FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

alilumi
am primit si sms de la dr. A ... mi-a lasat un gust cam amar "daca persista mergeti la spital"... ATAT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Scumpele mele doamne am o mica nelamurire....
i-mi este si rusine ,dar eu vineri trebuie sa merg la 1 monitorizare si...am o scurgere rosiatica maronie inca de cand am inceput microgy.i-am spus luciei si a spus ca este normal...dar intrebarea mea este alta cum sa merg asa la dr???? help...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystyne

Scumpele mele doamne am o mica nelamurire....
i-mi este si rusine ,dar eu vineri trebuie sa merg la 1 monitorizare si...am o scurgere rosiatica maronie inca de cand am inceput microgy.i-am spus luciei si a spus ca este normal...dar intrebarea mea este alta cum sa merg asa la dr???? help...

Si eu am fost la prima monitorizare tot cu scurgere....Monitorizarea a fost facuta de Dr. Stan, l-am anuntat de asta in timp ce ma dezbracam si mi-a zis sa nu imi fac probleme, ca e normal, sa stau linistita.
A facut masuratori si toate cele si a fost in regula.
Deci, nu-ti face probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Multam tare Stefana...dar mor de rusine dar asta este mergem inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Annika cum te mai simti ?
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Annika iti tinem pumnii sa treci cu bine peste starea asta, sigur e ceva trecator si o sa fie bine. Ai vazut ca se intampla sa existe asemenea scurgeri insotite de crampe, trebuie sa gandesti in continuare pozitiv, sa nu te stresezi si sa-ti gasesti un medic bun pe care sa-l gasesti disponibil la orice ora. Pentru ecografiile mai importante da, poti insista pe un doctor ffff bun, cel mai bun in domeniu, dar in rest conteaza foarte mult si disponibilitatea medicului.
Speram sa vad ca intr-un spital privat, in care se platesc sume atat de mari, sa fim tratati cu mai multa atentie. Sa-si dea si ei interesul ca sarcina sa decurga cat se poate de bine - atata cat depinde de ei. Era normal ca Lucia sa zica ca nu se pricepe dar ca cineva din Dep MF te va contacta imediat, si-ti va spune ce trebuie sa faci. E ciudat si trist cum inainte Lucia/Dr. Albu le dadea la fete informatia cu tratamentul 4xDuphastom, etc si acum ai primit un raspuns atat de evaziv. Sper totusi ca in continuare sa existe mai mult interes din partea lor, la cat suflet si speranta stiu si ei ca punem in tratamentul acesta.

Cri Cri Cri tu parca ai facut un FIV de curand. La fel mi s-a intamplat si mie in primele luni de dupa primul FIV, imi intarzia multe zile, in conditiile in care inainte imi venea la 26-28 zile, niciodata mai tarziu. Dar sa-ti zic un secret: ar fi bine ca lunile acestea sa "prestati" mai insistent (daca nu aveti probleme determinate ptr care nu poti ramane natural), eventual sa va luati o saptamana libera in perioada respectiva, cand sa nu te stresezi, sa fie totul linistit in sufletelul tau. Se spune ca Fiv-ul are si rolul unui tragaci cu efect intarziat, si mentine efectul unei stimulari mai puternice si lunile urmatoare, deci sansele de a ramane insarcinata sunt mai mari. Asa a "patit" o prietena de-a mea care dupa 6 ani de incercari nereusite a ramas insarcinata in prima luna de dupa fiv. Deci bafta! Iar daca luna asta ai avut ovulatia mai tarziu, spre sfarsitul ciclului, este posibil ca si testul de sarcina sa fie clarificator mai tarziu. ;)

Angelica
cand iti propui unmatorul Fiv? Tot la Dr Albu il vei face?

Qiao multumim pentru urarea de la inceput

toate fetele si burticile

Mergi la inceput

Lili, ce mai faci? Ti-ai luat embrionasii la purtator? Stiu ca ziceai ca pe 22 sept ai ET. Succes! Sa se prinda si sa stea lipiti de mami pentru urmatoarele 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

Qiao
deci ... am prins o feresatra la prof. Bratila la Medicover si am fost la control... mi-a facut si eco, pe care am uitat-o in masina dar o s-o iau dupa masa ca sa va zic ce scrie pe ea- tot ce-mi aduc aminte e ca a zis sac gestational de 11mm - o fii bine, n-o fi bine nu stiu ... mi-a zis ca el nu vede ca ar fi vreo problema si m-a pus sa fac beta- acu' astept iara vreo 24h dupa rezultat. Intre timp o prietena a vb cu dr. Marinescu si mi-a facut programare ptr sambata ... o sa ma duc si acolo... iara vineri la Medlife la eco. Scurgerea tot o mai am ... e mai mult spotting, nu e constanta adica de veo 2-3 ori pe zi cate-un pic

Mergi la inceput

Annika intereseaza-te si de programul lui Herghelegiu. Stiu ca pentru asemenea eco e mai profi decat prof. Marinescu. Iti tinem pumnii si-ti dam o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, sper ca te-ai mai linistit un pic dupa eco . Dar vad ca tot spre medici aglomerati te indrepti... Sper sa nu stai prea mult pe la usi, sa te stresezi si mai tare. Iti doresc numai bine

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 15+

Mergi la inceput