Clubul "babelor" FIV-oase 62

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hello
uff, am scapat de audit si repede sa vad ce faceti.
daniela aseara iti raspunsesem, dar cand am facut click s-a blocat site-ul si pe urma m-am chinuit cam o ora si nu am mai putut sa intru. tipa care s-a oferit pt mine e cea care l-a ingrijit pe Gugulush si habar nu avea in ce consta o astfel de actiune, asa ca am "speriat-o" cu detaliile. ii e frica de injectii, daca ar fi vorba de pastile, no prob. problema e insa la mine, nu m-as simti confortabil sa o stiu trecand prin supliciul unei stimulari. mie mi-a mers bine de fiecare data, dar poti sa stii cum se va simti ea - si mai are si o fetita in clasa a 5-a de care trebuie sa se ocupe ?!? cu o necunoscuta parca mi-ar fi mai usor. asa ca am multumit de oferta si o am mereu in gandurile mele bune pt intentie
lara niceeee. asa vizite la clinici as face si eu
elly cum esti ? a venit nesuferitul ?
mie mi-a tras clapa, a aruncat buzduganul si pana acum nimic, stau si ma uit in chiloti dupa el. pe de-o parte ma bucur, ca uite asa mai tai o zi si ma apropii de o data normala, pe de alta stau cu grija sa nu ma ia prin surprindere cand oi lasa garda jos.
ieri nu am reusit sa ajung la ace, colegul e racit si lipseste. sa vad azi daca pot sa evadez 2 ore ca am o gramada de lucru (sunt 2 in 1 doar ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetelor ...

Si eu astept ... nu simt ca ar tb sa-mi vina ...
As vrea sa-mi vina mai rpd ... sa nu-mi vina sapt viit .. pt ca nu stiu cat m'o tine si mai sunt si nasa ... si nu ma primeste preotu'n biserica

Asa ca ma rog sa-mi vina mai rpd ... daca nu-mi vine pana miercurea viit ... o sa bag niste utrogestan 5 zile .. sa aman.. sa nu vina pana la botez ...

Lara - tin pumnii .. si sa-ti schimbi "obiceiurile" ... si sa faci vizite la dr. de drag .. sa auzi inimioare
Parca am si eu emotii.. imi doresc asa de mult sa vad in beta mare ....

Eu de abia astept sa ma duc la clinica sa vb cu dr D ... sa-mi spuna parerea lui .. de ce oare nu au evoluat ... ce putem face...

Asa ca nu prea am cu ce sa va tin la curent ... dar sunt cu gandul la voi....

Ma gandesc la Ari ... ii tin pumnii si cand se va hotari sa se duca sa-si ia puii sa fie in cea mai buna forma ...
Mi-e dor de Sami - vad ca nu prea mai vrea sa vb cu noi ...
Oare ce-i mai face steriletul ? Cand il scoate ? Cum se mai simte ? Ce mai bucatareste ?

Ma mai gandesc la Lyly ... daca a luat vreo hotarare ...

Oare Qiao - ce planuri are ... urmareste tot un embrion natural ? sau adopta cativa?

CAnd va misca baietelul lui Smaick??

Oare ce petrecere o fi in burtica Adrianei ??

Cum se mai simte Adina?

Miky tie ti-a venit?

Amaradia - cand incepi pregatirile ?

Daniela - iti doresc sa ai noroc si sa fie ok donatoarea

Alex ... sper sa ramai naturelle insarcinata ... si de aceasta data si fie bine

Velvet - Gabi

Pupppp toate fetele ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

lara, hmm, cu pregnylul n-am dubii, mi-e clar ca da fals pozitiv.
Cu ovitrellul aveam ce aveam, ca in mintea mea era ca daca e (doar) alfa, nu are de ce iesi la testul de beta pt ca lipseste.
Eu credeam ca atit testele de urina, cit si cel de singe, masoara exact lantul asta specific beta, pt ca altfel lanturile alfa sint identice la HCG si LH. De aceea, testele de ovulatie se pozitiveaza la HCG.

Iar de testele de sarcina nu comentez, eu am facut doar de 10 mUI si s-au pozitivat cind a fost cazul si la valori beta de 13.

Dar nu vreau sa insist si sa-ti stric ZENul, nu conteaza.

Vad ca gabyv a confirmat si practic ca si ovitrellul da fals pozitiv. Ma rog, inca un mit spulberat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Elly mie astazi mi-a venit (am avut 3 zile de spotting maro), am vb si la clinica si o sa merg maine la control sa vad ce imi zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu nu am nk... niciun semn .. si am renuntat la utrogestan de vineri ...
Mi se pare ciudat ...
Inainte cand luam utrog. imi venea ceas ...
DAr astept ..

Succes la dr .. sper sa fii ok si sa-ti iei cat mai repede puiutzii acasica

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Hello girlz!
Scrieti nu gluma...
Eu am fost atat ocupata cu serviciul de nu mai pot, in weekend am fost hai-hui.
Am vrut sa va salut (luni cred) dar am primit un mesaj gen "your access has been restricted" or sth
M-am tot gandit ce 'oi fi facut , ca nu-mi aduc aminte
Acum sper sa reusesc sa scriu, nu raspund la tel, sms sau orice se mai intampla!

Si acum ca m-am eliberat ceva, ceva, am zis sa intru sa vad care este treaba si ce mai fac fetili!

Ari, poate oi gati mai bine ca tine, dar eu o fac fff rar, asa ca poate de asta stau mai bine in clasament! si ciorbita, si snitele! of mi-e cam foame, tre' sa ies sa mananc ceva!
Elly si miky - imi pare rau si cu multa energie inainte!
Biciclista Qiao - urasc muncitorii Dorel! si eu i-am tras unuia o data una! Nu a reactionat, cred ca nu se astepta. Insa nu sfatuiesc asa ceva pe nimeni, evident.
Alexuta - am patit-o si eu cu laboratoarele, cred ca ultima oara anul trecut pe vremea asta - imi iesise analiza ca am rubeola - si nu aveam nimic si Dr. ma intreba, dar sigur nu aveti bubite sau ceva Eu ziceam: eu nu am vazut nimic pana acum, dvs? Nu mi-am pus mintea cu ei si am refacut-o (tot acolo ca sa am acelasi lab, am si platit-o again ca-s o lady) si nu aveam nimic! Dimpotriva, avusesem de mica, deci...
Gabyv felicitari si succes la FIV!
Apropo de seleniu, pentru tot am vazut ca ati discutat pe aici, stiu ca este foarte bun in fertilitate (mai ales la masculi , de TSH nu am studiat, pt. ca pe asta macar nu o am - pana acum ) insa, la dame, acest antioxidant ajuta in prevenirea defectelor cromozomiale (la fat) si a pierderii sarcinii(avort), unii zic chiar si la implantare .
Amalia, ai intrat in linie dreapta! Iti doresc sa strangi la piept bebei pe care ii meriti atat de mult! Mai rar persoane atat de sufletiste!
Lara - the best for last si nu numai! Sa iti creasca si sa lipeasca expandatii si bineinteles sa vezi in sfarsit cele doua liniute (pe bune ) si sa le cada fata la doamnele de la receptia laboratorului cand ai sa mergi la cate 48 de ore sa vezi cum se dubleaza beta!

Si cred/sper ca am ajuns la final - cel putin pentru moment, deci scrieti intr-un ritm
Va pup si o zi buna in continuare!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elly da-o incolo de treaba !!! Dupa ce te-ai chinuit cu stimularea, acum cand organismul tocmai incearca sa intre pe fagas normal tu vrei sa il dai iar peste cap pt ca ... ce ?!? te cauta preotul in chiloti ?!? Hai, nu fii mai catolica decat papa si gandeste-te in primul rand la sanatatea ta.
Eu nu mai visez sa vanez nimic, sotul a inceput de luni facultatea, an I si abia aseara a descoperit ca de fapt nu e la seral ci la cursuri de dupa-amiaza Asa ca are un program criminal, cu prezenta obligatorie, cu teme pt acasa (ca la scoala generala !! - si nu ii lasa sa intre daca nu au caietul de teme cu tema facuta !!!) Isi face deja griji daca nu cumva o sa vreau sa divortez, ca el nu o sa prea o sa mai poata sa isi indeplineasca obligatiile conjugale - la pui nu a mai apucat sa le dea nici macar apa, Gugu nu il mai baga in seama ... un bebe mic e la fix acum. Azi dimineata imi zicea ca mai bine adoptam unul mai maricel asa, ca sa ne putem intelege cu el ... si poate sa faca temele impreuna
In rest, eu ma mentin ZEN, ceea ce va doresc si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

velvet pai sunt la munca si mi-am adus aminte ca nu i-am spus ioanei ca-i urez sa aiba un botez fenomenal (sorryyy - eu nu voi fi in oras, caci avem o petrecer in familie, dar multam de invitatie)
lara nu ma intereseaza alegerile americanilor, dar mi-ar placea, in schimb, sa ai un beta mare.
elly eu ti-am zis ca esti intotdeauna o draguta sa stii ca samira absenteaza mereu in perioada asta, datorita jobului, dar e aceeasi fata minunata si plina de viata pe care ai cunoscut-o la limo, iar adriana a inceput sa-si ia suturi
nane am avut inca o idee de gatit (dar m-am trezit in piata, la tarabe, incercand sa platesc cu cardul si-am lasat-o balta, ca radea toata piata de mine)

pup babele

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing
Isi face deja griji daca nu cumva o sa vreau sa divortez, ca el nu o sa prea o sa mai poata sa isi indeplineasca obligatiile conjugale - la pui nu a mai apucat sa le dea nici macar apa, Gugu nu il mai baga in seama ... un bebe mic e la fix acum. Azi dimineata imi zicea ca mai bine adoptam unul mai maricel asa, ca sa ne putem intelege cu el ... si poate sa faca temele impreuna

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Iti inchipui, Ari, pe o babuta cu legatura de leustean si incercand sa bata 2 lei pe POS si sa iti zica apoi: baga, maica, aici pinu'!!

Qiao, sa stii ca eu si faceam temele cu tata (era student), dar eu aveam 2-3 ani... si acum zice, uitam de tine, iti dadeam o foaie si un pix si erai atat de ocupata acolo (stateam pe scaunel folosind ca masuta scaunul de langa el)!
Ce dragut ar fi!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput