Clubul "babelor" FIV-oase 62
Raspunsuri - Pagina 7
QiaoBing spune:
miky offf, imi pare nespus de rau.
MeAlex mie cand mi-a iesit balaria in urina si sotului in spermocultura Albu ne-a trimis sa refacem la Cantacuzino.
Dupa sedinta de biciclit azi-noapte m-a durut iar capul, asa ca azi m-am dus la ace cu rmn-ul de acum 2 ani si dr m-a transformat in porc spinos, avem in tot capul si jos pe coloana pana pe picioare. a pus altfel fata de ce a incercat dr celalat anul trecut, sper ca asa sa aiba efect. La intoarcere la birou s-a luat in "naspalat" de mine (erau 2 muncitori de pe un santier, mozoliti, cu o paine si salam in punga), sa ma pipaie pe strada (si nu in rahova sau ferentari, in cotroceni in fata casei lui Huidu !). bafta lui a fost ca aveam tel agatat pe incheietura la mana stanga pt ca vroiam sa sun si nu am folosit decat mana dreapta sa parez "pipaiala", ca daca aveam stanga disponibila param cu ea si cu dr o incasa urat de tot, ca eu nu stau la discutii, intai dau si pe urma deschid gura. normal ca dupa tentativa s-a departat, iar eu ma luasem dupa el (eram cu parul sculat pe ceafa de nervi), si ii strigam ca daca nu a fost caftit inca de o femeie sa vina sa mai incerce inca o data, ca o sa aibe mana aia de decor de acum inainte. L-am sunat pe sot sa ma refulez, la care replica lui a fost "eu ti-am zis ca arati bine "
Si cat de zen iesisem de la acupunctura ....
velvet spune:
miky,imi pare tare rau multa putere iti doresc!
Qiao
eu ma rog ca AMH ul meu sa fie cel adevarat...