300 lei - capitolul 4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

In Satu Mare cumparaturile se pot face usor si peste "gard", la vecini.

Anya

Editez ca am vazut acum si intrebarea: din Auchan am luat saptamana trecuta galustele cu prune.

Uneori mai cumparam si din Ungaria, dar crede-ma ca nu toate produsele sunt mai ieftine... unele da, altele nu... si daca pui la socoteala si drumul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mikaela_a

Rufus, eu la Auchan am vazut. Alaturi de multe alte pateuri.

mersi de pont!
le caut cu prima ocazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

anya, de unde ai luat galuste congelate? ca io n-am vazut...

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Sunt si in Kaufland.Tot in zona cu foieteje,pateuri congelate.Am luat cu fructe de padure si sunt delicioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Multumesc pentru galuste

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mikaela, oua si lapte si branzeturi, da, toata familia. Peste, cateodata, eu. Am reinceput acum vreo 2 ani, dar totusi, rar, nici macar o data pe luna nu pot sa zic ca mananc. Copilul mananca, in schimb, saptamanal.

Sotul, nu. Peste ma refer.

Mergi la inceput

A se lua in considerare si faptul ca, la noi, nu se mananca mancare gatita mai veche de doua zile. Adica, daca eu gatesc luni dimineata, mancarea se mananca cel mult luni si marti.

Al meu nu accepta mancare gatita pastrata pentru mai mult de atat sau incalzita/rasincalzita de "n" ori.

Iar noi nu reprezentam un exemplu elocvent, pentru ca mancarea cu carne este mai satioasa decat cea fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patryss_88 spune:

Ideea e ca nu cred ca ma pot incadra intr-un buget "fix" pe luna . Oricat m-as chinui. Mi-ar placea sa ma descurc cu 300 de lei, insa mie personal nu mi-a iesit schema pana acum. O sa citesc meniurile Histaminei sa ma inspir de acolo.
Imi aduc aminte acum de o colega de a mea, care mereu manca iaurt cu cereale la munca. Arata super bine, face sport, e toata numai fibra. Am zis mai ! Ce ambitie are ! Si ...cand am vazut ca faza cu iaurtul se repeta zi de zi , luna de luna, si cand ( insarcinata fiind ) ma intreaba pe un ton cumva mai mult decat curios : Auzi ..dar tie cand ti-e pofta pe ceva ..iti cumperi , nu ?!? " In concluzie, gagiga e tip top, imaginea e de nota zece, dar face o mare economie la mancare, si asta si acasa, deoarece spunea chiar ea.
Ce vreau sa subliniez e ca as vrea sa pot invata de la cele care a-ti reusit sa fiti cumpatate: sa mancati sanatos , sa nu faceti risipa, insa nici sa nu pofiti la nu stiu ce si sa bagati banii inapoi in buzunar.

Mergi la inceput

Aia nu stiu daca se poate, patryss.

Eu am incercat - sunt mare consumatoare de ciocolata - si am simtit ca mi se face un gol in stomac indepartandu-ma de tentatii. Chiar daca un baton de Fagaras (contine margarina, stiu) sau o ciocolatuta ROM imi ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

de la intoleranta la histamina teoretic nu am voie sa mananc o mancar emai veche de 12 ore.mai sar calul,dar gatesc zilnic,iar pt strumf 5-6 feluri zilnic.gramaj mic,50-75 de gr,dar e zilnic.

am avut si eu o faza super zgarcita,dar mi-a trecut la 20 de ani.

strumf si sotul nu suporta legumele din ciorba/supa.
o cantitate mica din ele le rad si le pun in ciorba/supa,iar restul se paseaza ,se adauga inca 2 cartofi si 3-4 linguri de lapte si iese un f sanatos piure de legume.daca e ciorba,le scot inainte de a pune borsul.
iarna acresc,de obicei, cu zeama de varza,ca tot pun o putina de 200 de kg.
tot iarna,mancarica de gogonele sau de castraveti acrii e o optiune.

Mergi la inceput

histamina, esti fenomenala!

Mergi la inceput