De la ce varsta fara un adult in preajma?(5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Dap, una din primele discoteci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Michelle, depinde de copil. Daca e destul de pregatit ca sa acceada la o universitate foarte buna inseamna ca a dovedit in anii anteriori anumite calitati care pot duce la ideea ca se va descurca bine pe cont propriu si ca va pune scoala pe primul plan.

Apoi o universitate buna si un copil bun sunt, de obicei, o combinatie care nu te prea lasa sa o iei pe campii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Eu n-am nimic de spus ..doar vreau sa ma laud!

Am plecat de acasa ...de la tara la oras..la 14 ani!
Am stat in gazda, mi-am dramuit singura bugetul...care era saptamanal, asha considera mama ca e mai bine!

Din fericire era pe vremea de inainte de 89 si nu erau asa multe tentatii!

Mi-a prins f bine independenta asta...Pe vremea aia ai mei nu avea nici macar telefon! Ma vedeau o data la saptamana vara si aiarna o data la doua saptamani!
In 4 ani au venit la scoala de 3 ori!

Dar eu aveam un scop f bine definit! Sa invat si sa nu mai ajung cumva la tara iarasi!

Am invatat ...n-am mai stat acasa niciodata, decat in vacante ...

Ironia sortii:
acum abia astept sa merg la mama, iubesc "tzara" si impreuna cu sotul meu incercam sa ne apucam de ceva agricultura .

Si apropo de subiect...m-au dat ai mei la 6 ani la scoala....si i-am urat pt asta!
Am fost cea mai mica din clasa!
Am terminat facultatea "prea repede". Sincer mi-ar fi placut sa mai stau pe banii parintilor (nu erau multi...mai aveam si bursa) , in camin...oo ce vremuri!

Serviciu, copil..la 19 ani! Neah..eu m-am maturizat mai greu!
Pe copilul meu l-am dat la 7 ani. Sunt sigura ca va fi ok...sa termine liceul la 19 ani!
Oricum la 19 ani il trimit de acasa!
Chiar daca va vrea sa faca facultatea in oras...
(sa memorati mesajul asta - ca sa-mi mai amintiti si peste 10 ani:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nici eu n-am facut topless ca nu suportam soarele fara apa (piscina adica). N-am facut deloc plaja pe camin, am incercat o data si n-am rezistat mai mult de 10 minute, eu suport greu caldura in general.

Bianco&Nerro nu stiu ce era...dar de campionatul din '94 imi amintesc, si de televizoare zburate pe geam...atunci ne-au batut suedezii de ne-au eliminat...dar inainte i-am batut noi pe americani si i-am eliminat...erau tara gazda...ce amintiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

Yup, asa e buflea! castgi... experienta la greu, dar intelepciunea oricum nu vine decat cu varsta :D

la nici 2 ani dupa ce am terminat facultatea aveam primul job de controller si ma uitam crucis la fostii mei colegi studiosi care inca se plangeau ca fara pile nu se obtine nici un job.

la ce mi-a folosit? mai incet, si ei tot acolo au ajuns :D

ah, da, stiu la ce mi-a folosit: pot sa vorbesc din experienta, nu numai din carti

EDIT: eu nu mananc dimineata decat litere....
_

ce fel de experientza castigi?

se merita sa cistigi experientza the hard way?

michelle

Mergi la inceput

mihaela, mi-am amintit de plaja pe camin:)))

Eu in sesiune invatam in sala de lectura a caminului de unde se vedea perfect plafonul de pe caminul de baieti!
Ei faceau plaja "downless"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

si tu la ce naiba invatai cu ochii la plafun? la anatomie?

Mergi la inceput

downless, adica cu fesele la vedere? In ce camin?(sa-mi para rau ca nu imi placea sa invat in sala de lectura :)).

Mergi la inceput

se intampla la Brasov ..nu la Cluj...:)
- dar cam in aceleasi vremuri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

se intampla la Brasov ..nu la Cluj...:)
- dar cam in aceleasi vremuri!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Ok, deci n-am regrete.