Care este suma minima pe care o economisiti ?(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

uite unul aici http://www.autovit.ro/
dar nu stiu cat de relevant e... preturile au scazut vizibil. daca ai rabdare sa cauti si banii poti sa gasesti o masina buna la preturi chiar f bune.
de exp eu am un coleg de srvici care nu si-a mai permis sa plateasca rata la masina si a trebuit sa o vanda. Avea masina 1 an luata din fabrica si a dato la jumatate de pret doar sa scape de rate.

& +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Selene,
nu discutam cazul tau particular de iarna asta. E vorba de principiu.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

:D

Drept. Scuze pentru bagatul in seama.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

AAa...ok mersi!

Ma poate ajuta cineva cu vreun site romanesc cu masini second hand?
Ma intereseaza ce pretzuri sunt pe piatza romaneasca .

Scuze de off topic.

Dana

Adica romanii cauta in draci pe mobile.de si tu vrei site romanesc? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui andacos

AAa...ok mersi!

Ma poate ajuta cineva cu vreun site romanesc cu masini second hand?
Ma intereseaza ce pretzuri sunt pe piatza romaneasca .

Scuze de off topic.

Dana

Adica romanii cauta in draci pe mobile.de si tu vrei site romanesc? :D

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Da,ma intereseaz cam cit ar valora o anumita masina pe piatza romaneasca!Masina nemtzeasca ,bineintzeles!

Multzumesc Ela,am s astudiez.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Selene dar daca pui legumele la borcan nu poti sa le ti la soacra=ta?
Adica... cat loc iti ocupa 20-30 de borcane.
Eu facusem in apartament pe balcon o polita, ca un tavan fals si le puneam acolo. Pt varza ii dadeam maica-mi bani. Puneam jumate/jumate si puneam un butoi pt amandoua.

& +35

Mergi la inceput

ela, daca ai vedea ce-i la soacra-mea... O nebunie, pentru ca socrul are un "pitic" care face foarte urat daca se arunca ceva din casa aia... De-abia si-a facut soacra loc in camara - cu scandal - si pentru ce a reusit ea sa puna... Socrul nu arunca nimic, din contra, daca gaseste pe strada lucruri pe care le considera folositoare, le ia si le aduce in casa... Si mai intreaba de una, de alta, fereasca sfantu' sa nu fie...

Ce vreau sa spun: este loc destul, dar este aglomerat cu aceste lucruri inutile. Nu le foloseste, habar nu are ce e acolo, daca ii ceri un cui sau o piuneza, nu stie de un' sa ti le dea. Dar nu ai voie nici macar sa le stergi de praf, ca le schimbi locul.

Cred ca sunt reminiscente comuniste duse la extrem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

este adevarat ca iarna avem facturi mari la incalzire.
Vara in schimb cheltuim pe concediu si diverse reparatii/renovari in casa.
Deci, cumva sant echilibrate cehltuielile. Mi-ar fi imposibil sa strang vara bani pt factura de gaz.... cand am multe altele de platit, "specifice" de vara.
Plus ca vara platesc mai mult curent electric decat iarna, din cauza aparatelor de aer conditionat si a frigiderelor, care consuma mai mult, tot din cauza caldurii.

Pe de alta parte, eu nu pun conserve pt iarna... mai face mama cateva borcane de zacusca si de gem.... am pus un borcan mare de muraturi si atat.

Declar ca pt luna asta economiile sant zero ..numai ce a primit sotzul o amenda de circulatie....basca mai trebuie sa mearga la dentist ca l-a luat o masea...na de mai pune ceva la pusculita, daca ai ce

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

referitor la masina... eu am sucit pe toate partile ofertele de la Autovit, acum un an jumate.
Pana la urma am ajuns la concluzia ca este mai convenabil sa iei masina noua, macar nu bagi bani in piese si reparatii 3 ani de zile.
Sant tot felul de promotii la dealeri.... am luat Renault Symbol, in rate, iaca a trecut anul si sant foarte multumita.

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

nush ce sa zic, avem o masina de 10 ani, de 5 ani e a noastra, luata din germania. nu am reparat nimic la ea, doar schimbat consumabile, placute, ulei adica etc. cred ca tine si de noroc si un pic de cat ne pricepem sa le cautam si cu ce prieteni mecanici venim sa o vedem, daca avem.

Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Si la noi economiile sunt 0, ba mai mult suntem pe minus (am intrat in cardul de credit). Dar macar imi mai schimb in casa, sunt investitii si pt viitor. De iarna am pus intr-o zi, singura, tot ce am avut nevoie: castraveti, gogosari, muraturi asortate, ardei iuti in otet si zacusca din vinete. Cost total pt conservaraie: cca 150 ron. Extraordinar de ieftin, mai ales ca am pus saptamana trecuta. Acum ma uit si eu cu admiratie in camara! In congelator nu am pus mai nimic, nu-mi place sa cumpar carne si sa o pastrez cu lunile. Sot, daca pofteste, isi cumpara strict pt uzul lui.

Si ne gandim si noi sa schimbam cat de repede masina, insa va fi clar SH, Germania, pana in 8000 euro (bani pe credit). Masina actuala, logan de cca 7 ani, noua la vremea ei, speram sa o putem vinde cu 2500 euro (avem deja cumparator).

In concluzie, ne descurcam asa-si-asa cu mancarea, tot pe masurat fiecare leut, tot ce este extra merge la platit cardul de credit (unde am o gaura de 2400 lei si este musai de acoperit in 2 luni (pana nu intra in actiune dobanda). Dar nici nu am luat in considerare vreo cumparatura mai serioasa de sezon (imbracaminte, incaltaminte), ma rog sa avem suficiente haine si ghete trainice, caci astea le vom lua doar strict la nevoie.

Mergi la inceput