Nou! O branzica natur speciala pentru copii!
Raspunsuri - Pagina 4
Anda08 spune:
Citat: |
Anemona11 Publicat la - 04/10/2012 : 09:51:27 Intrebare: Cum stim daca un copil primeste suficient calciu? Ca doar nu facem analize la copii? Eu nu mi-am pus niciodata problema calciului in alimentatie dar banuiesc ca daca nu apar simptome totul este ok, nu? |
Draga Anemona11, ca raspuns la intrebarea ta iti recomand articolul:
- www.desprecopii.com/info-id-440-nm-Cand-este-nevoie-saI-dau-suplimente-de-vitamine.htm" target="_blank">Cand este nevoie sa-I dau suplimente de vitamine?
De asemenea, raspunsuri interesante mai pot fi gasite si aici:
- www.desprecopii.com/info-id-271-nm-Lipsa-calciului-o-boala-a-copilariei-cu-consecinte-la-maturitate.htm" target="_blank">Lipsa calciului – o boala a copilariei cu consecinte la maturitate
- www.desprecopii.com/info-id-1227.htm" target="_blank">Hipocalcemia-nivelul scazut al calciului in organism
- www.desprecopii.com/info-id-9323-nm-Cand-ar-trebui-luate-suplimentele-de-calciu.htm" target="_blank">Cand ar trebui luate suplimentele de calciu?
- www.desprecopii.com/Danonino/articol-1.html" target="_blank">Importanta Calciului si Vitaminei D pentru cresterea copiilor
- Simptome lipsa de calciu sau vit D
- Totul despre calciu
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
little_mj spune:
citat din mesajul lui Anemona11 Intrebare: Cum stim daca un copil primeste suficient calciu? Ca doar nu facem analize la copii? Eu nu mi-am pus niciodata problema calciului in alimentatie dar banuiesc ca daca nu apar simptome totul este ok, nu? |
Eu cred ca dac#a dam copiilor zilnic ceva, ori iaurt, ori branzica, ori alt produs lactat care contine calciu, nu trebuie sa ne facem griji.
little_mj spune:
Ideea unei portii de calciu dimineata e si sanatoasa, si practica. Dimineata, cand ii duci la gradi/scoala, e prea devreme sa manance micul dejun (cel putin in cazul nostru) si atunci ii dau un iaurt. De obicei ii luam danonino cu furcte, dar se cam saturase de aceleasi arome. Danonino natur mi se pare o idee buna: il poti manca simplu sau îl poti combina cu miere ori cu diverse dulceuri si gemuri.
little_mj spune:
citat din mesajul lui rall Eu am cautat-o la 4 magazine, fara succes. Ma uitam dupa recipiente mici, de 50 - 75 gr, daca spuneti ca se mananca 3-4 bucati o data, dar nimeni nu stia nimic |
Nu gasesti peste tot, Si eu am alergat ceva pana am dat de ea.
little_mj spune:
citat din mesajul lui roli25 Vad ca ai mei copii fac exceptie. Am primit-o cadou la gradi, dar nu le-a placut la nici unul. Dar nici nu ma ingrijorez, ca pe mine una, nu ma convinge Danone orice-ar spune. |
Nu le place nici daca le combini cu ceva dulce? Dulceata sau stafide, de exemplu? La noi tine treaba asta. Încearca numai.
bb_yasmi spune:
la noi in familie se consuma foarte, dar foarte multe lactate, de ex lapte cumparam la sf de saptamana 10-12 cutii + inca 4 l/saptamana de lapte de vacuta de la tara proaspat muls atunci cand il primim. sa nu mai spun ca suntem fan cas, telemea, branza dulce....etc. si iaurtul sta la loc de cinste
de asemenea calciu il "luam" si din ceapa, brocoli,varza, conopida,oua,usturoi....etc
am foarte mare noroc sa am parte de o familie mancacioasa de la cel mai mic membru la cel mai mare :)))) care nu sunt pretentiosi si care mananca cu placere legume, carne, lactate,fructe, etc
little_mj spune:
Imi cer scuze ca arunc pe-aici cu texte scrise aiurea, cu diacritice, dar sunt noua in teatru si-mi ia ceva pana ma obisnuiesc. :)
Dar altceva voiam sa va spun, de fapt, sa va arat, si anume rezultatle unui sondaj referitor la diversificare si branza de vaci. Detalii aici: http://mmmmmmmara.blogspot.ro/2012/10/dd-nu-bate-cu-batu-sau-tare-ti-mai-plac.html
little_mj spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi la noi in familie se consuma foarte, dar foarte multe lactate, de ex lapte cumparam la sf de saptamana 10-12 cutii + inca 4 l/saptamana de lapte de vacuta de la tara proaspat muls atunci cand il primim. sa nu mai spun ca suntem fan cas, telemea, branza dulce....etc. si iaurtul sta la loc de cinste de asemenea calciu il "luam" si din ceapa, brocoli,varza, conopida,oua,usturoi....etc am foarte mare noroc sa am parte de o familie mancacioasa de la cel mai mic membru la cel mai mare :)))) care nu sunt pretentiosi si care mananca cu placere legume, carne, lactate,fructe, etc mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
sa stii ca da. al meu baiat a renuntat la 4 ani la lapte si de-atunci nu mai pune gura pe el. numai iaurt mananca sau branzica danonimo. telemea nu, un singur tip de cascaval, doamne fereste branza de vaci simpla... ce mai, e un chin sa-l fac sa manance lactate. sper sa n-am aceleasi probleme si cu fata.
admin spune:
Am trimis un mail la toti cei care vor primi un cupon. Daca nu ai primit acest mail, probabil ca nu esti pe lista de 50 de persoane. Daca doresti mai multe amanunte sau iti este teama ca mailul a ajuns in SPAM, poti sa ceri detalii folosind optiunea AJUTOR din coltul dreapta sus.