Aventurile lui Cepelica - CONCURS

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna,

- cand eram mica, de cand tin minte, ma lua valul desenatului de printese, pentru ca citeam multe povesti cu printi si printese, zmei, cele mai multe scrise de Eminescu, Petre Ispirescu. Citeam povestile de mai multe ori, si pentru ca nu aveam prea multe carti, eram un abonat infocat al bibliotecii din cadrul scolii. De fiecare data ma grabeam sa termin temele ca sa pot trece la desenat.

Cand desenam parca intram intr-o lume a povestilor pentru ca in timp ce mana mea modela cu creionul chipul si rochia de bal a printesei, de exemplu, mintea mea derula dialoguri de poveste....si uite-asa ma luam cu desenatul si visatul la printese si printi si uitam de necazuri, de tristete...
- desenam lacuri cu salcii plangatoare unduindu-se in vant, cand eram foarte-foarte amarata
- desenam casute-ciuperca, in culori vesele si campii pline de flori si de buburuze cand nu eram trista

Si copiii mei deseneaza mult, fetita mea creaza rochii, de diverse culori si forme, deseneaza scene din viata noastra zilnica....baietelul deseneaza si el scene cu soldatei, tancuri, avioane. Observ ca desenatul e un mod relaxant de a petrece timpul liber pentru majoritatea copiilor. E un prilej sa mediteze totodata.

Si mai cred ca daca nu ar exista cititul, povestile, care sa creeze in mintea noastra imaginile, nu am prea avea ce sa desenam si la ce sa cugetam, nu am avea imaginatie atata cata avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Va mai puteti inscrie in concurs pana la data de 25 octombrie inclusiv - Succes!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Eu pe Cepelica il cunosc sub numele de Cipollino. Era una din povestile mele preferate pe care o ascultam pe disc. Imi amintesc de Tartacuta, violonistul Para-Para, si cred ca mai stiu si cantecelele... Mai am discul prin beci, ca nu m-am indurat sa le arunc, din pacate, nu mai am pick-up (asa se scrie??).

Eu nu sunt talentata la desen, dar imi reuseau de minune florile si copacii, asa ca faceam aproape zilnic felicitari pentru mama mea cu buchete de flori si mai tarziu, cand am invatat sa scriu, cu cate o poezioara "siropoasa". Saraca mama, avea portie de lacrimat zilnic, cand venea de la servici si gasea felicitarea in posta (o puneam eu acolo, dupa ce o terminam).

Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zala spune:

@anangel_lexi: E vorba de '100 de pitici fericiti'. Si mie mi-a placut la nebunie. Si-mi mai place, ca inca o am. Uite-o aici
http://www.scribd.com/doc/98963101/100-de-pitici-fericiti-de-Felicia-Avram-Andrasiu

Da un semn daca vezi mesajul, ca sa nu-ti trimit PM :)

Scuze de off-tipic. O sa revin si on :)

Mergi la inceput

Inca 14 zile de concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

25 octombrie este ultima zi de concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Mai aveti timp pana maine inclusiv sa va inscrieti in concurs!

Raspundeti la intrebarea: Ce v-a placut sa desenati cel mai mult cand ati fost mici? Mai exact: ce personaje din carti apareau cel mai des in desenele voastre?

Succes!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Felicitari! Castigatorii sunt:

RO ANA
dana vio
Andra28
dia_filipas
teolinda

Astept pe PM sau mail andraf@desprecopii.com datele voastre personale: nume/prenume, adresa/cod postal, nr telefon/adresa mail .

Felicitari!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Felicitari castigatorilor si spor la citit despre Cepelica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Multumesc !

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput