Copii care se plictisesc la clasa pregatitoare...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Dar de ce se plictisesc, de unde stiu atatea lucruri, daca nu va suparati ca intreb ? Au invatat la gradinita sau i-ati invatat voi acasa ?

Eu sunt de parere ca nu trebuie grabite lucrurile, si ca nu foloseste la nimic (ba dimpotriva) sa fii cu mult mai avansat decat colegii tai ... Sau, daca stiati ca aveti copii atat de avansati, trebuia sa-i dati direct in clasa I (inca nu e timpul pierdut, cred).

Aveti putintica rabdare, programa se va incarca suficient in anii care urmeaza, cel putin asa am inteles de la toti parintii cu copii de clase mai mari cu care am vorbit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am copil de clasa 1 care stie tabla inmultirii. Ce sa fac? Sa-l dau intr-a 4-a direct? Nu l-am invatat eu. Se juca in camera in care fratele mai mare invata. E un exemplu "de unde stie". Si el se plictiseste momentan pt ca fac liniute si cantecele ca la gradi, dar asta e doar inceputul. Sunt sigura ca va gasi suficiente lucruri noi care sa-l faca sa se duca cu placere la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Folositi timpul si faceti sport, un curs de limba straina, muzica sau orice altceva care sa umple nevoia de invatare, ziceti voi, nesatisfacuta de scoala. Timpul acesta nu se mai intoarce inapoi si chiar si pentru cei mai cei copilasi va veni vremea cand vor fi incarcati de scoala cu cat nu pot duce.

Si e mai bine sa testati terenul si sa vedeti daca au copiii vostri inclinatii spre alte activitati acum, cand este vreme.

Eu zic sa nu va plangeti si sa cereti sa faca clasa a I-a in clasa pregatotoare, a II-a in a I-a, s.a.m.d.

Mergi la inceput