Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

oh, Dumnezeule, nu e adevarat, NU pot sa cred, Angelique, spune-ne ca e o greseala, te rog, te rog, spune-ne ca nu e adevarat..Si eu jelesc de mor aici si tot cred ca nu vad bine.., spune-ne ca nu e adevarat..oh, simt ca mi se rupe sufletul si e ingrozitor ca nu putem face nimic..NU poate fi adevarat..m-a daramat rau vestea asta...
Valicutza, suntem toate toate toate alaturi de tine...Fii puternica, iubita!

32 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Din pacate este adevaratnu stiu cum, probabil cand o sa se simta pregatita asa cum a scris si ea in mesaj ne va spune.Imi pare atat de rau,nu ma pot opri din plans.Dumnezeu sa ii de-a putere

29+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Oh, Doamne! Nu am cuvinte si nu pot sa nu plang. Nu as vrea sa fiu in sufletul tau. Valicutza, putere iti doresc! Sa poti trece peste asta! Suntem alaturi de tine cu tot sufletul!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Nu-mi vine sa creeeeed! De ce??? Cum????

Valicutza, imi pare atat de rau, plange si a mea inima pt voi Dumnezeu sa va dea putere in continuare. Nu mai am cuvinte de incurajare la cat de socata sunt si eu
Suntem alaturi de tine!

Credeam ca numele ei la titlu era pt incurajare ca in curand naste... Offf

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Bubu, sunt bine, ma odihnesc. Vroiam sa dau azi o veste si aici, dar nu mai pot sa o fac. Prea mare e durerea la Valicutza. Offf Doamne, nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat !!!!
O cunosc pe Vali inca de la aspirante

Valicutzo draga noastra

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Buna! V-am citit tot timpul, dar nu am avut timp deloc sa scriu. Acum, insa nu ma pot abtine. Cum s-a putut intampla asa ceva? Doamne, da-i puterea de care are nevoie.
Valicutza, ai grija de tine. Dumnezeu sa te aiba in paza! Nu stiu daca te ajuta, dar suntem alaturi de tine!

Silvia 32+ mami de Maria si Petri 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Citesc aceasta veste trista de cind a fost scrisa,nu am cuvinte e groznic de dureros nu pot sa zic decit sa-i de-a Dumnezeu putere si iar putere sa poata cu toti sa-si revina...ceea ce e foarte greu o spun din propie experienta.Golul ramas nu-l va putea nimeni sa-l umple suflete lor cu nimic.Ma rog pt ea si familia ei,i-mi pare foarte rau si pt mitica sorioara care-si astepta venirea fratiorului pe lume,saracuta de ea.
Nu am cuvinte sunt foarte suparata pt ea.

Looana 34Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Ingrozitor! Nu-mi vine sa cred...
Valicuza imi pare foarte, foarte rau, ma voi ruga pentru voi, sa va gasiti linistea sufleteasca!

Intrasem pe forum sa ma mai inveselesc putin, In seara asta tocmai am aflat ca bunicul meu a fost operat ieri de urgenta la Bucuresti iar acum vestea asta....
Ce nedreapta e viata asta uneori!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

of doamne!!!!!! nu am cuvinte...nu pot sa cred! sa iti dea dumnezeu mare putere VALICUTZA sa reusesti sa depasesti,la un moment dat,ce ti s-a intamplat. o sa spun o rugaciune, deseara,pentru sufletul baietelului tau.sa se odihneasca in pace.

embarazada de 30+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Cat de rau imi pare sa citesc asemenea vesti!! Este crunt ce se intampla, din nefericire cunosc durerea pierderii unei sarcini in ultimul trimestru si stiu ca nimic nu o ajuta acum pe Valicutza. Mai tarziu, cand va veni vremea, va cauta sprijin si atunci sunt sigura ca il va primi atat de la colegele ei de odisee, cat si de la Aspirante.
Cerul a primit un inger ! Valicutza, fii puternica, te imbratisez !!

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput