Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
onutz83 spune:
Angelique, dr nu stie, o sa afle miercuri, la consultatie daca nu se mai intampla ceva intre timp. Adevarul e ca m-am cam fortat ieri dimineata, am mers ceva pe jos... vreo 2,5 ore...
Bubulici, sunt si la noi paturici din acelea, si eu le gasesc f utile, am luat deja un pachet.
Cat despre scutece, si noi am comandat scutece Huggies la oferta , deci vom avea 2 pachete din acelea pentru 2-5 kg si am mai luat din DM un pachet marca proprie pentru 3-6 kg, vreo 40 buc. Deci in total vreo 90. Suntem acoperiti... vreo 10-12 zile
Sa vedem cu care ne impacam mai bine si continuam cu acelea
Azi am fost la niste prieteni care au un bebeluc de 2 luni. Ei ne recomanda Pampers Premium Care, se pare ca sunt singurele care nu lasa nimic sa iasa pe hainutele puiului lor. Asta ca un review real pentru cei interesati
Pup fetele
Onutz 32+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Mami_de2 spune:
Bubu stiu ca trebuie mai multe scutece intr-o luna, dar nu stiu ce ritm de crestere va avea bebele si sa nu iau prea multe numarul 1 pe care scrie 2-5 kg si sa nu ii mai vina ma gandesc, ca nu vreau nici s ail stranga..asadar astept sa vedem si apoi mai iau...poate nr 2 dupa astea 110 bucati.:P
31+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
douradoudou spune:
daaaaaaaaaa alezele (parca asa se numesc in romana saltelutele alea de unica folosinta) sunt f f f utile cand nu esti acsa ...si eu am folosit ..tot de la huggies..
b]bubu[/b], pana la urma ce carut ati luat pt bb??
eu nu am cum sa ma odihnesc....presimt ca o sa nasc mai devreme...dar macar sa stea pana la 36-37 saptamani..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
onutz83 spune:
Am pus poza cu caruciorul in albumul meu pe Picasa
Maner reversibil, zdravan, nici prea greu, dar nici usor, husa de iarna, plasa de tantari, noua ni s-a parut ok. As fi vrut sa aiba si husa de ploaie, dar voi lua separat. Are roti maricele, e stabil, destul de maricel, se pliaza (nu chiar umbrela, but well ), are linii simple, 5 pozitii de inclinare inclusiv orizontala.
Mi-ar fi placut un Inglesina sau Cam, dar cum nu se vand pe zambete si ochi frumosi...
La vara ii vom lua si unul sport subtire si pliabil tip umbrela.
Alaltaieri am fost in Herastrau. Moama, ce de carucioare misto am vazut!
Azi am incercat unul de la Prenatal (deh, curiozitatea a)- uh, 30 de kile cred ca avea cu landou cu tot
angiuta spune:
Buna dimineata!
Mama voi ati trecut deja la acizitionat scutece...eu tot nimic, in afara de carucior nu am cumparat. Si asta ajunge saptamana viitoare. Ieri am vrut sa cumpar salteluta pentru masa de infasat ca tot am fost la un magazin de copii dar iar am avut retineri.
Marti avem eco si dupa aceea ma apuc de cumparaturi sper...dar asa departe sa-mi fac rezerve de scutece nu voi ajunge sigur.
As dormi si cu datele de la contul comun . Multumesc anticipat!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 29+
Mami_de2 spune:
Onutz like it caruul tau!!! e tot asa al tau: rosu?? mi se pare ca arata ff bine raportat la pret...asa ca bv!
- o sa caut si eu azalele d-alea cand ma duc in hypermarchet ca am auzit si eu ca-s ff bune. si sapt viit ma mai duc o tura in Dragon sa imi iau si eu finet si polar si saltea de infasat ca am uitat.
ps: cat polar ai luat? cati metri? cat tre sa fi de mare o paturica> imi trebuie mult? dar finet cat sa iau..nu am nici cea mai vaga idee cate imi trebuie... 4-5 scutece de 1 pe 1m?? fetelor cu bebelus deja, cat finet v-a trebuit de obicei?
31+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
angelique_19 spune:
Neatza!
Nu prea am dormit azi-noapte dar am recuperat acum de dimineata
Onutz si mie imi place carutul tau,e foarte frumos,sa il stapaniti sanatosi si bebe sa faca cat mai multe plimbari in el.
Doura si mie mi-e frica ca o sa nasc mai devreme,dar ai sa vezi ca puiutii nostri or sa stea cat mai mult la caldurica.
Trebuie sa mai cumpar si eu una alta sa fiu pregatita,sotul zice ca mai avem timp 2 luni dar vreau eu sa ma simt linistita ca am totul pregatit.La 32 de saptamani montez patutul si ma apuc de calcat si spalat hainute si pana atunci shoping.
29+ cu Stefan Lucian
Looana spune:
Neatza buna
Angelique nu esti singura care ai dormit rau dupa 7 ne-am mai facut somnul cel dulce.Eu simt ca am stomacul in git deja,am un disconfort de parca mi-a ramas ceva in git si nu am inghitzit,plus arsurile ma omoara ,acuma de ieri au inceput sa ma doara si pieptul acuma 2 zile ma trezisem si cu pijamaua umeda de la .In plus am ajuns la nr .D la sutien de la C, of sper sa ramana asa sa nu mai creasca mult ca tare deja ma doare si spatele.
O duminica frumoasa va doresc
Looana 34Sapt.
irina_es spune:
buna fetelor am cam lipsit nu gluma noi sintem bine am fost si la eco la 32 saptamini bebe avea 1800 g e bine numai ca se cam ascudea si nu a vazuto prea bine .vad ca toate va cumparati cite ceva si eu la fel imi iau cite un lucrusor ca nu mai am prea multe de cumparat in ultima clipa . ma bucur ca siteti toate bine .miine se implinesc 10 anisori se cind am mai adus o printesica pe lume RALUCA STEFANIA iar peste 6 saptamini va veni si ce a de a 2 pintesa CRISTINA sa de domnul sa fie bine si sa scapam repede si fara de probleme .aici la spital nu trbuie sa ducem nimic ca ai de toate pentru bebe si pentru mine la fel chiar si prosoape iti dau ei.ma bucur tare mult ca am putut sami repar netu sa mai pot si eu sa mai intru sa mai vorbim .ma duc sa imi fac o cafeluta cu lapte sa ma trezesc un pic pupici pentru toate
mami de Raluca (1.10.2002) si 34
onutz83 spune:
Multumesc, fetelor
Mami, da, e identic cu cel din poza
In cateva minute o sa pun una si cu scoica, cea reala. Sper sa se vada bine, pentru ca e ambalata, ca si caruciorul (din cauza de matze curioase).
Eu am luat 15m de finet alb si 10m de polar. S-ar putea sa reusesti sa negociezi ceva la pret, daca esti genul, eu nu sunt, dar mi-as fi dorit
M-am gandit ca din finet voi face si destul de multe carpitze universale si servete de pus pe umar pentru cand il ajutam pe sa scoata aerul. Daca ramane ceva il dam asa cum e mai departe , sa-l foloseasca si alt bebelus
Din polar vreau sa-i fac un sac de dormit, vreo doua paturici simple, una dubla, sa vedem cum se comporta in timp, poate imi mai vine vreo idee pentru iarna viitoare.
As vrea sa fac o paturica maaare si pentru noi (niciodata nu ne ajung cele standard ) si sa vad ce ramane, ori pastrez sa vad ce mai fac cu el ori il dam tot asa, mai departe.
Am luat mai mult ca sa nu-mi para rau dupa aceea ca imi mai vine vreo idee sa fac ceva si nu mai am material. Si cine stie cand mai ajung pe acolo, pana la primavara sigur nu.
Noi am gasit materialele prin si pe langa dragonul nr 5, Lumea copiilor. Prin celelelte nu am fost. Acolo unde dadeau finet la metru nu am gasit cu vreun model frumos, numai unele super inflorate, asa ca am preferat sa iau alb si mai vedem. In Obor vazusem unul cu niste ursuleti albastri suuuupeeeerb, dar aici nu am gasit.
P.S. Noi am luat de acolo si saltea pentru patut, se gasesc multe tipuri, inclusiv cocos. Noi am luat una din mai multe straturi de burete mai tare si un material tot asa, mai tare. Nu am luat din cocos pentru ca patutul nostru nu are in partea de jos ceva de genul gratii, ci niste bucati de lemn mai late (imi place ca e zdravan) si nu cred ca o saltea din cocos s-ar ventila f bine, asa ca am preferat-o pe cea cu burete, ca sa evitam alergii, microbi sau mai stiu eu ce. Am dat 70 ron pe ea, cele din cocos nu stiu cat costau.