FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

london .............tripleti scrie pe tine ,bv felicitari din toata inima !Embriolog pe cine ai avut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

Buna dimineata! Sa avem o zi frumoasa!
Eu greturi am foarte putin si am crezut ca sunt de la toate pastilele pe care le iau. Doar sunt foarte balonata seara.
Altfel, dupa vestea buna de ieri acum am inceput numaratoarea inversa pana la eco. La valoarea bhcg inteleg ca e posibil sa fie gemeni sau chiar tripleti. Deci acum astept iar 2 saptamani.

Va pup!

Mergi la inceput

angelica28, pe terry l-am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

London,ti-a bagat 3 embrionasi parca...nu?credeam ca nu baga decat maxim 2.cate zile a durat tratamentul tau pana la punctie si in ce zi a ciclului ai inceput tratamentul?

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza laparoscopia in 02.10.2012
urmeaza FIV
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Hello girls! Imi pare tare rau ca am lipsit, dar trec printr-o perioada foarte grea si tulburatoare..

Pupici pentru burtici, Doamne ajuta mai departe!

Arabella si eu am fost la consult pe 12.10 la ora 12:30!!! Ai fost cumva chiar langa mine, ca in rest erau numai gravidutze pe acolo.. eu eram cu o bucata sot tare agitat care ceda locul la gravidutze! :D

Vineri pe 12.10 ma bag (vrand/nevrand)la o laparoscopie la dr White.
Si eu am dosar depus in iulie si d-na Domnica mi-a spus ca deocamdata se asteapta raspunsul de la MS, dar dansa era optimista.

Pupici pentru doamne curajoase!

Mergi la inceput

pety1981, am inceput undeva la sf lui iuilie cu microgynon iar la inceputul lui septembrie am inceput tratamentul efectiv (cu diphereline si apoi menopur si clexane). Practic a durat 21 de zile pana la punctie.
3 embrionasi mi-au pus inapoi pentru ca a fost o problemutza in sensul in care din 13 ovule injectate, 11 au fetilizat (ceea ce au zis ca e f bine) dar doar 3 au fost ok. Si atunci au zis ca e mai bine asa. Am intrebat motivele pentru care doar 3 au ramas de grad bun si f bun dar evident ca motivele sunt numeroase si greu de identificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Pety, ajuta-ma! Am si eu o intrebare delicata: tie ti-au pus sonda la laparo,cand te-ai trezit aveai asa ceva ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Buna dimi la domnite!

Am venit de la monitorizare cu aceste rezultate
6 fol,endo de 5.03 oricum dr.white este optimist..

Pup toate doamnele si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cumintzica12 spune:

Rik, pot sa-ti raspund eu :) (tot la albu am facut laparoscopia saptamana trecuta).
Da, m-am trezit cu sonda si iti spun sincer ca a fost o binecuvantare...in ziua operatiei nu m-as fi simtit in stare sa ma duc la baie, insa a 2a zi (cand m-am si externat) dimineata, intrebam eu nerabdatoare cand mi-o scoate. Ustura putin cand o scoate, dar nu e nimic de speriat, stai linsita :)

Daca ai alte intrebari, nu ezita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Raluca, si eu m-am trezit dupa laparo cu sonda, insa eu din nefericire mai aveam si o infectie urinara despre aflasem de curand si de-asta m-a usturat rau cand mi-a scos sonda si apoi inca o zi. Altfel, n-ar trebui sa o simti prea tare si nici sa te deranjeze cand o scoate.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 17+

Mergi la inceput