De la ce varsta fara un adult in preajma?(3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Trecind peste faptul ca nimeni nu sesizeaza si ideea de lipsa de fair-play (nu ma indoiesc de ce), pentru mine, daca as avea o ipotetica fata de 14 ani, nu cred ca as fii extrem de deschisa la ideea unei relatii cu un baiat de 18 ani (si vorbim teoretic ca practica ne omoara si probabil as convinsa in prezenta unor argumente valide) pentru ca gradul de maturitate si asteptarile intr-o relatie difera...si mai mult decit asta, cercul de prieteni al "boyfriendului" mai mult ca probabil va include copii de virsta lui...anturajul conteaza foarte mult si este preferabil ca adolescentii sa se inconjoare cu cei apropiati de virsta si preocupari.

Nu stiu cite mamici de adolescenti participa la discutie ca sa stim "pe ce picior dansam"...ca e una sa dezbat bastonase si alta cind dezbat daca ii dau voie ipoteticei fiice la o petrecere cu boyfriendul de 18 ani peste noapte cind a doua zi are meci de hochei pe iarba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pot eu sa aprob ocebine :). Desi a mea face in curand 16, la 14 ani imi era groaza cand se intalnea cu un baiat de aceeasi varsta (am si deschis atunci un subiect aici pe DC cu temerile mele) si nu erau iubiti, erau doar amici. Acum la 16 ani, recunosc ca as trece mai usor peste intalnirea cu un baiat de 18...dar daca ar fi vorba de unul de 20...uuuuuf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele se maturizeaza mai repede ;)

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ocebine, nu am inteles expresia 'si nu ma indoiesc de ce'.Mi se pare ca stii mai multe decat mine, despre mine, ca eu habar n-am la ce te-ai putea referi

Ipotetica relatie nu trebuie sa se desfasoare cu fata mergand la o petrecere peste noapte cand a doua zi are meci.
daca esti de acord cu petrecerile peste noapte o poti lasa in weekend.
Eu una nu am fost la asa ceva si pana si mie mi se parea mult sastau pana la 2 noaptea, in weekend, in timpul liceului.
Iar peste noapte cu prietenul meu am ramas abia dupa mijlocul facultatii, si aia din cand in cand, in weekend. Sex se poate face si ziua, nu numai la chef pana dimineata, si se poate face si intre 2 de 14 ani care sunt in clasa a 10-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Doamnelor, va rog sa depasim momentul cu inceperea scolii. Fac eu un rezumat ca sa putem trece la liceu, hormoni, iubiri adolescentine, diferentele de varsta si neaparat tabla inmultirii, sa stim exact care cu care se inmulteste si cat trebuie sa fie diferenta optima dintre ei, ca sa iasa rezultatul corect.

Deci, am stabilit (eu) ca intre 6-7 ani dorm pe ei in banca, respectiv pe jos in America (minus cei care nu mai dorm deloc de la 1.5 ani ) si intre 7-8 ani incep sa se mai trezeasca din somnul dulce al copilariei, ei si noi parintii cateodata dar nu obligatoriu.

Marea provocare vine odata cu adolescenta - cand oricum ei nu mai au nici un chef de invatat si noi parintii trebuie sa ii "magnetizam" pe cat posibil, astfel incat sa se atraga cei de acelasi nivel academic si neaparat de aceeasi varsta.

Eu inca nu am ajuns acolo dar va intreb pe voi, parintii experimentati ... eu am baiat, pare inteligent dar mi-e teama ca e si cam smecher, e atlet, face hockey si soccer, deocamdata stie tabla inmultirii dar cum sa fac sa o stie si la 14 ani astfel incat sa se magnetizeze cu o duduie cu 1-2 (?) ani mai tanara, pe principiul lui Andreis (ea era, mai desteapta ca el, mai frumoasa nitel, decat el ).

Si mai am si fata - ca o floare, rusinoasaaaa, pe asta trebuie sa o magnetizez eu , dar trebuie sa o feresc de vreun golan de 18 ani ratacit prin clasa a 9 a , dat de ma-sa la batranete la scoala ... aici cred ca am prins ideea, cum mi se prezinta la usa il intreb ce semnificatie are pentru el pozitia 69 . Daca imi spune 23*3, a trecut testul si il las in casa ...daca imi da cine stie ce alta explicatie, pe care eu o stiu , il imbrancesc pe scari, derbedeul naibii si fac cerere la scoala sa il lase repetent.

Eh ! Ce spuneti ?

P.S. Si va rog nu mai generalizati ca o apuca pe XIO cufureala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Buflea (plus emoticon cu ala de se tavaleste pe jos) nu-ti "bate joc" please de subiect. Ca nu mai raspunde nimeni serios dupa un astfel de mesaj. Pe bune ca esti totala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
... cu boyfriendul de 18 ani peste noapte cind a doua zi are meci de hochei pe iarba

Bine ca ai zis "pe iarba" ca ai fost la un fir de iarba sa cred ca insinuezi ceva despre fiu-meu, viitorul golan de 18 ani, si te intzepam de nu te vedeai, asta dupa ce iti ceream poza fica-tii, aia imaginara de 14 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
... cu boyfriendul de 18 ani peste noapte cind a doua zi are meci de hochei pe iarba

Bine ca ai zis "pe iarba" ca ai fost la un fir de iarba sa cred ca insinuezi ceva despre fiu-meu, viitorul golan de 18 ani, si te intzepam de nu te vedeai, asta dupa ce iti ceream poza fica-tii, aia imaginara de 14 ani.

Tine-ti acu' in teaca...am zis hochei pe iarba ca asta-i marele sport la mine in sat...toate fetele bat cu batu' in minge si zau daca pricep regulile dar este o placere sa le vezi jucind!

Si sint 100% absolut convinsa ca al tau nu ajunge golan ca de fapt, tu esti muuuuult mai stricta ca mine in practica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Buflea, cufureala e aia ce ma gandesc eu ca e?
(presupun ca nu ai globul langa tine tot timpul, parca am auzit asta ca sinonim pt tranzit intestinal accelerat--daca tot ne.ai facut doamne, sa nu spun diaree--)
daca e asta, ptui, sper sa nu, ca e frigut si n-am papuci de casa.
-si nu, nu fac afara sau in papuci-

Mergi la inceput

Citat:
Si sint 100% absolut convinsa ca al tau nu ajunge golan ca de fapt, tu esti muuuuult mai stricta ca mine in practica

Fugi de aici, doar nu vrei sa scot din el un "nerd" ... Totul este sa stie cat fuck 23*3 si sa aiba maturitatea sa aleaga raspunsul corect, in functie de imprejurare ... ceea ce doresc si copiilor vostri

Mergi la inceput