Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Pentru bagajul de spital: sutiene de alaptat cu un numar mai mare decat purtati. Eu nu am stiut ca atunci cand vine laptele se mai maresc sanii. Asa ca am avut marimea care o purtam in sarcina si care am avut surpriza sa ma stranga. Doua zile m-am rugat de sot sa mearga sa-mi cumpere si el nu vroia ca-i era rusine si nu aveam pe cine altcineva sa rog. Dar de data asta voi fi pregatita...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, manechinele

Sunt mega obosita, am avut zi plina, inclusiv cu contractii dureroase la 5 minute...
Am facut azi ecografia, e mai mare cu inca 4 zile, are aproximativ 2 kile (2 kile de pisoi ), n-am putut sa-i vedem mutra, pentru ca avea tot cordoul pe ea (gravitatia ). Nu are circulara, nici esarfa, dormea linistit cu cordonul pe fatza Era saracu' sedat dupa un gynipral si 2 no-spa
Deci tocmai ce am schimbat saptamana, mai stam nitzel si luni o schimbam iar
Miercuri mergem la doctor
Va pup si strig catalogul maine, pana atunci: Mena, bine ca in sfarsit esti linistita si a plecat stresu' si Bubu, gata cu serviciul, cred ca esti mega incantata, la fel ca toate fetele care au intrat in concediu

Onutz 32+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Wow, Onutzuleeeee, doua kile de Lucian! super tare!!
Ce nice, toate super! Noi nu am schimbat nimic la date, chiar daca dr a zis atunci ca e cu 12 zile mai mare, pai daca vedeam scris ca sunt cumva in sapt. 34, dupa calculele datelor bebeului,muream pe loc, ca eu nu am mai nimic pregatit, sau chiar daca am, zic ca sunt putine, pe langa cate sunt de facut! Abia acum, acum,cu statul acasa, incepem si noi sa le punem cap la cap...

Booon! ca treaba sa fie treaba, nu am primit de la avocata documentul ala cu care trebuie sa aplic pentru concediu de bebe, mi-l da miercuri, nemernica,luni ma duc la dr si marti si miercuri la serviciu, ca cica nu stau tot anul la ei si ca mi-a dat o saptamana de co in plus,(din cele doua!!!) la care nu aveam dreptul.Fetelor, daca aveam o pusca,o impuscam pe loc! Greu rau a fost sa mentin faza cu ZEN, insa tre sa ma duc si nu am cui ma plange, ca v-am zis, ei sunt in familie si o sa ma duc, chiar daca in mod normal asta a fost ultima mea zi de lucru. La al meu barbat cred ca ii spun faza asta marti cand suna ceasul, ca altfel e in stare sa se duca sa o ia de gat, oricum, el e mai satul de ei decat mine, la cum ma vede ajungand acasa, de acolo..

Asa ca noroc ca am controlul la dr luni, ca altfel ma chema si luni, si-gur!
Eh, asta e.Bine ca e weekend si asaaaa, ca de inceput de luna, avem intalnire cu bebelicescu Nicholas, ca nu mai pot de dragul lui, cumintele lui mami!
Arsuri am avut mai putine saptamana asta, insa durerea de sub sani este aproape insuportabila..

Nou:
- mameloanele mele parca s-au marit brusc, in ultimele doua zile;
-in jurul buricului este asa, tare..Oricum, buricul meu, care era in interior, si-a schimbat forma complet..se intampla si la voi, e normala faza asta cu buricul, sa fie tare in jurul lui?

Va doresc un weekend placut, burticutelor, vorbim !!

A, am uitat! M-au sunat azi de la spitalul unde o sa nasc, ca avem un loc acum, pentru turul spitalului, care inseamna vizitat si sala de nasteri si saloanele + ca te invata cum sa completezi nebunia aia de formulare cand vii sa nasti,iti spune ce ai de adus c cu tine in bagajul pentru spital... Tipa a zis ca ii va invata si pe tatici niste chestii super speciale, inclusiv sa schimbe scutecele:) si ca o sa fie super ca venim! Abia astept!!

32 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,
azi e zi de shopping, la noi....si de plimbare desi e cam gri afara. dar macar nu mai ploua!!

ONUTZ imi pare rau ca ai avut contractii.la 5 minute¿ nu e cam devreme¿cat au durat? grasul al tau pitic....bravo lui!!

BUBU nu ai ce sa-i faci....nasol, dar mai trec cumva 2 zile. si la mine e tare in jurul buricului.cand in partea de sus, cand. jos...si al meu e in interior si acum parca am un crater acolo....sotul rade cand il vede.. super vizita la spital...sa va bucurati de ea.

embarazada de 30+

o fetita...

Mergi la inceput

'Neata, cucuieti

Bioana, de cand ma tin sa-ti zic: imi place tare mult numele pe care l-ati ales
Pops, bine ca ai terminat cu serviciul acusi ia de te odihneste
Popescule, la multi ani printesei!!! si sa fiti sanatosi cu totii
Menics, voi modifica eu cand am un pic de tim, acum tre' sa fug

Eu inca nu stiu ce voi lua la spital, astept sa vorbesc cu doctorul.
Legat de scosul din spital sincer mi se pare cam aiurea sa de ocupe nasii de hainute, in primul rand poate nu stiu ce "trebuie" luat si mie personal orice suna a impuneredin cauza unei traditii nu ma incanta. Din punctul meu de vedere nasii sunt nasi ca sa-l boteze in biserica si mai tarziu in viata sa il ajute cu sfaturi or whatever. Am auzit mereu comentarii cum ca vai, nasii au venit cu mana goala la copil. Pai poate pur si simplu nu stiu ce sa aduca, de ce oricine (mai ales nasii) e obligat sa care haine/jucarii/dulciuri, cand copilul ala are parinti care stiu ce sa-i cumpere si de ce are nevoie?
Nu stiu daca obiceiurile astea sunt si in alte tari, dar sincer mie mi se pare ca la noi se creeaza adevarate obligatii pentru nasi- sa plateasca voalul, biserica si nu mai stiu ce la nunta, sa care tot timpul haine si jucarii si whatever "la copil", "ca doar sunt nasi".
Inclusiv nasii nostri ne-au transmis sa le spunem din timp daca vrem sa ne boteze copilul, "ca sa se pregateasca". Inca nu le-am spus, pentru ca vrem sa ne intalnim si inca nu am apucat. Oricum, ei stiu ca nu avem nici o pretentie si o sa vorbim cu ei inco o data despre asta.
Iar sunt vehementa, poate si tonul este un pic aiurea (n-ar fi prima data ). E parerea mea, va rog nu aruncati cu rosii

In alta ordine de idei, raportez: carucior, scoica, bavetele, o paturica superba din partea soacrei mele, 2 body-uri intregi, finet, polar (un material usor, pufos, grosut pentru o paturica usoara), 2 camasi de alaptare, 2 sutiene de alaptare si niste chestii pe care nu le mai tin minte
Toate sunt rezultatul raitei prin Dragonul Rosu.
Pe carucior am dat 400 ron, pe scoica 130. Ambele gri cu rosu.
O sa pun o poza cu caruciorul pe picasa de pe net, pentru ca al nostru e strans.

Va doresc un weekend fantastic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor!

tocmai mi-a sosit curierul cu inca o tura de scutece Huggies nr 1.. ca am dat si eu comanda de pe net ca cineva mai sus, nu am mai retinut..si mi-a venit 1+1 .. e bine,sunt asigurata..am 110 scutece de nou nascut...sper sa ajunga prima luna.

- Onutz felicitari pt pisoias!!!! ce ma bucur!!....sunt curioasa care din noi va naste prima;)) ca suntem apropiate la date si la kilele copilului =))
*:polarul l-ai liat drept material la metraj? sau direct paturica? de unde? din Dragon? as vrea si eu..cat e metrul?
Bubu ce rau imi pare ca iar mai mergi nitel la munca...Doamne ce oameni acolo....

* eu azi am ultimele 2 evenimente pe acest an: un botez si o nunta in aceeasi zi, diseara. Le onoram pe ambele..stam 3 ore la unul, 3 ore la altul..jumi-juma sa nu se supere nimeni:P . Abia astept
Slava Domnului ca-s ultimele evenimente ca nu ma mai incap rochiile..rochia mea de gravida de nunta speciala deja e fixa pe mine sub sani si are elastic... in cateva zile cred ca nu mai imi vine clar ;)))

ps: Fetelor eu de vreo saptamana simt altfel bebelusul miscand-se... mai greoi..adica il simt sa zicem cam la fel de des aproximativ..insa nu la fel de intens ca inainte... adica acum se vede cum se misca burta cu totul ca si cum impinge cu fundul sau piciorul dar atat, o miscare, doua maxim d-astea si atat..inainte daca ciocaneam -> pac lovea si el si des... acum insa nu..se misca numai cand vrea el, cand pun mana nu il mai simt miscandu-se non stop ca inainte, are anumite ore si mai greoi... Asta simt de vreo sapt, inainte sa merg la morgologie ca altfel as fi fost ingrijorata si as mai fi facut o eco, dar marti mi-a zis ca totul e in regula, deci m-am linistit..insa vroiam sa va intreb daca si voi simtiti ca se misca altfel acum?

31+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Mami, sa vedem, the race is on
Cred ca pe polar am dat 12 lei pe metru, pe finet am dat sigur 5 lei. Dap, la metru
In obor era 20 lei polarul si finetul colorat intre 16 si 20 lei. Eu am luat finet alb si polar albastru
Daca cumparam un balot (40-50m) finetul era 3,5 lei. Dar nu stiam ca o sa gasesc atatea materiale acolo, ca v-as fi intrebat inainte si daca mai erau doritoare as fi luat direct baloti, dar asa nu aveam ce sa fac cu atata.
Asa ca... daca se mai duce cineva sa stie
Pisi al meu inghionteste cu piciorusele sub sani, nu da tare, parca incearca sa vada pana unde se duce piciorusul Ghionturile se simt imediat la mana. E normal sa nu se mai agite ca pana acum, puii nostri sunt mari
Bioana, contractiile au durat intre 20 si 40 de secunde, la un moment dat eram in panica. Dupa prima am luat gynipral, care m-a agitat in ultimul hal, ca ultima data, si no-spa. Noroc ca la 3 ore dupa avem programata ecografia, unde totul era ok, pisica dormea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bioana spor la shoping

Bubu imi pare rau ca mai mergi 2 zile la munca,ufff ce sefa poti sa ai

Onutz felicitari pentru vestile bune de la eco,imi pare rau ca ai avut contractii dureroase asa dese.Dr ce a zis?Ai grija de tine

Epopeasca la multi ani fetitei tale(scuze de intarziere)

Mami si al meu 2 zile de abia a miscat si de abia il simteam de innebunisem de griji,acum si-a reluat activitatea.

Menics un pic de rabdare stiu ca e greu dar e mai bine sa iasa la 39 de saptamani,bine asta daca vrea si el

Va pup,o zi frumoasa sa aveti!

29+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Mami_de2, stai linistita, e normal sa miste bb mai lent... eact cum s-a spus e mai mare nu mai are atata loc...
si eu am avut intr-o zi senzatia ca parca nu-l mai simt ... m-am speriat degeaba... cuma am inceput sa vorbesc cu el si sa tin mana pe burta a raspuns... cred ca dormea... si deja ii stiu programul... alex e tare vioi in jur de pranz si apoi seara de la 10 la 12 noaptea... in rest da cate un ghiont, doua.. cu pauze dar la orele de varf .. e tot o miscare...

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Saluti, dragalaselor, un weekend minunat!
Azi m-am sculat la 6.30 ca ma simteam super odihnita si am pus gogosari umpluti cu varza rosie, la borcan, uite-asa mi-a venit mie, ca de regula nu ma omor deloc dupa muraturi, dar de data asta am zis why not? am obosit un pic, ca am stat aproape 3 ore in picioare acolo in bucatarie, insa m-a ajutat si Alin si am terminat, sunt multumita.

In rest,raportez o noapte linistita, e ora 10.00 si gagalici inca doarme, si-a schimbat numai pozitia de vreo doua ori.V-am zis eu ca nu ii place in metrou si ca in weekend profita!

Azi am baut si un pahar mare cu suc fresh de porto, nici nu mai stiu de cand nu m-am mai atins de el,sper sa nu il agit, ca nu as vrea..
Oricum, mananc f putin, pentru ca nu mai intra, ma simt satula aproape imediat.

Mena, tare fericita am fost pentru tine si pentru linistea in care ai reintrat, e exact ce iti trebuia! , sa vezi acum ce creste pestisorul!!

-Onutule, bravo pentru bunele achizitii! Si pe noi ne-au sunat azi de la magazin sa ne ducem sa luam automobilullui bebelicescu-somnorescu, fiindca a ajuns.Iubi meu vrea sa il desfacem acolo si sa nu venim cu el in cutie, el abia asteapta sa il foloseasca, cred ca stiu cu ce o sa se joace azi hi hi

Epopeasca, `la multi ani!`cu mult drag si bucurie pentru bobocica ta, sa va traiasca, sa va bucurati de ghidusiile ei, sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si multumiti!

Mami, nu au sa iti ajunga 110 pampersi pentru o luna, gandeste-te ca el uda in jur de 8 bucati pe zi, poate si mai mult, depinde cum papa.Insa normal si sanatos este sa umple cam 8, asa ca iti mai trebuie:):), mai fa o comanda.

Eu am cumparat ieri, tot de la Huggies, saltelute de unica folosinta, pentru schimbat bebele prin diferite locuri pe unde te afli..aici nu exista toalete in magazine care sa nu aiba masuta aia de schimbat, insa mi se pare super sa folosesc o salteluta din aia care stransa e de dimensiunea unui pampers, decat sa pun bebele pe unde au fost pusi multi altii..Sunt 8 buc intr-o punguta si sunt doar 3 dolari si un pic.Mi s-au parut super!O sa ma duc sa mai iau!

La faza cu nasii, sunt de acord cu Onutz, pur si simplu nu vreau oameni care sa se simta obligati, nasii sunt parintii spirituali ai copilului, asta e cel mai important;a ca vrem noi sa oferim ceva sa ramana, din partea noastra, e altceva..Insa mie chiar mi-ar placea sa aleg eu hainutele, mai ales ca am vazut niste magazine super dragute cu hainute splendinde!..Si nu cum am vazut eu la un botez, in care l-au imbracat nasii pe ala mic intr-un costum alb din supraelastic, pe pielicica goala...si i-au pus o cruciulita de argint cu un lantic care ii ajungea pana la buric!Eu cred ca sorry, dar i-l scoteam imediat, citesc etichetele ca disperata, daca nu e 100% bumbac, nu iau!Mai ales acum cat e asa mic..

Important e ca bebele sa fie botezat de oameni buni si care fac asta cu drag si care se inteleg frumos si nu au cine stie ce stari de tensiune prin familie,- oameni frumosi la suflet.

Bioana, si aici e vreme uricioasa si au anuntat ploaie, dar oricum mergem la plimbareli, avem multe de facut..
Si mie imi place mult mult mult numele gargaritei voastre!

Ieri am cautat si eu camasi de noapte faine, insa nu am gasit, numai uriciuni..NU pot sa iau cine stie ce sexiciuni scurte si subtirele, ca sa le-a putea lua pe ale mele, ar fi simplu,insa nu stiu cum e in Ro, dar aici e un frig de lesini in spital, peste tot!iti si spune sa iei chestii groase cu tine, mai ales ca aici si vara e frig de dardai in spitale, brrr..

Angelique, Deny, Menics
Menics, am fost incantata sa stiu ca ai trecut cu bine testul de glucoza!

Va pup pe toate si va doresc o dupa amiaza frumoasa

32 + cu Nicholas

Mergi la inceput