Aventurile lui Cepelica - CONCURS

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu n-aveam DELOC talent la desen. Pana si o amarata de casuta sau un ghiocel/o margareta aratau GROAZNIC.

Baiatul meu cel mare ma uimeste cum ne face aproape zilnic cate un desen...mai nou cu animale...o pisica, un leu, un elefant...si apoi ni le face cadou..mie, sotului, bunicii, verisoarei lui.. e tareee"sensibilicos".

Spre rusinea mea habar n-aveam de Cepeloi iar de Piticul Cipi abia am aflat acum 2 luni. Pe Cipi il am in vedere sa-l iau de sarbatori. Aventurile lui Habarnam sunt foarte tari ...le stiam din copilarie si ma transpuneam cu gandul pe strazile cu nume de flori. Cu cartea asta am reusit sa-i starnesc curiozitatea fiului cel mare care de regula n-are rabdare sa ii citesc povesti.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Aventurile lui Habarnam a fost si cartea mea preferata in copilarie. Abia astept sa creasca fata si sa o citeasca si ea

De desenat, mai greu fara talent . Flori si copaci si printese carora incercam sa le fac parul cret ca al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Apareau: Cipi, piticul urias, prietena lui care zbura cu umbrelute de papadie, mai multe printese cu rochii lungi si obligatoriu cu coroana pe cap, caii lui Fat-Frumos, toti aratand a corcituri de catei cu purcei, Statu-palma-barba-cot si niste vrajitoare, despre care credeam ca exista cu adevarat. Toate in decoruri mirifice de copaci si casute cu o singura camera dar inconjurate de flori care le ajungeau pana la acoperis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

mie mi/a placut mult Mos Teaca si il desenam cum puteam si eu desi nu am talent la desen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Spre rusinea mea nici eu nu am auzit de Cepelica, am auzit ceva de Cipollino, cand eram mica ascultam la radio, la Teatrul Radiofonic pentru Copii, povestea lui. Eee, Cipi in schimb are un loc tare special in sufletul meu. Si mai are o carte cu pitici, o carte care era si de colorat, poate ma ajuta cineva cu titlul si autorul cartii. Era vorba despre niste pitici care isi construiesc un palat. Era fff draguta povestea, stiu ca ma amuzau teribil atat desenele cat si numele piticilor (er aun pitic, zugrav, pe care-l chema Gicu Stau-Cum-Vreau iar piticul Ionel Crenguta era invatator si le spunea povesti celor mai mici pitici). Heeelp, stie cineva despre ce carte vorbesc?
La desen eram un total antitalent, eu nu prea desenam, mai curand coloram si cel mai mult imi placea sa colorez in cartea cu pitici mentionata mai sus.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Noi avem primele doua volume din Habarnam. Stiti cumva daca in Romania s-a publicat si al 3-lea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Dar Familia Roademult? Sau Roadetot? Cu soricuti?

Eu nu stiu ce desenam cand eram mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

www.romleas.ro/carti/Aventurile%20lui%20Habarnam.pdf" target="_blank">Am pus aici pentru cine vrea - Aventurile lui Habarnam

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorinne spune:

"Heidi" de Johanna Spyri a fost una din cartile mele preferate in copilarie, iar personajele pe care incercam sa le desenez - cu mai mult sau mai putin succes - erau Heidi si Clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darvla spune:

Eu eram innebunita dupa ,,Pisicile aristocrate'', toata ziua desenam pisicute si m-au mostenit si copiii mei.

Mergi la inceput