Xboxkinect sau Wii ???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Dar ce se joaca frate de curg apele pe ei ?

Nu tii nimic in mana la XBox, te detecteaza senzorul. Avem si noi cateva jocuri, de cate ori jucam, transpir si apoi sufar de febra musculara: sari, te intinzi, te misti! Sport in toata regula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaytza1985 spune:

X box fara nici un dubiu....am avut noi si wii dar cum tehnologia a evoluat muuuulttttt fara a jigni pe cineva e f inapoiat ! eu caracterizez Xbox+ kinect ca pe un wii+playstation+kinect un fel de 3 in 1 sincer si chiar nu este necesar sa facem sport la xbox, te poti juca cu consola ca la playstation, sotul meu a cumparat rand pe rand cate un joc doua iar acum am golit un raft de biblioteca ca sa le pun pt ca nu mai am unde sa le tin! Noi inca nu avem copiluti deci :))) cand nu avem ce face mai bagam un xbox!! sa vezi cum e karaoke, sau cum te invata sa dansezi ca michel jackson...bineinteles ca toate sunt pe cd-uri separate ca si la wii si ca unele jocuri cer spre exemplu un microfon wireless, eu l-am comandat de pe un site si nu costa mult pana in 100 ron! mergeam prin chicago in niste magazine speciale de electronice si radeam pur si simplu cand vedeam cata lume se strange la "raionul " cu Xbox ca sa il incerce....ghici ce??? am fost in vizita la niste prieteni si l-am incercat, daca te-a pus ala rau sa-l incerci ala esti...iti vinzi ce ai si-l cumperi :)) glumeam
Gata ca zici ca lucrez la Microsoft si promovez XboX :)) deci cu siguranta asta as alege din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaytza1985 spune:

uite am verificat cat costa la noi 1.500 ron Xbox de 250 gb dar atentie ca vine fara cablu HDMI si doar cu o consola, dar in schimb primesti un cd cu niste joculete, este si de 4 gb vad la 1.200 ron dar te sfatuiesc sa iei mai mare . pupici

Mergi la inceput