De la ce varsta fara un adult in preajma?(4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
[

Era PTAP: Pregatirea Tineretului Pentru Apararea Patriei. Io am tras cu pusca .

Eu am prins doar in a saptea si a opta primul trimestru ( apoi a fost revolutia si s-a scos) dar am avut si noi AK-uri
A fost distractiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Andacos, sorry nu vreau sa fiu rautacioasa, am spus insa ca sunt revoltata. (completare: si daca e sa ma gandesc la tine anume, ca te-ai simtit vizata, tre' sa recunosc ca nu intrai in categoria cu plecatul de acasa. cu exceptia catorva mici "albinisme", ai fost destul de echilibrata si am apreciat overall)

de tz-spe pagini citesc numai despre cat si cum trebuie sa fie copilul cand o termina liceul si cat de capabil si pregatit sa fie independent de la 5 ani. ce altceva sa mai inteleg?

cele cateva voci care au indraznit sa spuna ceva despre copil ca individ, nu ca masa scolara, au fost rase cu buldozerul. In schimb, 10.000 de intepaturi rautati si sugestii neprietenoase referitoare la handicapuri ascunse, incapacaitati intelectuale si abuziri.

seriously?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mey...eu sunt in prima zi de concediu()si recunosc ca mi-am petrecut-o smotruind!Deci tot ce-i posibil ca "creierul meu sa nu judece corect"de la atitea chestii/solutzii de curatzat!

Aqai deci intr-advar asta ai vrut sa fii rautacioasa cu Bird,cu Ocebine,cu Siminaf,cu Cruis si chiar cu mine ca desi eu l-am dat la 7 ani si 9 luni,sustzin ca n-am facut bine si am rog,in general cu cei ce sustzin ca un copil e pregatit sa inceapa scoala in jurul virstei de 6 ani!

Eu n-am citit niciun mesaj ca un copil poate fi independent la 5 ani,n-am citi nicio insinuare ca cineva si-ar fi dat copilul devreme la scoala sa"scape"repede...s-au expus situatzii si probleme,fiecare si-a spus punctul de vedere si cam asta a fost!

S-a mai sarit si calul intr-adevar,insa eu nu cred ca cineva doreste sa-i plece copilul cit mai repde de acsa!

Sincer sunt cam dezamagita,aveam alte asteptari!!!!

edit ca vad ca ai editat:eu nu scriu ca sa 2ma aprecieze"lumea pe forum,intotdeauna am impartasit din experientaz ema,poate poate fi d ejutor altora!Chestia cu "albinismele"n-am intzeles-o!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tilia spune:

O alta observatie privind independenta: am o prietena finlandeza get beget care-mi spunea ca ma invidiaza ca am putut sta acasa dupa varsta de 18 ani, ca si ea si-ar fi dorit, dar ca nu s-a pus problema, ca e musai sa fii independent si sa te muti de-acasa dupa o anumita varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
[

Era PTAP: Pregatirea Tineretului Pentru Apararea Patriei. Io am tras cu pusca .

Eu am prins doar in a saptea si a opta primul trimestru ( apoi a fost revolutia si s-a scos) dar am avut si noi AK-uri
A fost distractiv.

Ah io am prins tot liceul si apoi si primul semestru din facultate, eram in anul I la revolutie (aunci aveam o zi pe saptamana armata, aveam echipament cu tot-tot, inclusiv maieuri si sosete kaki, cel mai mult imi placea mantaua aia lunga, parca eram intr-un film gen Ecaterina Teodoroiu :)) si mi-a parut tare rau ca nu am mai prins convocarea din vara ce urma...de pe urma AK-ului m-am ales cu durere de umar cateva zile, ca n-am tinut-o destul de strans. Dar mi-a placut....

Mergi la inceput

Mno, sorry ca te dezamagesc, nu-i nici prima nici ultima data

Si stii bine ca si tu exagerezi un pic fiindca intelegi ca militez pt copil ca individ si nu ca regula generala. Si sincer imi e cam tot una cine a afirmat ca varsta "potrivita" e de 6 ani atata vreme cand nu a recunoscut dreptul altora de a spune bai, pt copilul meu nu- bine! ba mai mult, insinuari ca ar avea ori copiii probleme ori ca parintii ar fi dusi cu pluta. Putea sa fie papa de la roma si la fel reactionam.

Nu-i placut sa ti se puna etichete, nu? Cam asta s-a vrut sa fie efectul afirmatiei mele....

PS: ei nu... esti mai intepacioasa uneori, da-i ok :) Si btw, concediu, sambata, smotru? nu se face....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

Mno, sorry ca te dezamagesc, nu-i nici prima nici ultima data

Si stii bine ca si tu exagerezi un pic fiindca intelegi ca militez pt copil ca individ si nu ca regula generala. Si sincer imi e cam tot una cine a afirmat ca varsta "potrivita" e de 6 ani atata vreme cand nu a recunoscut dreptul altora de a spune bai, pt copilul meu nu- bine! ba mai mult, insinuari ca ar avea ori copiii probleme ori ca parintii ar fi dusi cu pluta. Putea sa fie papa de la roma si la fel reactionam.

Nu-i placut sa ti se puna etichete, nu? Cam asta s-a vrut sa fie efectul afirmatiei mele....

PS: ei nu... esti mai intepacioasa uneori, da-i ok :) Si btw, concediu, sambata, smotru? nu se face....

_

Eu cred ca interpretezi doar din punct de vedere pesronal,e ceva in subiectul asta ..."ce te-a atins"desi nu cred ca cineva la subiectul asta a vut ca scop ...sa atinga pe cineva!

Mda...ce sa fac,tre' sa fac si smotru si am inceput astazi...sa scap mai repede saptamina viitoare!

Ps.Doar Buflea la subiectul asta a dat interpretari personale siinsinuari,insa eu le-am perceput ,de fapt stiu sigur ca a fost/le-a facut sub forma de gluma!

Dana

Mergi la inceput

disagree in ceea ce-o priveste pe buflea. a raspuns cu unor unor chestii personale - iaca cum difera viziunea :). si n-a bagat pe gatul nimanui modelul ei. poate doar un meci de box

si da, m-a atins ceva. incrancenarea si "patul lui procustizarea" pe langa replicile de genul daca iti dai copilul tarziu la scoala are precis o problema (ori copilu' ori parintele). mi s-a parut teribil de unfair fata de parintii/ copiii in situatia respectiva (care nu-s io, da, ca sa nu zici ca-i personal :)))

spiritul meu justitiar si liber in acelasi timp n-a mai facut fata :P

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

disagree in ceea ce-o priveste pe buflea. a raspuns cu unor unor chestii personale - iaca cum difera viziunea :). si n-a bagat pe gatul nimanui modelul ei. poate doar un meci de box

_

Pai asta am spus si eu!

Vezi ca in momentul in care"ne atinge"ceva,desi intentzia celui ce scrie eu nu cred ca asta este,deja..."ni s epune negru"pe partea logica!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Dana,iar ai probleme cu tastatura?
Si dupa parerea voastra care ar fi varsta optima de dat la scoala si implicit luarea in piept a vietii?Iote filosoafa din mine.

Mergi la inceput