Piersicute de iulie-august 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
roxypuy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 Iiuli vezi ca exista o analiza speciala care depisteza daca sāngele din scaun provine din stomacul sau e doar colonel iritat. Cei de la synevo o fac si trebuie dus#259; proba imediat dupa de a facut. Daca te intereseaza caut rezultatul si iti spun cum se cheam#259; analiza noua ne-a fost recomandata la spital cand avea Ana scaun cu sange Mami de doi leuti - Ana si Silviu |
cred k pt mine era asta pls daca poti sa-mi spui cum se numeste analiza ca sa o facem si noi. oricum cred k e de la colonul iritat pt k din cate am citit dk era din stomac ar fi fost maro spre negru (sangele digerat isi schimba culoarea).
e ziua ta azi??? LA MULTI ANI!!!! sa ai parte numai de clipe minunate alaturi de cei doi puiuti si petrecere frumoasa la botez!
adarev spune:
La Mul#539;i Ani , Maria! Petrecere frumoasa la botez si mult#259; s#259;n#259;tate lui Silviu. Roxy , #539;i-am l#259;sat PM.
Carmen_80 spune:
Maria La multi ani! Si petrecere frumoasa la botez.
Eu m-am trezit sa bag pompa. noapte buna in continuare.
michelle1981 spune:
La multi ani Maria! Sa fii fericita, iubita si implinita alaturi de familia ta frumoasa!
Si eu prezenta la pompat, in seara asta mergem la o cumatrie si o las pe Clara la sora mea timp de 5-6 ore. Am sanii cam moi dar insist
Carmen_80 spune:
Cred ca nu trebuie sa-l mai las sa doarma pana la 7.30, ca vad ca dupa ce mananca nu mai doarme . Deci iata-ma in picioare...
Va servesc o cafea, un ceai, un capucino, ce doriti...
Kimmy spune:
Buna dimineata!Haideti la o cafeluta.Eu m-am trezit cu o durere de cap crunta.Aseara de la 11 pana la 12.30 s-a trezit de vreo 20 de ori cu dureri de burtica,asta dupa ce nu a dormit deloc de pe la 6 dupa-masa.
Fetele care aveti azi botezul,va doresc sa decurga toate cum va doriti!Distractie placuta!
Roxy,mie dr mia spus ca e posibil sa aiba o mica sangerare vaginala,din cauza hormonilor,dar nu stiu daca se mai aplica la varsta asta.Timi a avut,pe la 2 sau 3 saptamani.Sper sa iasa bine rezultatul analizei,sa nu-ti mai faci griji.
Fetelor,pe mine ma dispera maxim reclamele astea de pe forum.Mai ales alea ce apar cand se schimba pagina sau daca dau refresh.Mai nou am una in josul paginii cu o limba super gretoasa,cat pe ce sa vomit cand am vazut-o.Eu nu ma pricep prea tare la calculatoare,daca stie cineva ce as putea sa fac sa nu mai apara,as fi recunoascatoare
Inca nu stiu ce facem azi,parca nu as sta pe-acasa,desi vremea e
ginamaria spune:
Buna mamici de piersicute,
am si eu o piersicuta obtinuta dupa 5ani de operatii,tratamente si IA.Avem 6saptamani si ne intelegem bine,chiar foarte bine atata timp cat nu ii stric programul si nu plecam de acasa.Asta si pentru ca nu stiu si nu reusesc sa ma organizez daca trebuie sa ajung undeva la o anumita ora sa plecam mancate sau in timpul somnului.uneori doarme 5ore uneori 2...nu reusesc sa fac cumparaturi ca pana apuc sa iau ce imi trebuie se trezeste si urla ca din gura de sarpe de se uita toata lumea la noi.voi cum reusiti sa va mai faceti si treburile voastre?papa doar de la tzitzi nu ia nici suzeta i se face greata orice model am incercat deci nici din sticla...am ajuns sa fiu f.stresata cand trebuie sa plecam de acasa chiar daca e si ea cu noi...multumesc,
Fleurdelise spune:
Buna fetelor, ce liniste e pe aici.
Cred ca dormiti dupa petreceri, nunti, botezuri...
Porumbita, Roxypuy, asteptam vesti bune.
Noi am avut o noapte linistita, o trezire la 3. Acum de dimineata dupa ce a papat, mi-a vomat la ragait de m-a umplut toata de lapte si el s-a umplut mititelul pe fatzuca de era plin pana in ochisori. Dar in rest suntem veseli si bine dispusi. Sa vedem cum trece si ziua asta sper sa nu fie ca ieri, papa in continuu.
Kimmy, habar n-am cum se scot reclamele, eu le ignor. Pana la urma, cam din asta traiesc site-urile...
Ginamaria,incearca s-o obisnuiesti cu biberonul cu lapte muls, dandu-i un pic de supliment dupa fiecare supt, acasa. Altfel, nu ai incotro si trebuie sa o alaptezi in public. O poti face discret in masina, sau unele mall-uri au camere de alaptat, sau pur si simplu va acoperiti cu un sal. In rest, e cam micuta sa aiba vreun program si nu poti fi sigura niciodata ca va dormi "in deplasare". Eu imi fac treburile casnice cand doarme puiul, doar ca, mai nou, la 3 luni si aproape sapt., nu prea mai doarme ziua. Asa ca le fac dupa ce adoarme "de noapte", dupa 7-8. Cand trebuie sa plec pe undeva cu el, il pun in scoica pur si simplu si e linistit, in masina doarme. In magazine, daca bazaie, ii dau lm de la san sau din biberon.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali24 dana mersi.si oare daca eu am inceput cu astea si ma duc cu cel de 4 luni cumparat de aici il da la copil dr de acolo? denis leon(28.06.2012) rafael albert(25.05.2007) sunt o mamica fericita |
Nu prea cred Ali ca se risca cineva sa i-l faca.
Dar aici daca are sotul asigurare sunteti si voi implicit asigurati si la copii nu se plateste nimic.Asa ca nu are rost sa-l cumperi de acolo.In plus stiu ca trebuie tinut la rece,deci mai complicat transportul.
Maria,La multi ani!!!!
M-am uitat pe la pozele noi...frumoase foc.
Roxypuy,parca seamana bine cu tati printesa voastra.Ce frumos ii sta cu rochita!
Eu vreau sa-mi pun Mirena,dar aici parerile sunt impartite si depinde de fiecare femeie.Cred ca e ca si la pilule de fapt,fiecare reactioneaza altfel.
Voi nu vreti bb2?sau nu in urmatorii 5 ani?
Fleur,ce vorbaret e Eric cu animalutele...si e leit mami,de parca tati n-a fost pe acolo.
Laura,ce falcute are bb...sa nu mai spui ca nu ai lapte sau nu e bun!
Kimmy,eu nu am aceleasi reclame ca tine!la mine sunt pe germana.cred ca depinde pe ce pagini ai mai intrat.
roxypuy spune:
yellow! raportez o noapte luunngaaa de somn culcat la 23 dupa baie si trezit prima data la 8.30 pt papa, apoi la 12 amandoua zic si eu ca tine fleur - daca as reusi sa ma culc si eu odata cu ea...ce bine ar fi! numai k eu ma tot foiesc prin casa, pana spal vase, pana mai strang una alta, pana ma mulg, pana sterilizez...se face 1-2 in fine, bine macar k trezirea finala e mai tarziu.
azi a fost maraita a durut-o tare burtik si fix azi cand am avut musafiri si aveam o gramada de facut prin casa...asa k am fost nevoita sa dau cu aspiratorul super rapid cat a stat tati cu ea, apoi a trebuit sa spal pe jos cu ea in manduca...pt k la tati nu se calma neam s-a linistit exact cand au venit musafirii a dormit la matushik in brate vreo ora si ceva
apoi a avut o mega sesiune de chatting cu tati - statea la el pe burta si gangurea de mama mama apoi somn iar vreo ora la tati pe burtik apoi iar joaca, baie si akum somnik cred k avem si noi ceva puseu de crestere k a papat 150 ml cu bibi si apoi pt k era maraita am pus-o la tzitzi si a mai papat vreo juma de ora
gina - incearca suzetele de latex de la nuk. eu am vreo 5 de la tommee tippee si nuk si numai cu cea de latex se impaca...in ceea ce priveste plecatul - si la mine e greu sa programez k ajung in x loc la ora y pt k nu are ore fixe de masa, insa cd stiu k tre sa plec imi fac provizii de lapte si plec imediat dupa ce papa k sa castig timp. incearca sa o obisnuiesti cu bibi treptat si ai sa vezi k o sa-l accepte. da-i alternativ: o data cu bibi, o data la tzitzi sau asa cum a zis fleur ii dai supliment cu bibi la fiecare masa pana se invata si cu el. treaba prin casa mai fac asa printre picaturi, mai mult seara dp ce se culca ea. mai vine mama si ma ajuta. oricum clar nu mai apuc sa fac cate faceam inainte...si sincer, nici nu mai incerc bebelina e pe primul plan! restul...pot sa astepte indiferent despre ce e vb pup si bafta!
dana - e leita tac'su! se pare k io am fost cam absenta... legat de mirena - noi am vrea si BB2, mai ales k si dr mi-a pus gand rau si a zis k nu ne mai atingem de chisturi pana nu-l facem pe BB2 e o chestie asa de perspectiva cu steriletul pt k eu am endometrioza si se pare k incetineste evolutia bolii...