Probleme cu diabetul in timpul sarcinii

Probleme cu diabetul in timpul sarcinii | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Gravidutele care sufera de diabet de tipul 1 sau 2 si care nu-si controleaza glicemia, ar putea avea probleme, atat ele, cat si fatul.
Afectarea organelor interne ale fatului
Organele copilului se formeaza in timpul primelor doua luni de sarcina, deseori, inainte ca femeia sa afle ca este insarcinata. Glicemia care nu este controlata poate afecta organele interne ale fatului in timpul dezvoltarii lor, afectand creierul, coloana si inima . www.desprecopii.com/info-id-9408-nm-Probleme-cu-diabetul-in-timpul-sarcinii.htm" target="_blank">citeste mai departe aici >>



Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Diabetul de sarcina (Diabet gestational) este un tip de diabet care apare numai in timpul sarcinii. Orice complicatie a sarcinii este ingrijoratoare, insa avem o veste buna: puteti infrunta diabetul gestational mancand alimente sanatoase, facand miscare in mod regulat si, daca este necesar, luand medicamentele recomandate de medic. Grija pe care o aveti de dumneavoastra va poate asigura o sarcina sanatoasa si un inceput sanatos in viata bebelusului – iar nivelul glicemiei revine de obicei la normal la scurt timp dupa nastere.
cititi neaparat: http://www.desprecopii.com/info-id-1689-nm-Diabetul-de-sarcina.htm

Mergi la inceput