Clubul "babelor" FIV-oase 62

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Elly cum mai esti? iti e mai bine?
Alex pisicuta ta din avatar cere sa fie pupata in botic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Alex, bine ca e totul ok.

Miky, iti tin pumnii.

Qiao, am vazut poza, ai fost super trendy asa cum ai fost, fara palariuta si floricele.

Fetelor, pe mine azi m-a intepat la ovarul drept de m-au trecut naduselile. Oare foliculii aia 3 de 9 mm imi creeaza probleme? Am inceput de vreo 3 zile sa iau extract de mladite de zmeur, poate lucreaza ala asupra lor? Sper sa nu ma trezesc cu chisturi sau mai stiu eu ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ana vezi dupa primul ciclul daca te mai jeneaza ceva, deocamdata e mult prea devreme sa-ti faci griji
miky iti doresc un beta frumos si infloritor!
pup toata gasca!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Ari, Ana multumesc mult, sper sa fie bine cu toate ca am inima cat un purice!

Mergi la inceput

of, miky, te inteleg perfect. dar la ce laborator l-ai facut de dureaza atata pana-ti dau rezultatul?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

beta negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna si de la mine si o saptamana cat mai linistita!

Alex, deci era gresita analiza, cu atat mai bine

Qiao, am vazut si eu poze de la eveniment, daca as fi fost in Buc as fi venit sigur (nu sunt f experimentata cu bicicleta, dar imi place)

Miky, tot we m-am gandit la tine, imi pare f rau

Mergi la inceput

Of, mai sa fie! Imi pare ingrozitor de rau, caci stiu cum e sa stai in fata calculatorului, plina de speranta, tot dand refresh la o pagina unde te rogi sa nu mai apara amaratul ala de rezultat negativ care nu-ti da pace. Imi pare rau!

Mergi la inceput

gaby cizmele despre care vorbesc eu sunt mai de rocker, asa, adica sunt cu toc mic, butucanoase, cu niste lanturi/tinte aplicate - mai de "fata rea', dar merg de minune la rochite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

beta negativ

Mergi la inceput