Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Epopeasca eu am facut candida de la antibiotic si am folosit canesten gyn.Sunt 3 ovule pe care le introduci seara inainte de culcare.

29+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

A plecat sor-mea ! Doamne cata nevoie aveam de linistea asta!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Epopeasca nu am vazut ca ti-au raspuns fetele cam acelasi lucru,ti-am raspuns tie si am citit dupa.

Iparpala bine ai revenit!

Bubu mai ai un pic si gata scapi de scarbiciDe luni te asteptam sa scrii in fiecare zi

Eu sunt mai bine,am scapat si de junghiul dintre coaste mai apare dar mai rar

Azi am mai primit niste hainute pentru Stefanut.Peste 2 saptamani ma apuc de spalat si calcat si montat patut.De-abia astept

Despre pre si postnatal eu nu prea stiu mare lucru.O sa merg la dr. de familie saptamana viitoare sa vedem ce si cum.

Ne auzim mai pe seara ca acum merg sa pap ceva.

29+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Mena ma bucur ca ai scapat in sfarsit de sora taAsta e cel mai bun lucru care ti se putea intampla.

29+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mena, ce veste buna
Acusi vroiam sa te strig

Onutz 31+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Am pus pozica cu burtica mea de 25 de saptamani. Ma simt foarte gravida

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Menaaaaaaa ce burtica misto ai !!!! Doamne ajuta in contnuare!

31+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!

Am pritmit ieri rezultatl analizei: nu am contactat boala dar nici imunitate la ea nu am asa ca va trebui sa repet testul peste 2 saptamani.
Nici V. nu poate merge la gradi atata timp cat e virusul prezent. Sper doar sa nu apara cazuri noi. Ce ma preocupa e ca la adulti nu apar mereu simtome si pot fi bolnavi fara sa-si dea seama.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna dimineata. Ce mai faceti? Eu m-am sculat iar la 6, pentru ca iar Ema a considerat ca asta e o ora buna sa-si inceapa activitatea . Azi schimbam saptamana, am implinit 33 saptamani, incredibil cum a trecut timpul si cat de putin mai e. Mi-am luat concediu saptamana viitoare (ca mai aveam 18 zile de concediu de odihna) si m-am simtit cam obosita saptamana asta si mai am si treaba de facut. Dupa aia o sa mai lucrez cel putin o saptamana, dar daca-s ok si mai mult. Dpdv financiar ar fi foarte bine sa-mi ramana cat mai mult din concediul de maternitate si de odihna pentru dupa nastere, ca sa stau mai putin in CIC, pentru ca in CIC primesc mai putin de jumatate din banii pe care ii iau la munca si avem credite mari. Dar cel mai important e sa fim bine si eu si bb, asa ca o sa vad cat o sa mai pot lucra. Oricum e mult mai comod sa lucrez de acasa .
Valicutza, super ca iti prinde bine marirea indemnizatiei. Ce putin mai ai! Felicitari pentru rezultatul bun de la eco.
Alina, super ca te bucuri de concediu!
Nicoleta, iti multumim si tie pentru sfaturile despre alaptare.
Gina, sper ca ati reusit sa terminati curatenia la timp si ca reusesti sa fii zen in continuare.
Angelique, felicitari pentru cele 29 de saptamani.
Dannnah, ai dreptate ca greutatea de la ecograf e estimata si eroarea poate fi destul de mare.
Mena, felicitari pentru cele 25 saptamani cu pestisorul!
Doura, multumim inca o data pentru sfaturi.
Onutz, si eu sper ca tine sa nu am nevoie de biberoanele si sterilizatorul pe care le-am luat , sper sa pot alapta.
Bubu, . Mai ai o zi si scapi de serviciu. Ce supriza placuta ti-a facut sotul cu montatul mobilei copilului. Felicitari pentru cele 32 saptamani!
Angiuta, multumim de informatiile de la curs.
Mami_de2, felicitari pentru achizitii. Cu esarfa de cordon nu cred ca ai de ce sa-ti faci prea multe griji.
Iparpala, bine ai revenit.
Iulia, ce frumos ca ati fost cu totii in parc. Succes la control, sa fie totul ok.
Iparpala, deci se poate sa nu ai nici o zi de prenatal?
Mena, ce bine ca ai scapat de sora ta. Acum vei fi mai linistita. Super burtica!
Angi, bine ca nu ai luat boala, sanatate sa nu o iei nici de acum.
O zi buna sa aveti si sanatate tuturor!

Andreea 33+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Mai bifam si noi o saptamana si azi schimbam numarul.Am implinit 33 de saptamani.Andie,te pup !
Week-end placut ,fetelor !

Alina 33+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput