300 lei - capitolul 4
Raspunsuri - Pagina 10
Alizee spune:
Revin. Este un sector numai cu legume congelate. Gasiti acolo : fasole verde si galbena, ciuperci, mazare, varza de bruxelles, porumb si boabe de porumb, morcovi si multe altele. Este raiul legumelor congelate.
Au si diverse specialitati facute din peste, congelate.
Asta, in Bucuresti. Nu stiu in alte orase.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
patryss_88 spune:
Nu stiu daca s-a scris in intreg capitolul , nu am reusit sa citesc tot, asa pe sarite ..
Si eu mai nou imi calculez bugetul pe luna, pe zile etc etc...incerc sa diminuez din cheltuieli. Ce ma intereseaza ( daca nu e cu suparare) e cam cat e bugetul alocat STRICT pentru mancare pe luna. Si intreb pentru ca pe mine ma sperie acest capitol.
Precizez ca stau la bloc, si trebuie sa cumpar tot, de la carne la oua etc etc.
anya spune:
Tatal meu e fan galuste cu prune. Vara ii tot face mama, dar iarna il lasa fara . Uitandu-ma eu dupa legumele congelate de care se vorbea mai sus - alea vrac- am vazut tot vrac fructe congelate si patiserie congelata. Am luat galuste cu prune congelate. 15 galuste au fost 5 lei si ceva. Le-am aruncat congelate in apa care clocotea si, la fel ca cele facute in casa, dupa ce s-au ridicat la suprafata le-am mai lasat putin si le-am scos. Tavalite in pesmet cu zahar au avut acelasi gust si nici nu s-au spart. E un desert destul de ieftin - zic eu - si cu gust "de vara".
Androix spune:
Cora? acolo am vazut fructe congelate si patiserie congelata vrac. Am luat zmeura cu care am facut o tarta si niste mini pateuri cu branza dulce in care s-au ratacit si vreo doua cu telemea. Delicioase! Intentionez sa mai cumpar.
paulinio spune:
Lasa Padi ca Realul Romania a fost preluat de Auchan... deci cel mai probabil le veti avea si acolo.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patryss_88 Nu stiu daca s-a scris in intreg capitolul , nu am reusit sa citesc tot, asa pe sarite .. Si eu mai nou imi calculez bugetul pe luna, pe zile etc etc...incerc sa diminuez din cheltuieli. Ce ma intereseaza ( daca nu e cu suparare) e cam cat e bugetul alocat STRICT pentru mancare pe luna. Si intreb pentru ca pe mine ma sperie acest capitol. Precizez ca stau la bloc, si trebuie sa cumpar tot, de la carne la oua etc etc. Intotdeauna fericirea se dobandeste dupa multe piedici |
Minimum 1.200 de lei, dar noi nu mancam carne. 2 adulti + 1 copil de 4 ani, tot asa, trebuie sa cumparam tot.
histamina spune:
300 de lei pt doi adulti.doar mancarea.
am trait eu personal 2 ani si jumatate.se poate.cu tot cu carne.