De la ce varsta fara un adult in preajma?(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

si eu socotesc in romaneste, dar numarul de telefon si adresa sub nici o forma nu-mi vine sa le spun in romaneste cand vb cu romani.

michelle

Culmea ca si eu la fel! Uitasem de nr. de tf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Denisam, credeam ca e clar de ce scriu aici. Uite un citat de la ocebine:
'Nu inteleg de nu recunoaste lumea cinsit: "da, domle, il dau sa fie cel mai mare din clasa, sa fie leader nu follower, sa aiba rezultatele cele mai bune de la inceput, sa fie starul clasei, etc".
Nu inteleg de ce e rusine sa admiti asta?'

Din acelasi motiv, Ocebine, din care nici tu nu recunosti ca esti amanta nr. 5 a lui Traian Basescu. :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

in urma cu un an de zile, intr-o seara, m-a pus william(8 ani) sa-i spun adevarul despre sex. dar inclin sa cred ca a uitat tot ce i-am spus pana dimineatza.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

nepoatele mele au fost date ca sa fie in aceeasi clasa, una la aproape 8 ani si cealalta la 6 si jumatate...
cea mica a fost si este mult superioara academic.

dar eu nu cred ca virsta are importantza,conteaza cat e de pregatit sa faca fatza situatiei.

se vehiculeaza mult aceasta idee si personal inclin sa cred ca e adevarata:

Citat:
il dau sa fie cel mai mare din clasa, sa fie leader nu follower, sa aiba rezultatele cele mai bune de la inceput, sa fie starul clasei

rezultate bune de la inceput le da multa confidentza.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Denisam, credeam ca e clar de ce scriu aici. Uite un citat de la ocebine:
'Nu inteleg de nu recunoaste lumea cinsit: "da, domle, il dau sa fie cel mai mare din clasa, sa fie leader nu follower, sa aiba rezultatele cele mai bune de la inceput, sa fie starul clasei, etc".
Nu inteleg de ce e rusine sa admiti asta?'

Din acelasi motiv, Ocebine, din care nici tu nu recunosti ca esti amanta nr. 5 a lui Traian Basescu. :)))

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Daca e sa recunosc ceva, trebuie sa recunosc cu mina pe inima ca capabilitatile tale analitice ma lasa muta!
Iar eleganta si claritatea exprimarii, nu stiu daca mai pot adauga ceva (in afara de muta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ocebine, iti traduc:nu recunoaste nimeni ce vrei tu, din simplul motiv ca NU asta e motivul pt. care unii parinti isi dau copilul de la +7 ani la scoala.
Asta este doar o problema de-a ta deoarece tu traiesti cu gresita impresia ca daca un copil e mai mare decat altul desi au facut aceeasi scoala, e automat mai bun la invatatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ocebine, iti traduc:nu recunoaste nimeni ce vrei tu, din simplul motiv ca NU asta e motivul pt. care unii parinti isi dau copilul de la +7 ani la scoala.
Asta este doar o problema de-a ta deoarece tu traiesti cu gresita impresia ca daca un copil e mai mare decat altul desi au facut aceeasi scoala, e automat mai bun la invatatura.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Cu siguranta in cazul tau iti dau absoluta dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Totusi, la 6 ani sa nu stie nici zilele saptaminii?? Cind altii (ai mei included) citeau singuri carticele cu personaje din Disney sau reviste pt. copii? Si evident ca stiau sa numere, zilele saptaminii, lunile anului, etc. Doar le invata la gradinita, daca acasa nu are cine sa se ocupe de ei. Eu am inceput scoala la 6 ani si 5 luni si am fost numai prima. Am invatat sa citesc f. devreme, scris de mina (cursiv), invatam poezii si cintecele inainte sa merg la gradinita. Sint sigura ca si copilasul Oanei ar invata daca ar merge la gradinita.

Nu am vrut sa atac pe nimeni, dar am ramas ca la dentist. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siminaf

Totusi, la 6 ani sa nu stie nici zilele saptaminii??
Nu am vrut sa atac pe nimeni, dar am ramas ca la dentist. :(

Copilul Oanei este "dadaca"...Oana se mai uita pe geam sau se duce afara, din cind in cind sa vada ce mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Copilul Oanei este "dadaca"...Oana se mai uita pe geam sau se duce afara, din cind in cind sa vada ce mai fac

Mergi la inceput