Clubul "babelor" FIV-oase 62
Raspunsuri - Pagina 8
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing Dupa sedinta de biciclit azi-noapte m-a durut iar capul, asa ca azi m-am dus la ace cu rmn-ul de acum 2 ani si dr m-a transformat in porc spinos, avem in tot capul si jos pe coloana pana pe picioare. a pus altfel fata de ce a incercat dr celalat anul trecut, sper ca asa sa aiba efect. La intoarcere la birou s-a luat in "naspalat" de mine (erau 2 muncitori de pe un santier, mozoliti, cu o paine si salam in punga), sa ma pipaie pe strada (si nu in rahova sau ferentari, in cotroceni in fata casei lui Huidu !). bafta lui a fost ca aveam tel agatat pe incheietura la mana stanga pt ca vroiam sa sun si nu am folosit decat mana dreapta sa parez "pipaiala", ca daca aveam stanga disponibila param cu ea si cu dr o incasa urat de tot, ca eu nu stau la discutii, intai dau si pe urma deschid gura. normal ca dupa tentativa s-a departat, iar eu ma luasem dupa el (eram cu parul sculat pe ceafa de nervi), si ii strigam ca daca nu a fost caftit inca de o femeie sa vina sa mai incerce inca o data, ca o sa aibe mana aia de decor de acum inainte. L-am sunat pe sot sa ma refulez, la care replica lui a fost "eu ti-am zis ca arati bine " Si cat de zen iesisem de la acupunctura .... --------------------------------------------- TANARA SPERANTA Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Ce sa iti fac doamna draga daca arati bine?
MeAlex spune:
Miky, imi pare rau...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
daniela74 spune:
Miky imi pare rau,chiar am crezut
cred ca mie imi trebuie o saptamana sa-mi revin ,nu mai rezista baba la nopti albe,dar a meritat
c`est la vie,pas le paradis
anaasta spune:
Daniela, ati prins somoni?
Qiao, mi te imaginez fugarindu-l pe ala...
Sa aveti o zi frumoasa!
elly_me spune:
Miky - chiar imi doream ff mult sa ai un beta mare ... uff ... mai imi ridica si mie moralul ...
Eu azi sunt la munca ... dupa 5 zile de stat in patutz ... ma mai doare stomacul ...
Mananc dietetic - branzica dulce- smantana- piureuri - ciorbite dulci & supe ...
Sunt intr-o stare ciudata : ma gandesc numai la tampenii... as vrea sa stiu de ce s-au oprit toti in evolutie ... (sper sa ma lamureasca si pe mine dr..)
As vrea sa trec la ovo/ embrioni donati .. dar sotu' nu vrea sa ma mai vada ca ma injectez cu nk (nici clexane )
Vrea sa ma simt bine ... ceea ce apreciez .. pt ca sincer sunt cam la pamant ..
Cred ca am slabit putin .. ceea ce este ff bine .. dar sunt suparata ca sapt trecuta mi-am luat niste pantofi draguti (negru cu alb.. )
si cand m-am incaltat azi cu ei .. imi flencane in picioare ...
Mi s-au desumflat picioarele ...
Cand ajung acasa imi voi proba toti pantofii .. sper sa nu fiu nevoita sa-i schimb ...
Cand mi i-am luat imi eram chiar stramti .. nici nu am apucat sa-i incalt ..
Ari - multumesc ff mult pt info .. sper ca esti ok ... si poate te hotarasti sa te duci cu Qiao la acup... eu sincer cred ca ajuta ... de ex. mie mi-a crescut endometrul .. inainte sa fac acup. nu crestea ...
Qiao- esti "periculoasa"
Ma bucur ca esti Zen .. poate se-ntampla vreo minune
Velvet-
Daniela - o sa-ti revii.. nu cred ca te doboara un pescuit asa de usor ...
MAni-
Adina- cresteti mari ??? sunteti bine ?
Alex- sincer eu credeam ca Synevo este cel mai bun lab. de analize .. dar vad ca nu-i asa ....
Sper sa ne anunti cat de curand o veste buna ..
SAndy- cum te simti ? cand te duci la eco?
Amaradia .. AMR putinel ... sa ne tii la curent .. suntem alaturi de tine ..
Lyly- te-ai hotarat ??? iei taurul de coarne ? sau mai astepti ???
Sami - nu prea mai scrii... esti ocupata ... sper ca esti ok si ca nu mai ai ganduri negative ..
Ana - ce faci in continuare? ai vb cu sotul tau?
Mergeti mai departe cu gonate ??
LAra- sper sa scapi turma si sa vii cu veti ff bune
Adriana- mai ai putinel... mai te duci la munca ?
A crescut burtica mareeee?
Smaick- pupicei .. ce face baietelul? (caci baiat a ramas, desi teoriile indicau altceva) ... da din picioruse ?
Gabyv -
Flory-
Amalia- mai ai putinel .. asa ca iti tin pumnii si sa ne dai vesti bune . Nu am mai citit pe la voi .. dar voi recupera azi ...
Sper ca nu am uitat pe nimeni .. daca da scuzee.. sunt in covalescenta ..
Asa ca pup toate fetele ..
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
amaliaro spune:
Buna dimineata babute dragi
Elly da mai am putin simbata deja sunt z 3 de ciclu si merg la clinica am emotiiiiiiiii
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
adijo spune:
ELLY, MICKY imi pare asa de rau.... cumva, candva se vor rezolva insa, si problemele noastre
AADINA multumesc mult de informatii. sper sa fie bine pana la capat, peste 9 luni sa te vezi cu puiutul in brate! endometrul meu de 3.5mm era in ziua 19-20. am fost la un control deaorece m-am procopsit cu o candidoza( se pare ca flora mea vaginala e dereglata total- nu am bacili Doderlein-) si am rugat medicul sa-mi faca si o eco: surpriza buna: prezenta unui corp galben( deci am ovulat) , surpriza proasta endo de doar 3,5.... voi mai verifica endometrul si ciclul urmator; in conditiile astea nu pot face Fet( nu cred ca-mi va creste la 10mmm nici cu estradiol- eu fara tratament aveam enndo de cel putin 6mmm pana acum ). vom vedea. As fi vrut insa sa fac fet-ul in aceasta toamna , dar s-ar putea, in aceste conditii sa ramana pe primavara..