donatoarei..deci, 2 zile, ai "salvat" deja, that's the good news)
p.p.s: sa auzi inimioara la eco la 5(!!) sapta, totusi, mi-e greu sa cred..never heard, sorry..(poate, la eco la NASA??)
hai, noapte buna si linistita iti doresc

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Sandy, sa dea DD sa fie bine, cu beta si cu eco! Iti tin pumnii!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Teli, felicitari!!!! Pereche!!
Wow! Ce frumos!! Ma bucur mult ca ai mai intrat pe la noi!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

teli felicitari pentru perechie sa cresteti mari si sanatosi

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Tusferi iti doresc multa bafta la eco. Te sun maine, vreau sa o fac de cateva zile, dar tot nu reusesc.
Sandy, eu te inteleg perfect cu repetarea ,,bet-ei'' - eu pana la 9 saptamani am facut-o de 12 ori - uneori si la 12 ore, era singura modalitate de linistire pentru mine, eco nu e relevant de pe o zi pe alta, dar beta este singura care spune daca sarcina e oprita sau nu. La tine atata timp cat creste eu cred ca e bine, iar creterile nu sunt de 2,3,..10 unitati sunt de ordinul miilor.
Cum a spus Ivisor imi era rusine de fetele de la Synevo, il invatasera si pe Costi, care imi ducea eprubeta cu sange in perioada cat am fost internata - recoltam pe ascuns de dr. care pana la urma mi-a dat dreptate recunoscand CA CEA MAI SIGURA INFORMATIE ESTE BETA.
Asa ca Sandy eu zic sa faci ce simti tu ca te linisteste.
Sper sa nu le supar pe fetele care nu sunt de acord beta repetat atat de des.
Teli felicitari pentru pereche.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Sandy, abia am reusit acum sa intru si ce-mi vad ochii? Ce e aia resemnare? Doar tu mi-ai spus ca de la 1000 in sus beta nu se mai dubleaza? Paiii? De ce in butoi? Cu varsta de la eco? Hai sa-ti povestesc la mine. De la 1700 a ajuns la 8800 in 7 zile si aproape jumatate. Din cate vad eu, deduc ca implantarea la tine a fost mai tarzie, iar felul in care au evoluat beta apoi a fost extraordinar. Deci iar nu ai de ce sa te sperii.
Apoi, prima eco, la medicul meu, a fost la 4 saptamani si 6 zile, unde aveam sac de 0.4 cm si vezicula vitelina de 0.8 mm. Apoi au aparut scurgerile maro si am repetat la 5 saptamani si 3 zile, iar sacul era de 0,8 cm si veziula de 3,4 mm, insa a doua oara, la ecograful asta (Sanador) dupa dimensiuni, aveam 4 saptamani si 6 zile. Si nu se auzea inimuca. Ceea ce ar fi insemnat sa fiu cu cateva zile in urma. Parerea mea e acum ca ecograful si medicul conteaza f mult. Mie mi se par ok dimenisunile tale la eco si de aceea nici nu mi-as face griji in privinta beta. Crede-ma ca mi-e si mie greu, ca mai vad cate o chestie maro din cand in cand, dar iti spun ca imediat ce imi vin ganduri negre, fac orice altceva decat sa ma gandesc la ele. E greu, e al naibii de greu, dar doar asa il poti ajuta pe bebe si implicit pe tine. Hai ca trebuie sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Sandy hai sa fim optimiste, bb e acolo si creste. E un baietel mai puturosel, o sa-l iei de nasuc cand se va naste si-i vei spune sa nu-ti mai dea niciodata emotiile care ti le-a dat cat a stat in burtica. Spunea o fata pe alt forum ca nu i se dubla beta frumos, o data se dubla alta data nu apoi iar se dubla. La ecograf dc dr pune musca gresit ies alte valori asa ca hai sa fim zen pana la eco de 6.5-7 sapt unde tb sa apara inimuca. Baga vitamine & NoSpa si poate va fi ok . Nu intrerupi nimic decat dc beta a luat-o in jos, sper sa nu se intample asta. Te imbratisez strans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

buna dimineata,
Sandy, iti tin pumnii!!! Bafta la eco! Te rog sa gandesti pozitiv pentru bebe!
Teli, felicitari pentru pereche
toata gasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Multumesc fetelor , Doamne ajuta sa fie bine in continuare.
Astept cu nerabdare sa aflu vesti cu baietei si fetite de la voi.
O zi buna sa aveti, VA pup pe to ate.

Mergi la inceput