FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Bichi, felicitari pt grasunei, al meu e unu singur si nu e asa grasut ca ai tai . E naspa rau cu glicemia asta, si eu am facut testul ala si cred ca nu a iesit extraordinar...s-ar putea sa fiu la limita, in seara asta vorbesc cu dr sa vad ce parere are si ea. Sa inteleg ca sotul nu stie ca va avea pereche???? Ce tare...pai nu te scapi? Eu una sigur as fi facut o gafa pana acum si ma scapam si ii ziceam sau ma dadeam de gol
eroina noastra, hai ca nu mai e asa de mult

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Iri maine am tezultatul
Lara drum bun DD sa te insoteasca si sa iti indeplineasca cel mai mare vis

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Iri si mie imi place frapeaua, dar eu eram o impatimita a cafelei-in urma cu vreo 10 ani beam vreo 7-8 pe zi si mai beam si niste cola-dar si munceam 10-12h/zi. Dupa aia m-am mai potolit si Cola nu mai beau deloc de vro 9 ani iar cafeaua am redus-o la 1 pe zi savurata dimineata de vreo 5 ani. La fiecare FIV insa am sters cafeaua din meniu de la inceputul stimularii iar la asta de la ET(am tot citit ca dauneaza, dar uite ca tie iti face bine

Amalia cum e TSH-ul???

Fetelor va pup pe toate

Lara ce frumos cadouas cu o sa ai tu de ziua ta

Mergi la inceput

Sandy maine am rezultatele
Eu beau 1 cafea micuta pe zi cu un biscuit cu ciocolata si migdale medicul a spus ca daca e doar o cafea mica nu conteaza

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Amalia....astept maine rezultatul
Sandy, si eu la FIV uri renuntam la anumite chestii, in schimb de data asta mi-am facut toate poftele...bine nu am exagerat, dar ce am avut pofta sa mananc/bea am mancat

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Fetelor, voi ati avut AC inainte de ET?
Mie mi-a dat sa iau vreo 41 zile, neintrerupt, dupa care incep schema de tratament.
Oare endometrul meu nu va fi bulversat?

Mergi la inceput

Amalia in mai putin de o luna iei puiutii la marsupiu

Iri, Amalia eu incerc sa evit grasimile si condimentele ca mie imi plac tare mancarurile cu ierburi(busuioc, patrunjel, leustena, telina etc dar am inteles ca nu sunt prea recomandate asa ca am redus mult). In rest mananc cate putin din orice imi vine si am la indemana. Sper sa nu ma fac cat o balena ca io si asa sunt un pic supraponderala

Mergi la inceput

Sandy da mai am putin si imi intilnesc puiuti ma apuca elotiile si deabia astept sa vina ziua acea
Stiti cit trebuie sa fie TSH ul in fiv cu donate?ca ultima data era varza 0,25sper ca maine sa iasa bine

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Stefana eu am vazut ca stiu ei ce fac, dar sa stii ca si mie mi-a fost teama cand am vazut ca imi dau estrogeni de 3x/zi si endometrul meu a fost f bine pt ET. Eu zic sa ai incredere dar daca totusi ai suspiciuni intreaba-l pe dr tau daca ai inteles corect si tb sa iei anticonceptionale 41 zile - sigur iti raspunde si te lamureste.

Mergi la inceput

Amalia nu te stresa cu TSH; E mai problema daca e mare; oricum in timp de 1 luna pana al ET ai timp sa il duci in jur de 1 ca inteleg ca ti-a scazut doza de Eutyrox-mai nou asa se zice ca e bine (americanii astia) dar eu l-am avut 0,6 la sfarsitul lui August inainte de ET.
Austriecii zic ca musai sa fie sub 2; Nu se apuca de FIV daca nu e sub 2

Mergi la inceput