Foloseste cineva Humana Junior?
Noi foloseam pentru pitic Topfer Kinder. Pentru ca intr-o perioada nu s-a mai gasit, am incercat sa il schimbam cu Humana Junior. Doar ca piticului nostru nu ii prieste, a facut diaree de la el. Asa ca am decis sa revenim la Kinder (intre timp a reaparut pe piata). Problema e ca am apucat sa cumparam Humana, am 8 cutii, cu care nu am ce sa fac. Le-am luat de la Bebetei, cu 28 ron/cutia. Daca e vreo mamica care foloseste acest tip de laptic pentru bebe, mai las din pret, numai sa scap de el. Multumesc!
Raspunsuri
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Eu folosesc!Delia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
ralucutza77 spune:
citat din mesajul lui delsim Eu folosesc pentru fetitza meaDelia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
delsim spune:
Ok, nu e cazul sa te superi asa, am vrut sa fac o gluma nevinovata.
O sa vorbesc cu sotul in seara asta si daca vrem sa-l luam te contactez pe pm.Noi ne-am terminat stocul de lapte si am trecut fata pe lapte normal de vreo 2 saptamani .O sa ma consult cu el daca mai facem un efort financiar si mai continuam o vreme cu cat ne-ar ajunge cele 8 cutii ale tale.
ralucutza77 spune:
citat din mesajul lui delsim Ok, nu e cazul sa te superi asa, am vrut sa fac o gluma nevinovata. O sa vorbesc cu sotul in seara asta si daca vrem sa-l luam te contactez pe pm.Noi ne-am terminat stocul de lapte si am trecut fata pe lapte normal de vreo 2 saptamani .O sa ma consult cu el daca mai facem un efort financiar si mai continuam o vreme cu cat ne-ar ajunge cele 8 cutii ale tale.Delia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
delsim spune:
Imi pare rau, insa nu putem sa-l cumparam, suntem nevoiti sa strangem cureaua.As fi vrut sa-i mai dau copilului inca formula, dar banii astia, bata-i vina....
ralucutza77 spune:
citat din mesajul lui delsim Imi pare rau, insa nu putem sa-l cumparam, suntem nevoiti sa strangem cureaua.As fi vrut sa-i mai dau copilului inca formula, dar banii astia, bata-i vina....Delia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |