Piersicute de iulie-august 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetele
porumbita cum sunteti?asteptam vesti bune
roxi ma bucur ca sunteti bine.so fi iritat pe moment de la ceva

ada ,laura distractie placuta

dana inca nu am primit raspunsul dar vad ca sotul e convins ca primeste.
si cred ca dupa data de 6 vom pleca.spune mi te rog la voi cum sunt vaccinurile?tot asa la 2 4 si 6 luni ?trebuie sa merg aici sa imi scot fisele lor si sa le traduc sa vada cum li s au dat vaccinurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

ali,aici e putin altfel cu vaccinurile.eu de ex.incep de la 4 luni si multe sunt optionale.
dr mea spune ca multe boli nu mai exista si nu vede sensul la multe dintre vaccinuri,asa ca ea nu se grabeste si nici nu insista cu ele.
e bine sa ai fisa copilului cu tine.nu trebuie tradusa,ajunge daca ai pe cineva vorbitor de germana la inceput pina va face fisa noua aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Multumesc fetelor, sa dea Dumnezeu la toata lumea. Nu stiu ce ne-am fi facut fara maica perioada asta.

Ada mai jos contul de fbk. Distractie placuta si tie la botez/nunta.
Facebook/l'atelier blackSWAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana mersi.si oare daca eu am inceput cu astea si ma duc cu cel de 4 luni cumparat de aici il da la copil dr de acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

Fleur, Balanta, foarte buna ideea cu oglinda la BB. Dar nu imi dau seama unde se poate pune si ce fel de oglinda e. Mie mi-e frica doar sa nu se inece cu lapte ca uneori ii mai vine lapte in gat in timp ce doarme. Desi din ce am observat, si a mea doarme dusa in masina.

fetele

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Ioana, uite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

carmen - pai nici io nu credeam k am sa pot vreodata fara protectii, dar uite k am reusit. totul e sa strangi tu putin sfarcul inainte sa-l mufezi pe BB si pe urma dk apuca sa traga de 2-3 ori iese el in afara suficient. e mai complicat pana se mufeaza la inceput, dar dk ai rabdare tre sa-ti iasa ms de nr, o sa o sun pe tanti
porumbita - ce face victorash?
ada - distracie placuta! ti-am dat PM
dana - ce stii despre mirena? am inteles ca ar fi bun si in cazul endometriozei si ma cam bate gandul sa-mi pun si eu...o sa-i cer parerea si dr cd merg la control, dar vreau sa strang cat mai multe info despre el
mai fetelor, da' ce-o fi cu biri, diana si freedelia? n-au mai intrat de f multa vreme...sper ca sunt ok.

se pare k m-am bucurat inainte de vreme k nu a mai facut micutza cu sange in seara asta iar am observat o vinishoara fff fina abia astept sa iasa rezultatul la copro sa stiu incotro s-o iau...

LE: am mai pus si eu poze pe picasa si am vizionat prospaturile avem cei mai cei copilashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fetelor, si eu sunt varza azi. A supt Eric toata ziua, cu mici pauze, si nu a dormit deloc. Sper ca macar sa adoarma devreme.

Porumbita, sper ca i-a trecut lui Victor, nu e nimic serios si a fost doar o "zi de nervi/plans", asa cum la noi a fost o "zi de facut din mama suzeta"/puseu sau ce-o mai fi fost.

Petrecere frumoasa Adei, Laurei si tuturor care au mai avut evenimente din astea.

Va pup, ma duc sa ma uit un pic pe picasa si sa mai pun si eu cateva poze mai noi.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Roxypuy, uite ce am gasit in aplicatia Babycenter:
Expert answer: David Geller, pediatrician

An occasional spot of blood in a newborn's diaper is nothing to be alarmed about. There are many possible causes.

• Your baby may have swallowed blood from a cracked nipple during breastfeeding. (The crack may not be obvious and it may take some searching to find it.) This won't hurt your baby and you can continue to breastfeed as your nipple heals.

• The blood may be from a scratch or crack in the skin of your baby's rectum if he or she has had dry, hard, or large bowel movements, but this is rarely a problem for newborns since they haven't started on solid foods and are unlikely to be constipated.

• A female infant may have a little bloody vaginal discharge in her diaper due to the withdrawal of maternal hormones after delivery. This usually stops as the hormones return to normal levels. A male infant may be bleeding a little from a healing circumcision. Finally, diaper rash can lead to some bleeding if it gets severe enough.

Blood in the diaper is a problem only if the bleeding becomes heavy or persistent, or if your baby appears ill, has a high fever, or bruises easily. If you do notice any blood in your baby's diaper, make sure you mention it to your pediatrician to be on the safe side.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Viairo

Roxypuy, uite ce am gasit in aplicatia Babycenter:
Expert answer: David Geller, pediatrician

• Your baby may have swallowed blood from a cracked nipple during breastfeeding. (The crack may not be obvious and it may take some searching to find it.) This won't hurt your baby and you can continue to breastfeed as your nipple heals.

• A female infant may have a little bloody vaginal discharge in her diaper due to the withdrawal of maternal hormones after delivery. This usually stops as the hormones return to normal levels.
Mami de Robert (20aug2012)

ms mult de info iubita acum daca stau sa ma gandesc ar putea fi una din cele 2 variante de mai sus pt k au cam coincis episoadele astea cu o explozie de bubitze pe fatza ei si a mea (despre care am banuit k ar fi o descarcare hormonala) si deasemenea au coincis cu mega usturimea/durerea pe care am resimtit-o dupa alaptarea fara protectii...efectiv simt ca am o rana in interiorul sanului, pe afara nu se vede nimik intr-adevar dar simt k urca usturimea pe canal in sus...drept pt care ieri am folosit mai mult pompa k asa pot sa reglez eu cat de tare trag. o sa merg mai mult pe muls cateva zile ca sa aibe timp sa se vindece sanii.

pup si ms inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna fetelor. Nu las inca cafeaua fiind prea devreme dar las doua felii de tort una de la Silviu care azi are botezul si una de la mine caci a mai trecut un an.

Petrecere frumoasa fetelor ce au diverse evenimente azi.

Porumbita sper ca este bine Victor.

Iiuli vezi ca exista o analiza speciala care depisteza daca sângele din scaun provine din stomacul sau e doar colonel iritat. Cei de la synevo o fac si trebuie dus#259; proba imediat dupa de a facut. Daca te intereseaza caut rezultatul si iti spun cum se cheam#259; analiza noua ne-a fost recomandata la spital cand avea Ana scaun cu sange

Mergi la inceput