Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Irina, bine ai revenit

Chiar ma intrebam ce mai faci
La multi ani printesei!!!!

Onutz 32+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Irina la multi ani fetitei tale!!! vai ce frmos ca e deja mare, sigur te va ajuta cu cea mica ..ca nu mai e un copilas de cativa anisori, deja ai baza in ea! ce parere are despre venirea celei de-a 2 copile in familie?

Onut ms mult de info! ff utile!
ps: eu deja am comandat salteaua la pat, de cocos cu hrisca de la cei care imi fac si patutul deci nu mai am nevoie..insa sa;tea de infasat nu am, d-aia agsesc oriunde cred dar o s ao iau tot de acolo din dragon ca e mai ieftina. MI-ai dat o idee buna cu polarul pt patura si pt noi de pat mare....dar ce latime au materialele, ai idee?

31+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Mami, polarul are 160 cm latime iar finetul 90 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Irina la multi ani fetitei tale si tot ce isi doreste!Si bine ai revenit, te asteptam mai des!

Loona si eu am dureri de spate,eu daca ma intind imi trec in 10 minute.

Cam pustiu azi pe aici,profitati fetelor ca e duminica si e vremea frumoasaEu nu am iesit nici in curte decat putin,am facut papa de regim,sotul nu se simte prea bine cred ca are ceva probleme cu fierea.Nu vrea la dr. dar saptamana viitoare gasesc eu o modalitate sa il duc.Pana atunci avem grija unul de celalalt

29+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Irina, La multi ani pentru fetita ta! sa fie si sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna si, in curand, de familia marita
Au dreptate fetele, va fi de mare ajutor, eu am prieteni a caror fetita de 5 ani ii da mancare fratiorului de 8 luni de parca ar fi mamica, se implica e-norm, toti o admiram si iubim pe gagalicea super responsabila!

Onutz, saluti, cum mai esti, sper ca nici o contractie,nimicutza, ca nu e voie! eu saptamana asta nu am avut deloc, nici crampe, numai arsuri si durerile de sub sani, pe care si in clipa asta le am, dar asta e..
Azi dimineata pentru prima data m-am trezit cu mainile umflate si amortite, insa vad ca acum si-au revenit, din fericire...
Nicholas doarme tun, asa ca il salut eu pe Lucian si din partea lui

Dragelor, recunosc ca abia acum m-am lamurit si eu ce inseamna "aleze", ca voi tot vorbeati de ele si mi-a fost jena sa va intreb ce inseamna, ca toata lumea stia, numai eu parca eram extraterestra, pana aici nu auzisem niciodata cuvantul asta!

Am pus si eu cateva poze pe unul din albumele de pe Picassa, cel din 23 august- cu patutul si masa de schimbat scutecele, geanta de bebei cumparata ieri si cu mine, tot ieri:)
Patutul si masa in stare bruta, fiindca inca nu am luat ce trebuie pentru el si chiar nu ne-am apucat de camera ca la carte, doar am zugravit, am pus mobilierul aferent si de la jumatea saptamanii asteia de apucam si noi de treaba.Plus ca tre sa fac si inventarul la cele cumparate ca sa vad ce a mai ramas, si cand stiu ce am, scriu, ca acum chiar nu mai stiu, ca am tot luat cate ceva, pe parcurs!

Caruciorul nostru este City Versa, negru cu argintiu, scoica de masina este Chicco, tot negru cu argintiu.sunt foarte frumoase, stam si visam cum o sa fie cand au sa vina "proprietarul" in carne si oase sa si le ia in stapanire:)

Deny, ce mai faci, cum e weekendul, cum esti tu? ne e dor de tineeee!

Doura, ramai pozitiva, asa cum ai fost intotdeauna, bebelusa va veni la timp, stai ZEN!

11 grade aici, insa vant si o frigaraie, aoleeeu, ieri a fost cumplit de frig!

iu-huuu, azi mergem la vizita la spital, abia asteptam!!
Va pup pe toate!

32 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Bubuleeeeee!!!

Citeam la o odisee mult mai inaintata (ma documentez )si mi-am adus aminte ca nu ti-am raspuns la 2 intrebari: am inteles ca in maternitatile noastre (cel putin cele de stat) este f cald iarna (ziceai ca la voi e f f f frig) si referitor la schimbatul saptamanii- cred ca o voi schimba in ritm cu cresterea lui , ca sa nu uit ca e mai mare per total cu o saptamana pana acum si sa ma trezesc ca nasc pe nepregatite

Angelique, sanatate sotului Daca poate manca inseamna ca e bine, mama a avut saptamana trecuta o criza de fiere si nu a fost frumos deloc, cu durere de cap, durere la ficat, voma, nu putea sa manance, oribil. Sper ca orice ar fi sa treaca repede si tu sa nu faci efort, sa nu-l stresezi pe

Mergi la inceput

Bubu, tu scriai cand te strigam eu
Telepatieeeee

Mergi la inceput

Foooarte cool pozele, Bubu, mobila este suuuuperba, tu la fel (de superba zic )
Si caruciorul imi place, si eu cautam ceva asemanator, dar ce am gasit pe net nu putea fi vizionat live, asa ca am luat ce am vazut si mi s-a parut ok. Imi tot vine sa-l desfa si sa ma tooot uit la el

Sa le foloseasca Nicholas sanatos, mancacios si necolicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

"Dumnezeu a vrut ca baietelul nostru sa faca parte din ingerasii lui.ieri la luat la el.eu ii sunt recunoscatoare ca macar pe mine m-a lasat in viata si nu a fost mai rau.si ii multumesc ca am acasa o fetita scumpa,sanatoasa si care inseamna totul pentru mine.vorbele nu isi mai au rostul.vom vorbi cand ma voi simti pregatita psihic si sper sa fiu inteleasa.Toate cele bune"

Asta este mesajul care l-am primit de la Valicutza,imi pare atat de rau.Sunt in stare de soc,nu pot decat sa plang si atat.

29+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

O, Doamne! Dar... cum... ?????

Mergi la inceput