aagresiv la 6 ani
Raspunsuri - Pagina 4
filofteia spune:
Eu i-as cere iertare copilului in cazul acesta. Dupa parerea mea a fost pedepsit pe degeaba. Nu critic reactia imediata, poate ca multe dintre noi l-ar fi pedepsit... dar atunci cand am constatat ca am gresit trebuie sa avem taria sa ne cerem iertare.
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filofteia Eu i-as cere iertare copilului in cazul acesta. Dupa parerea mea a fost pedepsit pe degeaba. Nu critic reactia imediata, poate ca multe dintre noi l-ar fi pedepsit... dar atunci cand am constatat ca am gresit trebuie sa avem taria sa ne cerem iertare. |
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Eu sunt curioasa si putin off-topic. Ce faceti cu copiii cand gresesc, nu-i mai pedepsiti? ( a nu se intelege a pedepsi egal cu a ii bate, ci pedepse de restrictionare, gen nu tv, nu mers la nu stiu ce, etc). Ca sincer, eu nu cred ca la noi ar merge doar cu vorbitul si explicatul. Ii explic intotdeauna ce consecinte au actiunile lui, vorbim mereu, dar pana nu simte ca actiunile lui au si consecinte, pe bune ca nu invata. Deci Aquai, Buli, voi cum procedati? Sunt sincer curioasa, fara ironie. Multumesc. Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
mai intai te asiguri ca a gresit, daca e doar o parere nu il mai pedepsesti, nu pleci de la ideea ca musai a gresit
in cazul asta povestea era cusuta cu ata alba, a atacat o fetita si nimeni nu s-a plans, iar de verificat se putea verifica prin discutia cu invatatoarea, chiar daca avea loc luni...nu intrau zilele in sac daca nu era pedepsit cateva zile...
acum nu stiu, poate nici el nu isi bate capul prea tare cu pedeapsa asta si nu se simte afectat...