URGENT!!!!Foto pt Viza SUA -

URGENT!!!!Foto pt Viza SUA - | Autor: marylenac

Link direct la acest mesaj

Buna,

Se pare ca am o urgenta....
Va rog, unde pot face azi sau cel tarziu maine dimineata, foto pentru a aplica ca si turist pt Viza SUA. Eu acum sunt in zona Cotroceni, dar merg spre Unirii, Romana...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

nu stie nimeni un astfel de centru? please.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

N-ai intrebat la nici un laborator foto din capitala? Le printezi de pe site caracteristicile pozei si ii intrebi daca fac asa ceva.
Mie cand mi-au trebuit pt viza Canada, am gasit la mine in cartier. Primul la care m-am dus nu facea poze pentru viza, al doilea da.

Pe de alta parte la Ambasada n-au acest serviciu contra cost?
Eu pt viza Canada am trimis actele prin curier, dar stiu ca la Viza SUA mergi personal.

Mergi la inceput

da, stiu ca se fac foto si la Ambasada SUA numai ca imi trebuie acum, sa trimit aceleasi foto si la compania sotului meu care ne faciliteaza o eventuala plecare in SUA. uuuufffffffff

am inteles ca in Piata Victoriei ar fi un astfel de centru....vad eu...

Mergi la inceput

Daca eu am gasit in Oradea, sigur gasesti si in capitala.

Bafta la viza!

Mergi la inceput

Da, multumesc, in drumul de la birou spre casa, inainte sa pescuiesc una bucata copil de la gradi si pe cea de-a doua bucata copil de la Buni....tre sa dau si bine la poza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

stiu ca rapsunsul vine cam tirziu dar sa va spun cuma facut tata cand a fost la viza in urma cu 6 luni.
a fost la un centru foto dar nu au respectat dimensiunile si nu a fost acceptata poza in formularul online.
pt ca era vineri si nu mai era timp de alta, nepoata-mea i-a facut o poza cu aparatul ei photo obisnuit, a urmat instructiunile din formular si cu un perete alb in spate...poza a fost acceptata fara probleme.

michelle

Mergi la inceput

Deci, daca mai sunt persoane care au nevoie...Am facut pozele undeva la un centru Fuji de la Metrou Victoriei. Mi-au facut si in format digital si pe suport de hartie. A costat 14 lei. Le-a si incarcat sotul meu pe aplicatia lor si au fost acceptate.

Cred ca mergea sa mi le fac si eu singura dar nu aveam cum vineri seara...Dar si cei de la centrul foto mi le-au facut cu un aparat de-al lor, avand in spate peretele lor alb, deci nimic sofisticat, cu cabina, ceva ,cum imi imaginam eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

La noi sunt reguli speciale pentru acest tip de foto(noi am facut acum doi ani cind am transcris dreptul de sedere pe noile pasapoarte)si nu ai voie cu ochelari(chiar daca esti purtator),parul pe frunte,pe urechi,pe mine m-au pus sa-mi scot cerceii...deci sunt niste reguli ce trebuiesc respectate,de asta e mai dificil de facut acasa.

editez s aspun ca acets tip d epoze biometrice,se aplica si pe noile pasapoarte romanesti.

Dana

Mergi la inceput

daaaa, si la mine a trebuit sa imi scot cerceii, sa se poata vedea lobul urechii, am scos lantisorul de la gat....

Mergi la inceput

Pozele mele au fost cu cercei in urechi si la pasaport si la cele pt viza turist Canada.

Mergi la inceput