Clubul "babelor" FIV-oase 62

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elly ce ma fac eu cu tine domnita draga Punctia ai avut-o luni, abia duminica 7.10 se fac 14 zile ca sa iti poata veni ciclul.... nicidecum mai devreme la cum o astepti tu de vreo saptamina...
Relax ca le aranjeaza Dzeu ca sa fii si nasa frumoasa si in forma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu stiu ca nu ma cauta preotu'n chiloti ... dar totusi ...
Recunosc ca nu's prea bisericita ... dar atata stiu si eu ca nu tb sa intru in biserica daca's rosie'n chiloti...

Mai am si eu constiinta ....
Dar mai astept ....

As putinel vin .. dar nu-mi permite stomacul ...
Oricum mai astept...

toata fetele

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

tre' sa va zic:
hubby e pe national arena (la meci) si neuronul meu de 21zile pregnant, a luat-o razna, in voie..sau, cadere libera
so, dc tot mi-a dat gaby idei, am bagat un fake-pee-pee test si moama, ce s-a mai pozitivat (instant linia a doua s-a facut mai rosie decat cea de control)..->> pregnyl-ul e da' vis, nu da rateuri
moah, ce bine arata, pun si io la colectie..
nah, acum ca, mi-am deschis apetitul si am si un reper, as vrea sa am si unul vero
va pupic

p.s.: sper, de maine sa ma "normalizez" la loc..
p.p.s.: in rest, ca de obicei.."nesi" pana la refuz: jene nk, dureri nk, intepaturi, figuri, spotting de implantare..nk, nk, nk
deci, same old, same old..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lara, eu atat iti zic: o liniuta o atrage pe alta...sau 2 liniute atrag alte 2 liniute.
In cazul meu, prima chestie care imi da de gandit in sarcina, e ca merg des pipi, fara sa ma jeneze, fara alte simptome.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Lara esti graviduta

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Alex
pai, dupa logica asta m-am luat si eu si am stat azi pe la "odiseea" de la donate, poate se ia
totusi, nicaieri nu-i ca acasa

vb lui elly, moah ce-as mai bea un pahar de vin rosu, asa, la film..dar nah..am gasit o solutie de compromis si mi-am pus intr-un pahar de vin, suc de sfecla rosie..merge, dar nu-i grozav
azi, pasamite, e ziua fake-urilor..fake wine, fake pee-test

le: amalia, dear, stai asa, ca-i de la pregnyl..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

FataLara ce rea esti de cefata te incapatinezi tu sa zici si sacrezi alceva ESTI GRAVIDUTA AM ZIS!

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Lara - grea tare-i asteptarea asta insa īti zic doua lucruri:
1. Esti pregnanta pana la proba contrarie
2. Nici eu n-am avut nika - spoting, jena, etc. si am avut parte si de doua liniute pe bune. Ca s-a terminat cum s-a terminat, e alta istorie...
So, gaseste ceva de facut si fii zen si, cu siguranta, vei avea si un test real de pus la o colectie de tipul prima poza, primul dinte, etc.
you!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

lara, fii totusi rezonabila, nu cauta semne la 3+0. Mai asteapta macar 5 zile

si o remarca cross-topic. e rezonabil de vazut inima la 6+0, la o adica chiar si la 5+6, care theoretically speaking e 5+.
(te rog sa n-o iei personal, i'm just kidding, si dincolo nu prea era locul de glume)

te pup si te astept sa te trec pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elly nici eu nu mai sunt o bisericoasa, in ultimii ani intru mai mult pt parastase si te rog sa ma crezi ca atunci cand a murit mama mi-a venit instant, ce ai fi trebuit sa fac, sa nu merg la inmormantare in conditiile in care eram singura ei ruda ?!? pune-ti un un ob si uite asa nu mai ajunge in chiloti stiu, sunt putin acida, dar mi se pare un mare act de misoginism. si am citit destule interpretari si dispute pe tema.

Mergi la inceput