Licurici gradinari - ianuarie-februarie 2009 (170)
Raspunsuri - Pagina 13
crisspy spune:
'Neata,
Porumbita sanatate socrului! Cum a fost la botez?
Cami sanatate Antoniei.
Noi nu suntem bine . Dupa ce in week-end s-a simtit foarte bine si rasuflasem usurata ca a ramas numai cu mucisori, se pare ca a intors-o raceala pe Andrusk. E plina de muci si ii lacrimeaza ochii de numa...si asta sub antibiotic. Plus, Razvanelul este si el foarte bolnav, tuseste destul de tare in ciuda antibioticului si aerosolilor . Imi tot spune ca oboseste si vrea sa se odihneasca, ca nu se simte bine, e ciufut, ar vrea sa se joace si in secunda 2 nu mai vrea zice ca a obosit... Mi se rupe sufletul cand il aud "mami cred ca nu ma simt foarte bine, vreau sa ma odihnesc un pic"...diseara mergem cu el la Irina, cred ca are pneumonie .
Dar am si vesti bune despre Andra : De sambata trecuta (12 octombrie) am introdus cate o jumatate de bucatica de Miez de Lapte (branzica calcica) de la Delaco si nu a facut nici o reactie alergica. De sambata asta am introdus o bucatica intreaga si este OK pana acum. Tot sambata am introdus si pestele pe care gastroenterologul ne spusese sa nu-l introducem sub nici o forma pana la un an si ceva si nu are nimic. Continuam aventura, sper cu rezultate bune !
fetele, o saptamana usoara!
miereamara spune:
Multa sanatate lui Razvanel! Sper sa nu fie pneumonie! Sa ne spui si noua ce vesti ai.
crisspy spune:
'Neata,
Am fost aseara la Irina si Razvi e OK, l-a ascultat, l-a intors pe toate partile. Oricum ieri s-a simtit mult mai bine, parca stia ca mergem la dr.
Andruska e cu mucii in barba in schimb, probabil s-a suprapus ceva viral peste ce a avut inainte. Ii dam inainte cu aspiratul si sper sa scapam o data de ei.
fetele!
roxanaz spune:
Criss bine ca steti ok! bravo de asa vesti.
maimuta iar se plange de urechi . dupa ce miercuri a terminat antibioticul. aia e, mergem din nou la medic azi.
anna-mama spune:
Cris, ma bucur nespus ca e Razvi ok :* Sanatate si Andruscai sa treaca repede mucisorii :*
Rox, sanatate multa Evei!
Leditia spune:
Off,sanatate multa bolnaviorilor.
Crisspy,bine ca nu e pneumonie.
Rox,sanatate multa Evei.
Cami,sanatate Antoniei..Mai plange la gradi?Ai aflat de ce plangea?
Al meu sta acasa pana la sf lunii,apoi cica ar trebui sa-l duc la gradi,da-s numai 2 zile,ca apoi cica ar fi vacanta.
Porumbita,multa sanatate socrului si voua multa putere sa le rezolvati pe toate.
roxanaz spune:
merci gagici. eh, ii trece, doar ca ii maraita si suparata. culmea, tocma ce manca si ea!!
ia sa ii mai vedeti
crisspy spune:
Rox frumosi mai sunt ! Dar cum ati convins-o pe Eva sa pozeze sau a inceput sa-i placa! Sanatate multa!
Ledi voi de ce stati acasa pana la sfarsitul lunii, si voi sunteti bolnavi?
roxanaz spune:
maimuta e nativa . adica i se parea atat de natural sa pozeze..... doar se aseza cum ii zicea pretenul nostru. m-a cam uimit, si eu si Patrick stem salbatici rau la poze!!!