FIV cu Dr. Dragos Albu 67
Raspunsuri - Pagina 17
crystyne spune:
Din cate se vede domnitele vin numai cu beta super mare ..se pare ca asta o sa fie anul cu multi .
liza79 spune:
London, Lili, felicitari!
Am lipsit si eu 3 zile, si ce sa vezi, cand m-am intors, o gramada de vesti bune . Felicitari fetelor, sa o tineti tot asa!
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 17+
pety1981 spune:
[bibe
felicitari London!sa ai o sarcina usoara si finalizata cu bebel sanatos si frumos!Doamne ajuta!nici nu vreau sa-mi imaginez ce fericire pe capul tau:):):)
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza laparoscopia in 02.10.2012
urmeaza FIV
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE
London2012 spune:
Va multumesc tuturor! Si imi doresc sa fie bine pentru toate!
Ma simt incredibil! Am fost blocata de emotii iar acum parca plutesc. Stiu ca mai sunt multe etape de trecut dar am speranta ca o sa fie bine!
Va pup si va imbratisez!!! tare tare tare!
EllaE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui London2012 Dragelor, Sambata am avut sangerare si am urmat instructiunile date: 4 cp duphaston, 2 la 6 ore si tot asa. Azi, in ziua 13 am fost la bhcg. Rezultatul: 1022.77!!!! Va doresc tuturor bhcg mari!!! Sunt emotionata cum n-am crezut vreodata! |
London mesajul tau a fost foarte clar din prima postare. Doar ca la momentul la care ne scriai frumoasa veste inca nu aveai publicate 10 mesaje si atunci mesajele tale asteptau sa fie trecute prin vizorul moderatorului. Asa se face ca desi tu ne scriai, informatia aparea publica si pentru noi la un anumit interval.
cumintzica12 spune:
Felicitari, London!!!!!!!
Eu vazusem mesajul, dar recunosc ca nu l-am priceput
Sunt imbucuratoare astfel de vesti, si ne dau sperante tuturor aspirantelor la titlu de mamica!
Sa auzim de la toate nu,ai vesti bune!!!
lumimar spune:
Muahhhh.....fetelor ce vesti minunate pe aici!
Felicitari gravidutelor!!!
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
pety1981 spune:
neata ...nu vine nimeni la raport cu greturi?:):D
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza laparoscopia in 02.10.2012
urmeaza FIV
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE