Delfinasi jucausi de iulie-august (92)
Raspunsuri - Pagina 13
carla_2008 spune:
Giorgia cum mai esti?cu ce afaceri te ocupi?cum rezista Antonia fara tine?
vai eu cred ca la varsta asta e cel mai greu de despartit de pici pentru cateva zile,cel putin Mateo imi rupe inima,cand intreaba trist unde e mami lui,se face ac vb cu mine la tel daca nu sunt,se mai trezesc noaptea si spun ca vor sa doarma cu mami. Iar la gradi spune ca nu ii place,desi merge acolo si nu plange,il vad ca e trist. Ce sa fac?Carla doar cand si cand intreaba ea e mai seaca,dar noaptea dupa ce lipsesc o zi-doua(cum am fost la Buc sau au fost ei la Boga),doarme numai la mine in brate,ma topesc va dati seama!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 [vai eu cred ca la varsta asta e cel mai greu de despartit de pici pentru cateva zile,cel putin Mateo imi rupe inima,cand intreaba trist unde e mami lui,se face ac vb cu mine la tel daca nu sunt,se mai trezesc noaptea si spun ca vor sa doarma cu mami. Iar la gradi spune ca nu ii place,desi merge acolo si nu plange,il vad ca e trist. Ce sa fac?Carla doar cand si cand intreaba ea e mai seaca,dar noaptea dupa ce lipsesc o zi-doua(cum am fost la Buc sau au fost ei la Boga),doarme numai la mine in brate,ma topesc va dati seama! Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 |
asa mi se pare si mie
eu initial am pus-o pe seama faptului ca Matei nu a prea stat fara noi - in toata viata lui am lipsit de 2 ori cate 5 zile - iar la mama doarme poate 1 noapte/luna...dar sunt si luni cand nu doarme acolo...
a inceput sa nu ne lase sa plecam la servici
dimineata vrea doar la mine in brate
azi dimineata m-am dus in dormitor sa ma imbrac si l-am lasat cu bona...la un moment dat a fugit in bucatarie sa ma caute, nu m-a gasit si a mers la usa de la intrare, targea de clanta, plangea si striga "mamaaaaa"
bai, mi s-a rupt inima!
bona mi-a zis ca se calmeaza foarte repede dupa ce plecam se ia cu jucariile si uita...asa e...am verificat inregistrarile
ooana spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Oana ce inregistrari??? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 |
inregistrarile de pe camera
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena :))) denisa, oana e spioana Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
si eu ii spionez la gradi!!ma uit chiar acum pe camera!s-au trezit!!
ochidut spune:
Oana, ce fain a fost in w/endul vostru
Racusor, dar in ce parc sunt mesele astea de desenat?
Si Larisa e in faza in care se desparte mai greu de mine.
Azi dimineata imi luase tel si nu puteam sa plec. Am facut o diversiune, am vazut niste mizerie pe jos langa canapea si i-am zis :ia uite, dar ce e acolo, ce urat, ar trebui sters" ea :"o-oo"
eu :"du-te si ia mopul tau si sterge", ea "ahh, ce mizerie" - si se duce sa ia mopul; apoi pana sa plec a tot sters si tot zicea "ahh, ce mizeie; e mizeiei mudara"
de Larisa Ioana 24.06.2010
racusor2010 spune:
Oana parcul de la Stadionul National, chiar in fara locului de joaca
Oana M sa stii ca asa face si Andrei, are zile cand plange sa nu plec la serviciu, dar dupa ce plec eu, e ok, nu mai are nimic...eu cred ca lor nu le place ca plecam la serviciu, ca trebuie sa stea cu altcineva si isi incearca norocul sau incearca sa ne arate, cum stiu ei, ca ar vrea sa stea cu mami acasa, nu cu bona...dar nici nu e o problema cu bona, de asta se poarta foarte bine ...daaar,, uite, daca e vreo bunica la noi, nu reactioneaza la fel, pentru el bunica e o parte constanta, nu stiu cum sa zic, adica nu pleaca seara, cand vine la noi, bunica e acolo 100%...seara la fel, cand ajung acasa, nu vrea decat cu mine si uneori face crize, parca s-ar descarca de faptul ca toata ziua nu a plans, acum e cu mami, a fost suparat ca nu a stat cu mami, trebuie sa planga sa isi alunge tristetea si supararea asta, dar apoi e ok...sper ca m-am facut inteleasa ...
daaar, oricum ar fi , ti se rupe sufletul cand ii lasi asa
tina_80 spune:
Fetelor, mie R mi a racit
Aseara am fost la dr familie si suntem pe tratament
Sumetrolin, ibupofren, aerius si Isoprinosin
Sper ca pana Vineri sa fim mai bine