Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
mena1906 spune:
Neaaataaa!!! Pup toate fetele!!! M-am trezit infometata si micul pestisor nu m-a lasat sa mai dorm pana nu am mancat! Va astept la check si cornuri cu cioco si un pahar de lapte. Mmmmm! Andie,Onutz,Mami
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard
In love with my little kid :X
ela_04 spune:
Neata`! pe mine ma trezeste baiatul in fiecare dimineata de la 6,30
zici ca se duce omuletul meu la munca... daca si fata o sa fie la fel ... vai de capul nostru.
e minunat mai ales in wk...
Inca nu am gasit raspuns la problemele mele... am vorbit cu sotul dar nici el nu are nici o idee..
Noi stam in Berceni. La Aparatorii Patriei, la case.
Astazi intru si eu in saptamana 34... ufff ... imi e din ce in ce mai greu...
baiatul a venit la 42 de saptamani...nu vroia neam sa iasa
cu o zi inainte ma chemase doctora la control si mi-a zis "maine vi la spital si iti provocam nasterea". cred ca de frica am nascut
in noaptea aia s-a rupt dopul...
& +33
dannnah spune:
Neatza fetelor!
pe mine m-a apucat panica (din nou), ca nu am nimic pregatit, nici ptr mine nici ptr bebe. Daca Doamne fereste deseara trebuie sa merg la spital, nu am nici macar o pereche noua de slapi de casa! Eu la sarcina trecuta aveam totul pregatit pe vremea asta, bagajul statea langa usa.
Am un sac intreg de hainutze primite plus ce mai am de la Mara, trebuie alese, sortate, spalate...are ceva daca la maternitate nu duc hainute noi? Sau ar trebui sa cumpar cateva nou noute...Cred ca e cam tampita intrebarea Inca nu mi-e clar ce haine le trebuie la maternitate. E de ajuns o pijamalutza din aia intreaga cu capse, sau trebuie si body dedesubtul ei???
Nu stiu de ce sunt asa de agitata - se spune ca inainte sa nasti te apuca organizarea si curatenia...sper ca nuuuu!!!!
Va pup
mamica de Mara - 3 ani si 28+
ela_04 spune:
dannnah, stai linistita ca mai este timp. Eu ce mai aveam de la baiat (ca am tot dat) si mergea le-am bagat la masina si le-am fiert. desi au stat bine mersi in sifonier. Apoi au mai stat la locul pt calcat vreo 2 sapt pana m-am hotarat sambata trecuta sa le calc...
Am cumparat pt fetitza doua bady, manusi si pantalonasi roz toate
nu am gasit nici o caciulita draguta si de calitate. numai prosti.
am mai luat un scutec de infasat si un prosopel (tot de la baiat, albe). Cam atat de imbracat. Restul le las acasa...gata pregatite. daca mai trebuie ceva imi aduce sotul. sper ca nu.
Le-am luat din Auchan. Cam 6 lei bucata. Sunt din bumbac desi cam subtirele... a si am mai luat o salopeta mai grosuta... tot roz...normal
& +34
bioana spune:
neata va ureaza si irina din madrid. a venit toamna la noi, ploua cu galeata.nu imi prea vine sa ies din casa...e si greva la metro,o sa iau autobuzul...dar important e ca incepe weekend-ul!! BUBU,e vineri!!!!ultima ta zi de munca, nuż ce bine....
am schimbat si noi prefixul!!am intrat in saptamana 30!!sa dea dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit. sa stea papusa mea acolo pana la termen.
ANGIUTA pentru moasa ta.noi suntem vreo 25 la curs si toate la prima nastere.cred ca de aceea ne-a pus filmuletul...oricum nu a fost prea inspirata...probabil voia sa stim exact cam ce ne asteapta.normal ca poate sa fie mai usor,si difera de la femeie la femeie dar macar sa stim la ce sa ne asteptam.ea tot ne spune ca trebuie sa ne pregatim pentru orice si ca daca o sa fie cezariana sa nu ne gandim ca e vina noastra.matematica nu functioneaza aici.regulile nici atat.zicea ca o femeie insarcinata, mai ales la prima sarcina traieste in nori(nu toate, dar majoritatea) si sa nu ne asteptam sa fim primite cu flori cand ajungem la urgente cu contractii.ca o sa primim un tratament corect,asta da.....
hai ca imi fac curaj si ma pregatesc sa ies. un sfarsit de saptamana cat mai placut ca dorim!!
embarazada de 30+
o fetita...
IPopica spune:
Neata, fetele!
Am vazut pe prima pagina ca Menics e notata cu DPN 30.09. Incepem sa-i facem galerie sau e o eroare? Mai sunt numai 2 zile pana la data mentionata ...... Menics? esti prin zona?
In alta ordine de idei, v-am citit zilele astea, dar nu am avut nimic de comentat.
Dimineata am fost sa donez sange pentru glicemie. Ne-a luat jumatatoiul de-o aripa si pe mine si pe inca o gravida de la coada si ne-a montat in fata sirului, pt ca pe usa scria cu majuscule ca burtoasele au prioritate, dar noi doua stateam cuminti la coada.
Iar azi este ultima zi la serviciu . De luni o sa fiu o balena esuata pe canapeluta . Le-am adus colegeleor oua kinder si ma astept sa ma apuce bocitul mai spre finalul programului
Zi usoara si week-end de relaxare!
gogoasa hormonizata
irilac31 spune:
Neata, mai fete da asa putine hainite pt bebe luati la spital??? Adica eu ma gandeam ca imi trebuie vreo 5 schimburi (in fiecare zi de stat in spital cate un schimb) ...si hainitele de bumbac ale bebelasilor, se pot fierbe? Pai eu ma gandeam ca si daca le spal pot intra la apa, daca le fierb, nu se flenduresc?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
28+
angiuta spune:
irilac eu nu am fiert niciodata haine, nu stiu. Dar nu consider necesar sa fie fierte. Spalate la max. 60 de grade, cu o clatire extra fara balsam si calcate pe ambele parti (fata si dos). Asa am procedat la V. si asa voi face si acum.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 29+
tnicoleta spune:
Buna fetele
Mena - Multumim de mic dejun. Eu acum pap budinca cu paste. Ar merge si un pahar de lapte. Super ca a plecat sora ta. Acum te poti odihni in voie.
Angiuta - Super ca nu ati contactat boala.
Dannah - Mai e timp inca sa pregatesti ce trebuie. Incet, incet le pui pe toate la punct.
Ela - eu stau in coltul opus al orasului, dar de e nevoie te pot ajuta cu baitu. Sau poate sta mai aproape de tine una dintre fete.
Hainutele pt spital sunt ok, nu cred ca trebuie mai multe. Eu am inceput sa am o problema cu nuanta roz pentru fete. Cu siguranta pentru Corina voi alege alte culori. Ii las Biei placerea de a se imbraca in roz .
Ioana - Mare dreptate are moasa ta. Asa am fost si eu la prima sarcina. Imi imaginam ca dupa ce o sa nasc o sa fiu din nou mobila la maxim si pusesem si gand rau faiantei din bucatarie sa o curat. Si in seara marelui eveniment internata la 12 noaptea, imi iau ramas bun de la sot si ii spun: "Dimineata o sa ne tinem in brate". E, si normal ca n-a fost asa.
Nicoleta 27+ Corina
bioana spune:
IPOPICA ma bucur ca ai intrat si tu in concediu!!super.era timpul, nuż
DANNAH ai timp sa te pregatesti...
noi la spital trebuie sa ducem doar o paturica si hainele cu care o scoatem din spital.am 2 salopete groase,de acelea cu gluga si toate cele,pe roz si una intreaga, tot pe roz,doar ca nu e chiar asa de groasa.cred ca cu un bodi intreg si un costumas e ok.....ne mai gandim.
embarazada de 30+
o fetita...