300 lei - capitolul 4
Raspunsuri - Pagina 11
Alizee spune:
Histamina, acum cati ani ?
Totul s-a scumpit, fata de anul trecut. Este imposibil sa traiesti cu 150 lei pe luna de persoana. Desi, s-ar putea, daca mananci o felie de paine cu margarina dimineata, o ciorba la pranz si un ceai cu o felie de paine, seara. Dar deja esti la limita subzistentei. Numai hranire nu se numeste asta. Iar pe un copil nu il poti "hrani" astfel.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Mikaela_a spune:
Selene, iarta-mi te rog curiozitatea, stiu ca tu nu mananci carne dar oua, lapte, peste mananci? Multumesc.
Allinta, pe la Bucatarie sunt liste cu meniuri/pret pentru mai multe zile puse de Histamina, foarte interesant ce a scris ea acolo.
Histamina, am vazut ca ai mai pus aici retete...vrei te rog sa actualizezi si topicul acela? Ar fi pacat sa se piarda intre aceste pagini. Iti multumesc mult, eu il mai rasfoiesc uneori.
histamina spune:
allinta, din 2010 pana in 2013.
mai precis pana in decembrie anul trecut.
chiar am pus retete.iti fac calculul si vei vedea ca am dreptate.
margarina nu consumam.
am facut lista d ecumparaturi /luna la topicul de bucatarie sau la unul din capitolele precedente aici si acolo ies fix 300 d elei.si e si carne.
acum nu am timp,dar voi cauta lista aceea.
blackgirl0 spune:
Strict pt mancare:
- sot la munca bonuri: 9 ron x 20/22 zile = 180-200 ron
- eu la munca: de-acasa sau catering la garda: 15 ronx4/5 garzi= 60/75 ron
- copil: iaurt, biscu, fructe, cereale, lapte, carne, aprox 200 ron (doar el)
-noi acasa: 200-300 ron
Luna trecuta am depasit insa, fiind ziua copilului.
Alizee spune:
Histamina, ar fi super sa pui lista din nou. Eu chiar nu am citit la subiectul despre care scrii.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
histamina spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=13&sortfield=lastpost&sortorder=desc&whichpage=6
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui padi Ce ma oftic ca la Satu Mare nu avem decat Real, Kaufland si Lidl :( |
In Realul din Galati au adus de vreo jumatate de an legume si fructe congelate vrac. Sunt foarte bune, eu fac smoothies din ele
anya spune:
In Satu Mare cumparaturile se pot face usor si peste "gard", la vecini.
Editez ca am vazut acum si intrebarea: din Auchan am luat saptamana trecuta galustele cu prune.
Androix spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174109&nm=Ieftin-sanatos-gustos-meniu-de-300-leiluna
Asta e topicul ca nu merge linkul de mai sus.
padi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
In Realul din Galati au adus de vreo jumatate de an legume si fructe congelate vrac. Sunt foarte bune, eu fac smoothies din ele |
Mersi! Am sa caut la Real! Nu stiam ca au adus si ei...