Foloseste cineva Humana Junior?

Foloseste cineva Humana Junior? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Noi foloseam pentru pitic Topfer Kinder. Pentru ca intr-o perioada nu s-a mai gasit, am incercat sa il schimbam cu Humana Junior. Doar ca piticului nostru nu ii prieste, a facut diaree de la el. Asa ca am decis sa revenim la Kinder (intre timp a reaparut pe piata). Problema e ca am apucat sa cumparam Humana, am 8 cutii, cu care nu am ce sa fac. Le-am luat de la Bebetei, cu 28 ron/cutia. Daca e vreo mamica care foloseste acest tip de laptic pentru bebe, mai las din pret, numai sa scap de el. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Chiar nu foloseste nimeni Humana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Eu folosesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Eu folosesc!Delia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Mergi la inceput

Eu folosesc pentru fetitza mea

Mergi la inceput

Citat:

Eu folosesc pentru fetitza meaDelia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer
Intelesesem deja ca nu il bei tu, ci il folosesti pentru copil. Si eu, la randul meu, credeam ca se intelege ca nu intreb cine foloseste Humana pentru ca fac un sondaj pe tema marcilor de lapte folosite, ci ca ma refer ma mamicile care folosesc acest tip de lapte pentru copiii lor si care pot/vor sa cumpere cutiile pe care le am eu.La farmacie nu vor sa mi-l schimbe, motivul lor e ca nu stiu cum l-am pastrat. L-am pastrat exact in aceleasi conditii ca si laptele pe care il folosim, adica nu in ploaie, nu in soare, nu in viscol, ci in camera copilului. Laptele expira in 2014, e luat din farmacie, va pot arata bonul fiscal. L-am luat cu 28 ron, il las cu 25 ron/cutia si daca nu stati foarte departe de mine, vi-l si aduc acasa. Doritori? Multumesc!

Mergi la inceput

Ok, nu e cazul sa te superi asa, am vrut sa fac o gluma nevinovata.
O sa vorbesc cu sotul in seara asta si daca vrem sa-l luam te contactez pe pm.Noi ne-am terminat stocul de lapte si am trecut fata pe lapte normal de vreo 2 saptamani .O sa ma consult cu el daca mai facem un efort financiar si mai continuam o vreme cu cat ne-ar ajunge cele 8 cutii ale tale.

Mergi la inceput

Citat:

Ok, nu e cazul sa te superi asa, am vrut sa fac o gluma nevinovata.
O sa vorbesc cu sotul in seara asta si daca vrem sa-l luam te contactez pe pm.Noi ne-am terminat stocul de lapte si am trecut fata pe lapte normal de vreo 2 saptamani .O sa ma consult cu el daca mai facem un efort financiar si mai continuam o vreme cu cat ne-ar ajunge cele 8 cutii ale tale.Delia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Mergi la inceput

Imi pare rau, insa nu putem sa-l cumparam, suntem nevoiti sa strangem cureaua.As fi vrut sa-i mai dau copilului inca formula, dar banii astia, bata-i vina....

Mergi la inceput

Citat:

Imi pare rau, insa nu putem sa-l cumparam, suntem nevoiti sa strangem cureaua.As fi vrut sa-i mai dau copilului inca formula, dar banii astia, bata-i vina....Delia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer
Ok, asta e, multumesc!Inca am laptele, daca e cineva interesat va rog sa ma anuntati. Multumesc!

Mergi la inceput